Corren > Nyheter

Friday, 26 February, 08:09

Corren - 23 feb 21 kl. 06:00

Undersköterskan från Motala öppnar bageriFör ett år sedan trodde undersköterskan Anna Hepper aldrig att hon skulle komma att starta ett bageri. Men nu är firman registrerad och verksamheten igång..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Motala, Anna Hepper

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undersköterskanfrån , Motalaöppnar , bageri
DalaDemokraten - 13 aug 14 kl. 16:33

Debatt: Är undersköterskan utbytbar?

I förra veckan (4/8), till en kostnad av 2,8 miljarder, lovade Socialdemokraterna 20 000 traineeplatser inom äldreomsorgen. Tanken är att arbetslösa ungdomar ska erbjudas en plats där 75 % av tiden består utav arbete och 25 % av utbildning. På sikt vill man att dessa ska utbildas till undersköterskor och både akut samt långsiktigt stärka äldreomsorgen.

GT - 20 aug 19 kl. 17:12

Undersköterskan Ida: Därför gör vi uppror

Stress, låga löner och känslan av att inte räcka till hör till vardagen.Det menar många av landets undersköterskor.På torsdag samlas de i tusental på olika platser i för att manifestera för bättre arbetsvillkor.

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 15 kl. 04:00

Undersköterskan som blev pensionärers underhållare

Det är tjo och tjim när undersköterskan och frivilligarbetaren gör sina nedslag på äldreboenden..

GT - 12 nov 16 kl. 15:12

Undersköterskan Yvonn skrapade fram miljoner

Det blir en ny skinande elcykel till 60-årsdagen för Yvonn Gustafsson – det kan man unna sig när man blivit miljonär på Triss. Under lördagen skrapade undersköterskan från Arvika fram 10 000 i månaden i 20 år. – Det är ofattbart, säger den glada värmlänningen.

NSD - 08 dec 16 kl. 06:00

Efter nio år får undersköterskan en fast arbetsplats

Efter nio år fick undersköterskan Jeanette Sundström en fast placering på Kungsbrogruppens hemtjänst..

Västerbottens Folkblad - 09 dec 16 kl. 16:13

”Årets lucia: den strejkande undersköterskan”

Lucia är handlar om att sprida ljus i mörkret. Men nu för tiden handlar den mesta om att mörka krafter försöker diktera vem som får och inte får vara lucia. Denna ledarsida har en tydlig uppfattning om vem som bör vara årets lucia: den strejkande undersköterskan.

Expressen - 14 dec 17 kl. 11:40

Undersköterskan Mia: "Klart att jag är orolig"

Pensionsåldern i Sverige höjs från 61 till 64 år. De nya reglerna har fått kritik för att drabba de med tunga jobb.– Det är klart att jag är orolig.

GT - 21 maj 18 kl. 18:01

Undersköterskan Alexandras hjälteinsats – 63 evakuerades

Efter en våldsam brand i ett äldreboende, som både polis och räddningstjänst är övertygade var anlagd, fick 63 personer evakueras.Undersköterskan Alexandra Rosell var en av dem som räddade de äldre ur lågorna.– Jag blev illamående när jag fick se lågor slå ut från entrén, säger hon om skräcknatten.

NSD - 04 dec 18 kl. 19:23

Undersköterskan: "Bägaren rann över"

Undersköterskan Oskar Nilsson upplever att arbetssituationen på Sunderby sjukhus bara blir sämre..

Kristianstadsbladet - 24 maj 19 kl. 22:18

Gitarrist hyllar undersköterskan — ”Jag trodde jag skulle dö”

Den 3 maj höll Tobias Wernerssons liv på att slut. Han skickades hem efter en rutinoperation som plötsligt fick oanade konsekvenser. Nu tackar han undersköterskan Malin Nilsson för sitt liv..

Expressen - 08 sep 19 kl. 10:52

Undersköterskan Roxanna säkrar framtiden med aktier

Roxanna Sandberg, 30, är undersköterskan och tvåbarnsmamman som efter cancersjukdom och jobbig separation bestämde sig för att bli proffs på aktier.I dag är hon känd som Aktiemamman och tipsar tusentals följare – varav många är unga kvinnor – hur man kan tjäna pengar på börsen som en vanlig småsparare. – Jag brinner för att fler kvinnor ska våga ta risken, säger Roxanna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.