DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 05 March, 22:53

DalaDemokraten - 23 feb 21 kl. 06:01

Non-stop-körningar utan mat och vila – Daniel och Caroline sades upp från transportföretag: "Vi bara körde och körde"Transportföretaget Berglund transport etablerade sig i början av februari i Borlänge, med en....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Caroline, Berglund, Borlänge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Non-stop-körningarutan , matoch , vila, Danieloch , Caroline, sades, upp från transportföretag Vi bara körde och körde
Skånskan - 01 feb 19 kl. 14:20

Tuppen stör grannarnas nattsömn

Höör En Höörsfamilj skaffade en tupp. Nu har en granne i villaområdet lämnat in en störningsanmälan till kommunen. ”Tuppen galer non-stop” skriver hon i anmälan.

SmålandsPosten - 08 jul 13 kl. 07:10

?Man glömmer tid och rum?

Rytmen pågår närmast non stop. Den upphör en kort stund en gång i timmen när DJ:n byts. På Genesisfestivalens utomhusscen står en DJ och spelar unzunz-house.

YLE - 19 aug 16 kl. 12:39

Det här händer i Vasa i helgen - se bilder!

Veckoslutet bjuder på en hel del program i Vasa. Det handlar om mat, smaker, trafik och framför allt sport! På lördagen ordnas Vasa Street food festival då flera av restaurangerna i centrum av Vasa erbjuder portioner i Street food-stil till ett pris av 6-8 euro.

SmålandsPosten - 18 aug 14 kl. 05:58

Dansfest för kropp och själ

Tre dagars intensivt dansande i Tyrolen i Blädinge, inklusive dansgudstjänst, avslutades vid 18-tiden på söndagen. En folkfest som återkommer även nästa år. – Det har blivit många timmars dans under de här dagarna.

Sydsvenskan - 12 sep 15 kl. 05:00

Tränarens mod vinner i längden

Blicken föll automatiskt bort mot där han brukade sitta. Men där syntes - och framför allt hördes - ingen. Hann knappt tänka vad det betyder för Lugis framtid förrän publiken uppmanades att resa sig upp och hedra Arne Paulssons minne.

YLE - 21 nov 16 kl. 04:33

Stora förändringar inom yrkesutbildningen

Yrkesutbildningen står inför stora förändringar inom några år. Hela utbildningssystemet stöps om och blir individuellt för varje elev. Samtidigt bantas skolornas resurser ytterligare.

YLE - 21 nov 16 kl. 04:33

Stora förändringar väntar yrkesutbildningen

Yrkesutbildningen står inför stora förändringar inom några år. Hela utbildningssystemet stöps om och blir individuellt för varje elev. Samtidigt bantas skolornas resurser ytterligare.

Kristianstadsbladet - 24 aug 11 kl. 06:30

Helgeåfestivalen växer på alla håll

Helgeåfestivalen storsatsar med fyra scener, gratis bussar, mingel-koncept och bra framkomlighet för handikappade hoppas arrangörerna i hårdrocksklubben F-yra på publikrekord.
KNISLINGE. I går var det dags att börja förberedelserna för den sjätte upplagan av Helgeåfestivalen.

SmålandsPosten - 06 dec 14 kl. 10:17

Musik ska hjälpa till att stoppa hiv

På måndag är det dags igen för Musikhjälpen. Då flyttar artisterna Petter, Linnea Henriksson och Kodjo Akolor in i sin bur i Uppsala. Musikhjälpen har funnits sedan 2008 och tanken är att samla in pengar till något projekt.

YLE - 28 sep 16 kl. 20:08

Ultradistanslöparen Rune Larsson: det är så roligt att vara nöjd!

Det ska vara roligt att springa, säger ultradistanslöparen Rune Larsson, som sprungit sex varv runt jorden. Larsson besökte i veckan Vasa för att föreläsa om motivation, attityder och konsten att orka. Runes fascination för långa distanser väcktes hösten 1964.

Dagensanalys.se - 22 mar 17 kl. 11:31

AI tar över YouTube

Att robotar hotar våra jobb är inget nytt, men att de skulle vara ett hot mot YouTubers hade nog få väntat sig. Men nu finns den här, den artificiella YouTubern Kizuna AI. AI och robotar för med sig stora möjligheter, men innebär även att flera olika typer av jobb kommer att utföras av icke-människor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.