GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 02 March, 11:25

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 05:00

Ta bort amorteringskravet som omöjliggör för många att köpa bostadDagens låneregler stänger dörren för vanliga familjer med samhällsbärande yrken från att köpa en normalstor bostad.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ta bort, amorteringskravetsom , omöjliggörför många att , köpa, bostad
YLE - 22 jan 17 kl. 06:30

Du kan be Google ta bort sökresultat om dig själv - men hemlig behandling hotar yttrandefriheten, säger professor

Det har i närmare tre års tid varit möjligt för EU-medborgare att ta bort sökresultat om sig själva från sökrobotar såsom Google. Beslutet om huruvida en viss länk ska tas bort eller inte fattas av sökföretagen själva utan insyn utifrån. När en viss spansk medborgare googlade sig själv år 2009 så var han inte nöjd med det han såg.

YLE - 24 jul 15 kl. 15:11

Femtonåringar får gifta sig - ”möjliggör människohandel”

Eftersom minderåriga kan gifta sig uppstår olika former av bisarra kryphål i samband med den nuvarande äktenskapslagen. Barnombudsmannen Tuomas Kurttila kräver att barnäktenskap ska förbjudas. Barnombudsmannen Tuomas Kurttila krävde under fredagen att äktenskapslagen ändras, så att justitieministeriet inte längre ska kunna bevilja äktenskapstillstånd till barn under arton år.

Skånskan - 20 okt 15 kl. 14:00

Hinder på gc-väg måste tas bort

HÖRBY Stora betongklumpar har placerats ut vid infarterna till gång- och cykelbanan mellan Osbyholm och Hörby, och hindrar räddningsfordon från att ta sig fram.
Från kommunen säger man att det är några av fastighetsägarna utmed gamla banvallen som ställt ut blocken för att hindra tjuvar och vandaler från att köra in med bil på gc-vägen.Det står ett betongblock vid tunneln under riksväg 13, intill Hörby fälad, och ett vid grindarna vid infarten till gång- och cykelvägen från Osbyholm.

Uppsalanyheter.se - 18 jun 16 kl. 15:14

Dragracingtävlingarna regnade bort

Dragracing: Dagens kvalkörningar i Dragracing-EM ställs in, den stora mängden regn som faller i Tierp omöjliggör tävlingar på lördagen. Arrangörerna räknar dock med att kunna köra söndagens elimineringar och finaler enligt planen.Dagens kvalkörningar i Dragracing-EM ställs in, den stora mängden regn som faller i Tierp omöjliggör tävlingar på lördagen.

BT - 30 maj 12 kl. 11:14

Bort från skadlig prishets i äldrevården

Vi måste komma bort från lägsta pris-hetsen inom äldreomsorgen, och istället premiera högsta kvalitet och valfrihet. Centerpartiet vill gå från prisfokus och upphandling till individuell äldrepeng och valfrihet. För att bygga en långsiktigt hållbar välfärd kräver Centerpartiet skärpt tillsyn, förbättrad service vid val av omsorg och stärkta rättigheter för äldre.

YA - 15 okt 13 kl. 06:30

Nu ska nästan hela rasket bort

Foto: Mark Hanlon
Likt ett jättelikt plockepinn plockas huset på Karl XII-gatan ner bit för bit. Grävmaskinens käftar äter sig genom taket, krossar innerväggar och förvandlar takstolarna till kaffeved. Men arbetet kräver precision och noggrann sortering.

YLE - 07 jan 14 kl. 09:36

Förbundspennan: Har leken glömts bort?

Skärmtiden tar mer och mer tid från barnens vardag. Begreppet skärmtid används då vi talar om någon form av skärm: datamaskiner, ipad, tv och så har även dagens telefoner skärmar som fascinerar. Äntligen har forskning kommit fram till att det finns negativa effekter av för mycket skärmtid.

Dagensanalys.se - 30 jul 18 kl. 09:01

Användare av Display & Video 360 kan nu filtrerar bort publicister som inte har Ads.txt

Det var i förra veckan som Google lanserade möjligheten att bara välja inventory som auktoriserats med Ads.txt. Om du inte har koll på Ads.

YLE - 22 nov 13 kl. 16:19

"Terrorbalans möjliggör politiska utnämningar"

Partiboken spelar fortfarande en roll då topptjänster inom statsförvaltningen tillsätts. Och det kan ta en stund, innan den kulturen försvinner, menar professor i statskunskap, Göran Djupsund. – Politiska utnämningar har varit landets sed så fruktansvärt länge att det är svårt att komma loss från den kulturen även om världen förändras.

YLE - 14 okt 14 kl. 06:46

Polisen vill ha bort stora sedlar

Polisen kräver att de största sedlarna tas ur normalt bruk.Enligt Centralkriminalen möjliggör och upprätthåller 200- och 500-euros sedlar svart ekonomi. Kriminella använder sig sällan av bankonton utan främst av sedlar, och stora sedlar är lättare att transportera, påpekar polisen.

SR - 23 mar 15 kl. 08:28

Regeringen vill ta bort län och landsting

Regeringen vill minska antalet län och landsting i Sverige och istället skapa större regioner med ansvar för bland annat sjukvård, infrastruktur och kollektivtrafik. Civilminister Ardalan Shekarabi säger att ett aktivt arbete från regeringen nu kommer att möjliggöra den många gånger uppskjutna reformen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.