Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 03 March, 07:19

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 05:40

Få som hotar på nätet fälls▸ Hoten och hatet mot Folkhälsomyndigheten är så omfattande att flera i ledningen behöver polisskydd..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: som , hotar, nätet, fälls
DN - 16 maj 18 kl. 09:42

Torbjörn Petersson: Farligt om toppmötet ställs in under växande ilska

Nordkorea ställde med kort varsel in ett möte med Sydkorea och hotar att dra sig ur det planerade toppmötet med USA:s president Donald Trump. Pågående militärövningar mellan USA och Sydkorea anges som skäl, men också landets ovilja till ensidiga samtal med USA om avvecklingen av sina kärnvapen. .

YLE - 17 jun 17 kl. 07:00

Veikkaus tror på monopol trots hård konkurrens på nätet

Statsägda Veikkaus monopol på penningspel backas upp av både finländare och politiker - tillsvidare. Men Veikkaus andel i den digitala världen är bara 25 procent och konkurrensen hårdnar hela tiden samtidigt som Sverige tvingas överge spelmonopolet stegvis. En efter en slinker slantarna in i spelautomaten, som är hårt ansatt tidigt på morgonen.

HBL - 03 mar 14 kl. 19:50

EU hotar Ryssland med sanktioner

Ord stod mot ord på Krim under måndagskvällen. Enligt nyhetsbyrån Interfax ställde Ryssland ett ultimatum: om de ukrainska styrkorna inte kapitulerar skulle Svartahavsflottan gå till angrepp. Senare dementerade flottan den här uppgiften.

YA - 11 jul 14 kl. 03:50

Censur på Google hotar friheten

Tänk om det gick att sudda på internet. Bort med alla ogenomtänkta inlägg i sociala medier. Bort med de rödmosiga festbilderna som kompisens kompis fått för sig att lägga ut på sin blogg.

News55 - 14 dec 15 kl. 11:23

”Äntligen Hemma”-bråket fortsätter – Lulu Carter hotar anmäla Martin Timell

– När det sker mobbning, trakasserier, sexism eller vad det nu än handlar om, som gör att människor känner sig utsatta och ledsna på en arbetsplats, då finns det en instans att vända sig till. Det är många kvinnor och män som har mejlat mig och tycker att det är fantastiskt att vi kommer ut och är modiga kring det här. Det är viktigt att informera om vart man kan vända sig för att få hjälp.

Skånskan - 02 nov 18 kl. 11:05

SSU central hotar att strypa finanisering till Skånedistriktet

Skåne Efter de senaste dagarnas turbulens inom SSU Skåne tillsätter riksorganisationen en granskningsfunktion med syfte att säkerställa att alla förtroendevalda lever upp till SSU:s värderingar.
Om inte hotar man från central håll att strypa finansieringen till Skåne-avdelningen. – Förbundet kommer med kraft göra allt för att det inte ska finnas något som helst tvivel om att alla våra företrädare runt om i landet står upp för våra värderingar både i ord och handling, därför tillsätter vi nu en granskningsfunktion för att säkerställa det, säger Andrea Törnestam, förbundssekreterare SSU i ett pressmeddelande.

HBL - 05 jun 14 kl. 07:32

G7-ledare hotar med nya sanktioner

Ledarna för G7-länderna varnar Ryssland för ytterligare sanktioner."Vi står redo att trappa upp riktade sanktioner och införa ytterligare åtgärder som kan medföra ökade kostnader för Ryssland om så krävs", heter det i ett uttalande.

Länderna som möts i Bryssel enades också om gemensamma åtgärder för att "förhindra och straffa" människor som återvänder från kriget i Syrien för att genomföra terrordåd i väst.

Skånskan - 29 apr 19 kl. 12:27

Hot­full bi­list spottade tra­fi­kant i an­sik­tet

Höör En 20-årig man ska vid 14-tiden på lör – Han ska ha trängt sig förbi andra bilar, säger Anna Johansson, kom­mun­po­lis i Höör.
Färden går till Fri­lufts­vä­gen där mannen till slut stannar bilen. Då ska två andra bi­lister, båda män i 50-års­ål­dern som be­vittnat kör­ningen, ha kon­fron­terat mannen.

Dagens PS - 29 okt 18 kl. 07:30

Analys: Jeff Bezos hotar H&M

Amazons klädsatsning är en ”mardröm” för det svenska klädbolaget, skriver SvD med hänvisning till brittiska The Guardian. Tidningen syftar på e-handelsjätten Amazons hårdsatsning i sektorn. På ett år har Amazon tagit fram fem nya klädmärken och dessutom öppnat en ny och tillfällig pop-up-butik i London.

HBL - 02 mar 14 kl. 17:03

Finland fördömer Rysslands agerande

Det finns ingen anledning till oro i Finland, säger president Sauli Niinistö. Försvarsutskottets ordförande Jussi Niinistö (Sannf) däremot anser att Finland måste höja sin beredskap om ett krig bryter ut i Ukraina.Finland fördömer Rysslands agerande på Krimhalvön.

BT - 15 nov 14 kl. 10:39

Ukraina dominerar G20-träff

Ukrainakrisen skuggar G20-ländernas möte i Australien. EU överväger ytterligare sanktioner och USA:s Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. Men mötet har också enats om att "utrota" ebola.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.