Expressen > Kultur

Saturday, 27 February, 02:16

Expressen - 23 feb 21 kl. 06:00

Här talas om ondska med darr på röstenCarsten Jensens nya bok handlar om krig. Ulrika Kärnborg gläds till en början..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jensens, Kärnborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här talasom , ondskamed , darr, rösten
Nerikes Allehanda - 20 apr 17 kl. 20:45

Mobiltelefonstölder bakom Hallsbergsupploppet – 13 åtalas: "Kom tillbaka med sten och flaskor"

Enligt åklagaren är ett antal stulna mobiltelfoner bakgrunden till upploppet vid Alléskolan i början av mars. Sju män har varit häktade men 13 personer, mellan 16 och 27 år, åtalas nu för inblandning i händelsen..

Uppsalanyheter.se - 05 dec 14 kl. 04:23

Uppsalaprästen åtalas för sexbrott mot barn

En ungdomspräst anställd i ett stift strax utanför Uppsala som sitter häktad misstänkt för våldtäkt kommer att åtalas för sexbrott mot barn.En ungdomspräst anställd i ett stift strax utanför Uppsala som sitter häktad misstänkt för våldtäkt kommer att åtalas för sexbrott mot barn.   Prästen och den 14-årige konfirmanden hade enligt prästen en "ömsesidig relation" som hade avslutats när anmälan från Socialtjänsten kom in med en anmälan i början av November.

SmålandsPosten - 14 nov 13 kl. 06:08

Jaktvärd åtalas för mened

En 59-årig man som var värd för en dansk jaktgäst åtalas nu för mened. Tidigare har jaktgästen dömts för jaktbrott efter att ha skjutit ett rådjur från en bil. Jaktbrottet inträffade redan under premiären av pyrschjakten i augusti 2009.

Alingsås tidning - 12 feb 18 kl. 05:30

Kvinna åtalas – misstänks ha knivskurit man

En kvinna åtalas efter misstankar om att hon knivskurit en man i Vårgårda kommun under hösten.
Enligt åklagarens beskrivning ska kvinnan ha jagat en man med kniv och skurit honom på armarna. Vid samma tillfälle ska hon även ha skurit sönder däck på mannens bil.

Alingsås tidning - 10 maj 18 kl. 05:30

Åtalas för upprepad skadegörelse

En 23-årig man åtalas för flera fall av skadegörelse – vid ett tillfälle ska han ha anlagt brand i sin bostad.
Den 23-årige mannen misstänks under hösten för en omfattande skadegörelse i sin bostad i Vårgårda. Vid det aktuella tillfället ska han ha tänt eld i en kökslåda så att brand- och rökskador uppstod i bostaden.

Kristianstadsbladet - 28 dec 13 kl. 01:30

Präst åtalas för sex-sms till pojke


En präst i Kalmar län åtalas för sexuellt ofredande sedan han sänt en sexuell invit via sms till en pojke. Mannen har även fått lämna sin tjänst.Prästen hörde av sig till pojken efter konfirmandläger.

BT - 28 dec 13 kl. 01:33

Präst åtalas för sex-sms till pojke

En präst i Kalmar län åtalas för sexuellt ofredande sedan han sänt en sexuell invit via sms till en pojke. Mannen har även fått lämna sin tjänst. Prästen hörde av sig till pojken efter konfirmandläger.

Kristianstadsbladet - 17 mar 14 kl. 16:37

75-åring kastade sten på fågelunge


En 75-årig man åtalas för att ha kastat sten på en fågelunge - vilket räknas som djurplågeri. Ungen var dessutom av en fridlyst art, så nu åtalas mannen för artskyddsbrott, rapporterar Östersunds-Posten på nätet.Två vittnen ska ha sett mannen när han kastade sten på en gässling, av arten vitkindad gås, förra året utanför Östersund.

BT - 17 mar 14 kl. 16:37

75-åring kastade sten på fågelunge

En 75-årig man åtalas för att ha kastat sten på en fågelunge - vilket räknas som djurplågeri. Ungen var dessutom av en fridlyst art, så nu åtalas mannen för artskyddsbrott, rapporterar Östersunds-Posten på nätet. Två vittnen ska ha sett mannen när han kastade sten på en gässling, av arten vitkindad gås, förra året utanför Östersund.

BT - 14 aug 14 kl. 12:08

Två män åtalas för mord förra hösten

Två män åtalas misstänkta för att ha mördat en 30-årig man i hans lägenhet i Helsingborg hösten 2013. De båda männen har enligt åklagarens beskrivning försökt kväva sitt offer med en kudde och sedan skurit honom över halsen. Mannen hade runt 215 knivskador och åklagaren anser att de visat stor hänsynslöshet.

Kristianstadsbladet - 14 aug 14 kl. 12:08

Två män åtalas för mord förra hösten


Två män åtalas misstänkta för att ha mördat en 30-årig man i hans lägenhet i Helsingborg hösten 2013. De båda männen har enligt åklagarens beskrivning försökt kväva sitt offer med en kudde och sedan skurit honom över halsen. Mannen hade runt 215 knivskador och åklagaren anser att de visat stor hänsynslöshet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.