UNT > Nyheter

Monday, 08 March, 16:21

UNT - 23 feb 21 kl. 06:00

Uppsalaborna borde få rösta om konstmuseetAtt bygga en Vasa-hiss till Slottet stärker inte kulturlivet, skriver Marius Domeika, Karin Ericsson och Amanda Andén..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Slottet, Marius Domeika, Ericsson, Amanda Andén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppsalaborna, borde, , röstaom , konstmuseet
Barometern - 24 jul 14 kl. 13:30

?Kylväskan borde bli din bästa vän?

Nu är rötmånaden här och det är hög tid att tänka på hur du förvarar dina matvaror. Barometern har pratat med Anna Blücher, ­lektor i mikrobiologi vid Linné­universitetet, och hennes bästa vän i sommar som åker med överallt – kylväskan. – Rötmånaden har man lagt som en månad men egentligen handlar det om tiden i Sverige då det är som varmast och fuktigast, säger Anna Blücher.

YLE - 18 mar 17 kl. 11:00

Vem borde borgmästarkandidaterna rösta på? Valkompassen ger överraskande förslag

När vi provade att fylla i valkompassen med borgmästarkandidaternas egna svar fick flera av dem träffar hos helt andra partier än sina egna. Jan Vapaavuori (Saml) får många träffar bland De gröna, Anni Sinnemäki (Grön) bland Vänsterförbundet och Eva Biaudet (SFP) bland Feministiska partiet. Så ser det ut när vi fyller i Yles valkompass med de svar borgmästarkandidaterna själva fyllt den med.

Sydsvenskan - 23 jul 15 kl. 10:57

Pensionen höjs 4,2 procent nästa år

Inkomstpensionen kommer att öka med 4,2 procent nästa år. Det visar nya beräkningar från Pensionsmyndigheten.Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) är mycket nöjd med beskedet.

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 15 kl. 10:57

Pensionen höjs 4,2 procent nästa år

Inkomstpensionen kommer att öka med 4,2 procent nästa år. Det visar nya beräkningar från Pensionsmyndigheten.Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) är mycket nöjd med beskedet.

YLE - 24 aug 16 kl. 05:13

"Europas bästa ägg får Europas sämsta pris"

Priset som äggproducenterna i Finland får för sina ägg är nu bland Europas sämsta. Ett faktum som självklart oroar producenterna. En av dem som är oroas av den här utvecklingen är Pekka Saarinen från Loimaa.

Skånskan - 27 sep 19 kl. 08:00

Kulturen är det bästa leklandet

Scen/recension SCEN
Myriader av världar
Musik: Anja Dordevic
Text: Marina Steinmo
Koncept & koreografi: Dalija Acin Thelander
Scenografi & ljus: Jens Sethzman
Kostym: Anna Kjellsdotter
Medverkande:
Sång: Maja Frydén
Dansare: Allyson Way Wanselius, Pontus Sundset (Jimmie Larsson 27-28 september), Noah Hellwig (Jimmie Larsson 10-19 september)
Inspelad musik med musiker ur Kungliga Hovkapellet
Målgrupp: 3 till 18 månader
Premiär på Operaverkstan 26/9 2019Kan man skriva opera för bebisar? Svaret är ett otvetydigt ja. Det är svårt att tänka sig en mer uppskattande publik än småttingarna som kröp, rullade och dansade runt på Operaverkstadens vita matta, bland former, färger, ljud och ljus.

Aftonbladet - 21 dec 14 kl. 08:02

Sony-chef: ”Idris Elba borde bli den nästa James Bond”

Läckta mejl pekar ut Hollywoodstjärnan som framtida 007.

Uppsalanyheter.se - 24 aug 15 kl. 15:34

Uppsala ska bli landets bästa cykelstad

Uppsala ska bli Sveriges bästa cykelstad. Ett högt ställt mål som kräver nöjda cyklister. Från 17 augusti till 30 september har alla Uppsalabor möjlighet att i en enkät ge förslag på vad som bör göras för att nå målet.

Aftonbladet - 11 mar 20 kl. 06:00

Uppsalaborna om spårväg: ”Nej tack”

▸ SPÅRVAGNAR I UPPSALA: Så tycker Uppsalaborna ✔︎ Rösta här ✔︎ Bron som kan stoppa hela satsningen.

YLE - 24 jun 12 kl. 10:14

Borde vi nu vara nöjda?

Är det så att vi borde skrika av glädje för att två finländare reserverades i NHL-draftens första omgång och nio totalt? Eller borde vi hoppas på och kräva bättre resultat än så av vårt hockeyförbund? Årets reservationstillfälle i Pittsburgh under fredagen och lördagen blev i år varken en stor succé eller en stor besvikelse ur finländsk synvinkel.

UNT - 17 sep 17 kl. 16:56

Långa köer för att rösta

Hela söndagen har Uppsalaborna tagit sig till vallokalerna för att rösta i kyrkovalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.