Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 03 March, 08:59

Dalarnas tidningar - 23 feb 21 kl. 06:11

55 vindkraftverk kan byggas i kommunen: ”De är inte på plats än”Planerna på 27 vindkraftverk mellan Kloster och Stjärnsund skapar protester. De är inte de enda....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Kloster, Stjärnsund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 55 vindkraftverkkan , byggasi , kommunenDe är inte , på plats än
Länstidningen i Jämtland - 11 nov 15 kl. 20:00

Kommunen ska leta plats för kolonilotter

Det var i september som Centern genom Britt-Inger Roos motionerade om att bereda plats för kommunala odlingslotter i kommunen..

Sydöstran - 14 dec 17 kl. 07:52

83-åring får rätt mot kommunen - får plats på boende

Mannen, som snart fyller 84 år, känner sig otrygg hemma. Han har problem med minnet och har upprepade gånger ramlat. Trots det ville kommunen inte ge honom plats i särskilt boende.

GöteborgsPosten - 20 nov 18 kl. 15:07

Kommunen söker plats för sjöräddningssläpet

Kommunen söker i samarbete med Sjöräddningssällskapet efter lämplig plats för miljöräddningssläpet (MRS) och kommer att undersöka olika alternativ..

Magazin24 - 13 jun 11 kl. 07:12

Kommunen utreder ny plats för förskola

Kritiken mot den tidigare platsen har vart stor. Magazin24 har tidigare skrivit om planerna att placera en förskola i korsningen Ringvägen/Furuvägen, på marken där en bilvårdsfirma för närvarande finns.
Nu har kommunen tänkt om och man tittar på att flytta förskolan till andra sidan om parkeringen vid IKW-stugan, så att den hamnar i hörnet Ringvägen/Schenströmsgatan.

Expressen - 20 sep 14 kl. 13:33

Kommunen tvingas ge plats för paddkoloni

MALMÖ. Den akut utrotningshotade grönfläckiga paddan frodas och sprider sig längs Malmös kuster. Så pass mycket att kommunen nu tvingas att omvandla delar av ett nytt industriområde till naturområde, rapporterar Sydsvenskan..

SmålandsPosten - 25 jun 18 kl. 19:55

Kommunen ska utreda plats för konstnärskollektiv

Kommunledningsförvaltningen ska ta fram lämpliga områden för ett imaginarium. – Om det blir som de har tänkt kan det bli ett lyft för hela kommunen, säger kommunalråd Mikael Jeansson (S). .

SmålandsPosten - 10 aug 18 kl. 07:03

90-åring vinner mot kommunen – får plats på boende: ”Handlar inte om att jävlas”

Ytterligare en kvinna i 90-årsåldern som nekats särskilt boende av kommunen får rätt i sitt överklagande. Det är tredje gången i år som en person över 90 nekats boendeplats – och sedan vunnit i rätten..

YA - 09 sep 19 kl. 16:44

Dom: 91-åring får rätt mot kommunen – ska få plats på särskilt boende

Både kommunen och förvaltningsrätten avslog mannens begäran om särskilt boende, men när den 91-årige mannen överklagade till kammarrätten fick han rätt..

Corren - 18 okt 19 kl. 18:57

Kommunen tar också plats på mässan

På plats på ÅÄÖ är också Åtvidabergs kommun..

YLE - 23 feb 16 kl. 05:46

Korsholm anvisar plats för simhall

Korsholms kommun ska anvisa en plats för simhall till samma tomt i Smedsby där idrottshallen ska byggas. Byggrätten på tomten räcker i dagsläget inte till både för en idrottshall och en simhall. Det kommer att bli annorlunda när före detta riksvägen blir gata och kommunen övertar markområdena vid vägen.

Skånskan - 23 okt 19 kl. 21:00

Skolranking ger kommunen bakläxa

Sjöbo Lärarförbundets skolranking ”Sveriges bästa kommun” är sannolikt ingen munter läsning för skolansvariga i Sjöbo.
Om inte kvarsittning så kanske någon form av anmärkning kan årets resultat bringa med sig.Det är 18 året som Lärarförbundet gör en ranking av landets samtliga kommuner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.