UNT > Nyheter

Sunday, 07 March, 00:10

UNT - 23 feb 21 kl. 06:02

Poetisk hemkänsla tack vare pandeminPoesivandringar under bar himmel och konstutställningar i skyltfönster. När covid-19 tvingar kulturens arrangörer att uppfinna smittsäkra scener och utställningsrum finns fler vägar att gå än de digitala..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poetisk, hemkänsla, tack, vare, pandemin
Jmini.se - 27 feb 16 kl. 13:27

Krogprofiler öppnar bar ”med hemkänsla”

- Det ska vara ett schysst ställe där man kan komma in och ta något att dricka och äta något gott. Det ska vara familjärt och lite av en hemkänsla, säger Elias Svensson till Jmini. I entréplanet är det barhäng som gäller.

JAffärer.se - 27 feb 16 kl. 13:27

Krogprofiler öppnar bar ”med hemkänsla”

- Det ska vara ett schysst ställe där man kan komma in och ta något att dricka och äta något gott. Det ska vara familjärt och lite av en hemkänsla, säger Elias Svensson till Jmini. I entréplanet är det barhäng som gäller.

UNT - 04 jun 18 kl. 12:00

Hemkänsla avgör vid bostadsköpet

Smaka på ordet hemkänsla en stund och lugnet sänker sig..

Nyan - 03 jul 19 kl. 19:42

Judy Kuitunen bjuder på hemkänsla

Judy Kuitunen vill ta till vara på utställningsrummets hemkänsla i sin nya utställning ”Chacun à son goût” (ungefär ”Smaken är som baken”) på Galleriet i Mariehamn. – Jag kan tycka att utställningar på podier kan vara lite stela. Det här är ett fantastiskt rum, där folk bott tidigare, säger Kuitunen, som också ger tips till ungdomar som drömmer om att arbeta konstnärligt.

SvD - 22 okt 14 kl. 07:51

Hemköps vinst lyfter Axfood

Axfood slår till med ett riktigt pangresultat i årets tredje kvartal. Vinsten lyfte tack vare Hemköps starka utveckling i Stockholmsområdet..

Länstidningen i Jämtland - 28 mar 20 kl. 09:30

De ordnar hemkörning av mat och mediciner i Litsbygden till de äldre och sjuka: "Ingen ska lämnas ensam i en kris"

Tack vare ett nära samarbete mellan Röda Korset, Svenska Kyrkan, Lions och Studieförbundet....

Helsingborgs Dagblad - 25 apr 13 kl. 19:07

Han fastnade för stans hemkänsla

Staffan Solding ansvarade för varumärkesstrategin som präglat utvecklingen av Malmö. Nu har den erfarne varumärkesexperten tagit sig an Landskrona..

Nya Wermlands Tidningen - 18 nov 13 kl. 20:10

Skapar hemkänsla genom kultur

Kulturens betydelse för identitet och platsskapande för ett område ligger i tiden. Först ut i Karlstad var Orrholmen och Hemvägen på Våxnäs är mitt uppe i sitt kulturprojekt. Hittills har projektet fått både ris och ros..

SR - 06 aug 15 kl. 06:00

Syrisk-irakisk musik skapar hemkänsla för flyktingar

Terrororganisationen Isis anhängare försöker strypa kulturella uttryck, men uttrycken lever vidare. Genom gruppen The Nordic Ishrak Ensemble till exempel..

Barometern - 21 apr 16 kl. 06:00

”Här får man gemenskap, trygghet och hemkänsla”

Vad tar man med sig från ett helt liv? Hur känns det att plötsligt bo ihop med främlingar? Maj–Britt Berg och Lennart Andersson guidar dig till hur du ska känna dig som hemma på "hemmet"..

SmålandsPosten - 24 aug 17 kl. 13:42

Ikea skapar hemkänsla i rymden – kan inreda Marsskytteln

Sedan kalla krigets dagar har mänskligheten trevat sig längre och längre ut i rymden. Nästa anhalt: Mars. Den amerikanska rymdstyrelsen Nasa har bett Ikea komma med förslag på hur Marsskytteln ska inredas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.