ÖstersundsPosten > Nyheter

Tuesday, 02 March, 08:19

ÖstersundsPosten - 23 feb 21 kl. 06:00

Kommunen vill tvinga åt sig lilla huset i Lillänge – men syskonen bet ifrån i rätten: ”Hela tiden dragits tillbaka hit”Östersunds kommun vill ha marken, men syskonen vill inte sälja. De låsta positionerna har efter....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Lillänge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenvill , tvinga, åtsig , lilla, huseti , Lillänge, men syskonen bet ifrån i rätten Hela tiden dragits tillbaka hit
Alingsås tidning - 25 mar 19 kl. 05:34

Kommunen stänger Lilla Torget nattetid

Kommunen försöker komma till rätta med det stökiga nattlivet på Lilla Torget – torget stängs nu för biltrafik nattetid.
De boende i kvarteren runt Lilla Torget har under lång tid klagat på störningar nattetid. Det handlar om störande bilkörning, hög musik och allmänt stök kopplat till motorburen ungdom.

Dagen - 28 apr 11 kl. 10:09

Kommunen backar om beslut att tvinga barn till scientologiskola

Föräldrarna satte dottern Henny, 1, på lista till fem olika förskolor. Men när kommunens garantitid på tre månader gick ut var allt de erbjöds en plats på scientologernas förskola. Först när Dagens nyheter tog upp händelsen ändrade kommunen sig.

Sydsvenskan - 30 jun 11 kl. 06:30

Lilla Torg nära konkurs

Fotbollsklubben Lilla Torg FF har konkurshotet hängande över sig. Den 12 juli vill Skatteverket ha cirka 450 000 kronor. - Vi gör verkligen allt, men jag är rädd att vi inte fixar det, säger Jonas Rying, ordförande i Lilla Torg FF.

Nya Wermlands Tidningen - 12 okt 13 kl. 06:00

Paragrafer kan tvinga bort husbåten från tjärnen

Det lilla huset på Dammtjärn kan snart vara ett minne blott. Eilert Eriksson har fått påpekanden från kommunen om att hans hus saknar bygglov, och när han nu sökt är beslutsförslaget att han inte ska få strandskyddsdispens och därmed inte heller bygglov. På onsdag tar miljö- och byggnadsnämnden beslut..

YLE - 29 okt 13 kl. 15:44

Lilla Parlamentet vill bjuda på slalom

Det tionde Lilla Parlamentet i Kristinestad valde att satsa sina pengar på att ordna en friluftsdag på Bötombergen för alla lågstadieelever i Kristinestad i vinter. Parlamentet samlades på tisdagen i Ungdomsgården i Krsitinestad och det var Härkmeri skola som kom med det vinnande förslaget. - Vi hade ett jättestort möte om det här och tog en omröstning.

Barometern - 20 dec 13 kl. 08:19

Kommunen måste betala perrongen

Om tågen ska stanna i Målilla måste kommunen bekosta perrongen själv. ”Vi är positivt inställda till att ta den kostnaden, men det finns så klart en smärtgräns, säger Michael Leijonhud, näringslivsstrateg. En kostnadsplan och ett förslag på hur perrongen skulle se ut väntas från trafikverket i januari.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 09:00

Uppsagda torghandlare rasar mot kommunen

Foto: Bosse Nilsson
Torghandlarna riktar hård kritik mot kommunen. De menar att deras uppsägning från Lilla Torg är ett lagbrott. – De lurade oss, hävdar Duoc Lu på Lu blommor och fortsätter med att de nya reglerna omöjliggör för dem att bedriva verksamhet.

Supermiljöbloggen - 27 nov 13 kl. 10:00

Emanuel Blume, Lilla Klimatboken: Klimatfrågan och barnen

Kan man prata om allt med sina barn? Blommor och bin? Döden?

Supermiljöbloggen - 18 dec 13 kl. 10:00

Emanuel Blume, Lilla Klimatboken: Klimatfrågan och barnen

Kan man prata om allt med sina barn? Blommor och bin? Döden?

YLE - 29 okt 13 kl. 14:40

Ministeriet kan tvinga Esbo att utreda stor-Helsingfors

Esbos beslut att i går måndag inte gå med i en utredning om ett stor-Helsingfors med nio kommuner kan sakna betydelse. Det här uppger man vid Finansministeriet. Överdirektör Päivi Laajala säger att kommuner kan tvingas till en utredning.

YA - 22 nov 13 kl. 15:23

Kommunen tar strid om bygglov för tornet

Foto: Bass Nilsson
Striden om Kiviks arts utsiktstorn rullar nu vidare. Förra veckan upphävde länsstyrelsen de tillfälliga bygglov som Kivik Art Centre fått för sina skulpturer. Kommunens myndighetsnämnd som gav byggloven har nu beslutat att överklaga beslutet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.