Sydsvenskan > Opinion

Monday, 08 March, 19:24

Sydsvenskan - 23 feb 21 kl. 05:00

”Den politiska ledningen i Svalöv borde visa upp bibliotekens hbtq-arbete med stolthet.”Eleonor Pavlov, Svensk biblioteksförenings expertnätverk för bibliotekens arbete med hbtq+..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Svalöv, Pavlov

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den politiska, ledningeni , Svalöv, borde, visaupp , bibliotekens hbtq-arbete med stolthet
Sydsvenskan - 10 jul 15 kl. 04:00

Den politiska ­­ledningen måste prioritera rätt

Arbete skapar förutsättningar för social hållbarhet. Därför är det viktigt att Malmö stads styrande politiker prioriterar rätt. Vi kommer inte ifrån det faktum att trösklarna är alltför höga in på den svenska arbetsmarknaden med våra höga ingångslöner och utifrån vetskapen om att vi har lägst lönespridning av alla OECD-länder.

DN - 01 jun 15 kl. 16:13

”Tre politiska frågor som borde hanterats evidensbaserat”

Tack ni 18 kloka kvinnor och män för att ni bildat Nätverket för evidensbaserad policy. Jag har tre exempel på politiska frågor som under våren borde ha hanterats evidensbaserat, skriver barnläkaren och professorn Inge Axelsson..

YLE - 23 apr 18 kl. 18:08

Experter om den politiska ensamseglaren Harkimo: "Medier borde ha ifrågasatt"

Naturligt och tidsenligt. Men många frågor kvarstår alltjämt kring konceptet för Harry Harkimos nya politiska rörelsen "Liike nyt". Det säger statsvetaren Lauri Karvonen till Svenska Yle..

Skånskan - 09 nov 16 kl. 14:57

Busstrafiken blir kvar efter massiva Svalövsprotester

SVALÖV Busstrafiken mellan Teckomatorp och Kävlinge läggs inte ner.
Fram till sommaren kommer linjen att leva vidare. ERWP.

Skånskan - 07 maj 19 kl. 15:30

”Borde ha avgjorts nämnd för nämnd”

HÖRBY
Politikernas tilltag att ge sig själva ansvarsfrihet kan komma att överklagas. Socialdemokraterna ska ta upp frågan på nästa gruppmöte.
– Ansvarsprövningen borde ha avgjorts nämnd för nämnd, säger förra kommunalrådet Susanne Meijer (S).

YLE - 21 jan 17 kl. 06:38

HD:s tidigare president: Regeringen spelar enligt helt egna politiska regler

Alla regeringar har en agenda, men aldrig har beredningen präglats av så här systematisk politiska styrning och pressad tidtabell, säger Högsta domstolens förra president Leif Sevón, som varnar för att regeringens exceptionella metoder ökar risken för dåliga beslut. Läsaren minns säkert de planerade avgifterna i skärgårdstrafiken, det senaste årets uppseendeväckande asylbeslut och debatten kring jourreformen. Regeringens snabba och bristfälliga lagberedning har kritiserats på bred front för att den nonchalerar grundlagen.

DN - 30 okt 17 kl. 14:55

Erik Helmerson: Ta varning av det politiska jordskalvet på Island

Den politiska turbulensen på Island borde tjäna som varning även för svenska politiker: vårda ert förtroende väl..

Skånskan - 29 aug 17 kl. 09:47

Champagnen på kylning i Svalövs BK

FOTBOLL Efter 2-1 i seriefinalen mot Nävlinge står Svalövs BK med ena foten i division 5. ERWP.fif(1)– Två segrar till och saken är klar, tror Tommy Nilsson, SBK-lagledaren.

Skånskan - 10 apr 19 kl. 16:30

”Vi inom alliansen borde samarbeta”

SVALÖV Kommunalrådet Aase Jönsson (KD) beklagar mycket den uppkomna situationen.
– Vi kan alla göra fel, men vi i alliansen kan inte hänga upp oss på det utan borde stötta varandra istället, säger hon.Kristdemokraterna gjorde efter kommunvalet i höstas en hejdundrande comeback i Svalövspolitiken och knep en av kommunalrådsposterna i det nya alliansstyret, efter att tidigare bara ha haft insynsplatser.

YLE - 01 nov 15 kl. 12:00

"Slopa de politiska statssekreterarna!"

Många av regeringens lagförslag har blivit hårt kritiserade för att de inte bereds tillräckligt väl. Förslagen förs vidare trots att de kan innehålla både slarvfel och motstridigheter. Jacob Söderman (SDP) och Kimmo Sasi (Saml) har båda lång erfarenhet av lagstiftningsarbete i riksdagen.

Skånskan - 17 apr 19 kl. 05:00

”C borde se sig själva i spegeln”

Svalöv Angelie Fröjdh (M) tycker inte att media agerat fel i rapporteringen och tycker att Centerpartiet borde rannsaka sig själva i stället.Hon tycker inte att journalistkåren ägnat sig åt ”fake news” när man återgett Torbjörn Ekelunds (L) kritik mot rekryteringen.
– Jag tror snarare att Centerpartiet borde titta sig i spegeln och fråga vad de själva gått ut med.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.