Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Tuesday, 02 March, 21:13

Länstidningen i Jämtland - 23 feb 21 kl. 06:00

Sortering av matavfall för alla hushåll i Berg – och ny taxa: ”Vi måste vara lyhörda mot befolkningen”Nästa år ska alla invånare i Bergs kommun kunna lämna sitt utsorterade matavfall till sopbilen. I....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Berg, Bergs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sorteringav , matavfallför alla , hushålli , Bergoch , ny taxa Vi måste vara lyhörda mot befolkningen
Cornucopia - 24 jan 15 kl. 18:18

DAB: Nedsläckning av FM-radion kostar hushållen minst två miljarder

Av helt oförklarliga anledningar planeras en av ingen vanlig människa önskad total nedsläckning av den internationella radiostandarden FM-radio i Sverige, och ska ersättas med digitalradio (DAB/DAB+). Det kan bli svensk livesänd radios dödsstöt, men bara för att bibehålla svensk krisberedskap för hushållen kommer det behöva köpas DAB-radioapparater för minst två miljarder kronor helt i onödan. Till detta kommer förstås kostnaden över skattesedeln på sändarsidan.

Ekonomistas - 02 nov 16 kl. 06:08

Hur påverkar pensionerna hushållens förmögenhetsfördelning?

Vem äger egentligen kapitalet i det moderna välfärdssamhället? Ett antal fördelningsstudier visar att ägandet av hus och finansiella tillgångar (dvs aktier och fonder) är skevt fördelat. Men denna bild har ifrågasatts, inte minst av Harvardprofessorn Martin Feldstein, för att vara alltför snäv.

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 12 kl. 09:38

Vattenavstängning Bergögatan

Mellan cirka klockan 10 och 12 den 20 november stängs vattnet av för omkring 15 hushåll runt Bergögatan 1. Det kan vara luft i ledningarna och finnas föroreningar när vatten kommer igång. Det är inte farligt men Helsingborgs stad rekommenderar i ett pressmeddelande att man låter vattnen rinna tills föroreningarna försvinner..

ÖstersundsPosten - 21 okt 16 kl. 09:58

Vandalattack mot kommunhuset i Berg – mängder av hushållssopor utslängda

Utvräkta hushållssopor vid entrédörren och utsprutad filmjölk på fönster och dörrar..

Blekinge Läns tidning - 29 apr 17 kl. 09:15

Jan-Åke Berg (S): ”Det är inte alls bra”

Jan-Åke Berg (S) är orolig. Antalet hushåll med försörjningsstöd sticker i väg..

DN - 22 jun 17 kl. 08:11

Aase Berg: Djurens blick börjar växa mig över huvudet

Uppstoppade djur har förvandlats till inredningsdetalj i trendmedvetna hushåll. Aase Berg finner ett tidlöst oberoende i sin melankoliska gnu..

LV - 10 okt 17 kl. 13:45

Elektronik, hushållsavfall, bildelar hamnade i jättehögen

Hela berg av sopor har vuxit fram över helgen. På flera platser bland hyreshusen i Ekeberg har allehanda skräp travats upp, inför den förestående grovsopsinsamlingen. Men - i högarna finns mycket som inte räknas i kategorin grovsopor.

SmålandsPosten - 09 dec 19 kl. 14:34

Avtalsstrul: TV4 kan släckas för var tredje hushåll

Tele2 har varnat för att TV4 och C more kan släckas för en tredjedel av svenska hushåll natten till onsdagen, om de inte kommer överens med Telia. Hur det blir med kanalerna är ännu oklart. – Det stämmer inte alls att vi inte förhandlar.

Sydsvenskan - 19 sep 15 kl. 00:29

Norskt berg hotar att rasa

Berget Mannen i Rauma, nordväst om Trondheim i Norge, hotar att rasa — än en gång. På fredagskvällen höjdes risknivån till den högsta, röd. Tre hushåll som hotas evakuerades, totalt nio personer.

Världen Idag - 03 sep 20 kl. 14:42

Bokutdelning kan ge evangeliet till 127 000 hushåll i Stockholm

– Vi lever i ett land som präglas av ensamhet, vilsenhet och psykisk ohälsa. Tidningsrubrikerna talar ofta om skottlossningar och gängkriminalitet. Sverige behöver evangelium nu – evangeliet som är Guds kraft till frälsning, säger Joel Sjöberg på Sjöbergs förlag..

YLE - 17 sep 17 kl. 10:00

Återvinning, förbränning eller förgasning - vem ska få dra nyttan av dina sopor och har det någon betydelse?

Din soppåse kan bli värdefull. Avfall kan vara värt pengar och kan generera både energi och bränsle. Därför är flera stora aktörer intresserade av just din soppåse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.