Expressen > Opinion

Friday, 05 March, 04:40

Expressen - 23 feb 21 kl. 05:45

Sanningen måste fram om de stulna adoptivbarnenVittnesmålen om barn som stulits för att adopteras till Sverige blir allt fler.Lena Hallengren måste sluta fördröja en grundlig granskning..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Hallengren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sanningenmåste fram om de , stulna, adoptivbarnen
Aftonbladet - 11 nov 18 kl. 19:00

Sluta tiga om de stulna adoptivbarnen

Nerikes Allehanda - 19 feb 16 kl. 09:08

NA-tv: Sanningen om stulna rondellhästen

Kommer du ihåg den stulna hästen som plötsligt dök upp i sjukhusrondellen? Nu väljer Biltema att auktionera ut Brunte till högstbjudanden - till förmån för Barncancerfonden..

Expressen - 23 nov 19 kl. 20:56

Sanningen om Kim Kardashians stulna ring

När Kim Kardashian West gjorde reklam för sin nya parfym var det många som lade märke till att hon hade en ring identisk den som stals under ett rån i Paris 2016.Nu svarar realitystjärnan på om hon verkligen har fått tillbaka den stulna ringen, skriver Entertainment tonight..

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 15 kl. 05:00

Rena rama sanningen

En av de första sanna historier som drabbade mig var när jag som åttaåring läste Deborah Spungens biografi "Inte som andra döttrar", om dottern Nancy Spungen och hennes destruktiva liv kantat av droger och självskadebeteende tillsammans med punklegenden Sid Vicious i Sex Pistols. En annan gripande berättelse var "Inte utan min dotter", ytterligare en mamma-dotter-historia där Betty Mahmoody skriver om hur hennes make tar familjen till sitt hemland Iran och där förvandlas till en våldsam patriark. För ett barn på den blekingska vischan var det här stor litteratur som tog mig till en annan värld.

Kristianstadsbladet - 11 jun 13 kl. 10:12

Sanningen skrivs långt från Husby

Foto: Johan Nilsson
Under ett års tid bodde Felicia Stenroth i Husby. Redan då mötte hon protester, fredliga sådan, över att vårdcentralen skulle flyttas. Men media skrev inte.

YA - 23 nov 13 kl. 03:55

"Dålig stil att förvanska sanningen"

Svar till ”Inskannad och förbannad”, den 20 november.
Din ledare ”Inskannad och förbannad” avslöjar din okunnighet. Jag har nämligen i princip ingenting emot att bli ”inskannad”.

Trelleborgs Allehanda - 23 nov 13 kl. 03:54

"Dålig stil att förvanska sanningen"

Svar till ”Inskannad och förbannad”, den 20 november.
Din ledare ”Inskannad och förbannad” avslöjar din okunnighet. Jag har nämligen i princip ingenting emot att bli ”inskannad”.

Världen Idag - 15 maj 17 kl. 00:01

Och sanningen ska göra er fria

Vad är sanning? frågade Pilatus i mötet med Jesus. Precis som den romerske guvernören måste varje tid hantera frågan om sanningen – hela sanningen och inget annat än sanningen, som de säger i amerikanska domstolsfilmer.

Kristianstadsbladet - 10 dec 11 kl. 06:30

Sanningen ligger på gatan

Foto: Universal
En av hemligheterna bakom Tomas Tranströmers poesi är hans tunga livserfarenheter. Det menar norsk-svenske författaren och översättaren Jan Erik Vold, som närmar sig årets svenske Nobelpristagare genom att lyfta fram två verk som Tranströmer mötte som ung och som kom att få stor betydelse, en Billy Wilder-film och en dokumentär bok om nazismens tortyrmetoder.
Tomas Tranströmer, store poet ?

YA - 11 jul 13 kl. 23:21

Flera misstänkt stulna cyklar funna i skåpbilar

Polisen blev på torsdagen misstänksam när de på förmiddagen fick syn på två skåpbilar på Dragongatan i Ystad. En kontroll gjordes och det visade sig då att skåpbilarna innehöll flera cyklar samt annat gods som misstänks vara stulet.
Sex stycken män i åldrarna 17 till 27 år greps och fördes till polisstationen.

HBL - 18 maj 14 kl. 10:39

Stulna trendcyklar lätta att sälja

Om en Jopo blir stulen på dagen är den ofta såld redan samma kväll. De populära cyklarna är lätta att sälja på svarta marknaden, uppger kriminalkommissarie Sami Salo.Våren är högsäsong för cykelstölder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.