Expressen > Sport

Saturday, 06 March, 06:27

Expressen - 23 feb 21 kl. 04:30

Sanningen om sprickan: ”Vad är det som skaver?”OBERSTDORF. För elva månader sen fanns en djup spricka i det svenska längdlandslaget. Flera av damstjärnorna var så missnöjda att de övervägde att lämna.Vad hände egentligen sen?SportExpressen kan i dag berätta om de avgörande förändringarna – och samtalen som pågått hela vägen in mot VM i Oberstdorf.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Oberstdorf, Sportexpressen, VM, Expressen Premium, SportExpressens, Ludvig Holmberg, Tomas Pettersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sanningenom , sprickanVad är det som , skaver
Expressen - 10 sep 20 kl. 11:45

Avslöjar sanningen om sprickan i Real

Att Gareth Bale och Zinedine Zidane inte kan komma överens har varit tydligt. Nu avslöjar spanska El Mundo sanningen bakom sprickan. Parterna har olika syn på hur återhämtning efter matcher ska gå till.

Sydsvenskan - 19 apr 12 kl. 08:30

Sprickan mellan lärare och rektorer avgrundsdjup

Jan Olsson verkar mena att jag medvetet har misstolkat honom i debatten om gymnasielärarnas arbetsvillkor. Vidare är det uppenbart att Olsson tycker att den frihetliga modell vi har haft i Lund skulle innebära att vi i framtiden helt berövar skolorna och rektor möjligheten att fullgöra skolans nya och större uppdrag. Jan Olsson verkar inte ha förstått hur det centrala avtalet har praktiserats på Lunds gymnasieskolor.

Expressen - 14 jun 17 kl. 15:40

Sanningen: Sparkas från Nya Vikingarna

Chris Andersen "hoppade av" Nya Vikingarna. Men egentligen fick "Idol"-finalisten sparken – dagen innan en turné.Här är sanningen om sprickan i dansbandet.

SVT Debatt - 19 nov 13 kl. 16:45

Det skaver i mig att Gerndt kan få spela i kväll

LANDSLAGET I kväll möter Sverige Portugal i andra playoff-matchen till VM. Alexander Gerndt är en av dem som kan få spela i matchen. För två år sedan dömdes han för misshandel av sin dåvarande fru.

Aftonbladet - 22 feb 16 kl. 00:47

Sprickan i United: Fergie är rasande

Sanningen om maktkampen i United.

Posh24 - 25 apr 17 kl. 11:30

Sprickan mellan Caitlyn Jenner och Kris Jenner blir allt större!

"Jag vet sanningen"
.

Expressen - 22 okt 17 kl. 22:01

Berättar sanningen om "Let's dance"-kaoset

Thorsten Flinck, 56, fick inte vara med i "Let's dance" på grund av hälsoskäl. Nu är skådespelaren tillbaka med en ny uppsättning av Doktor Glas, en musikturné och en jullåt – dessutom förhandlar han om att återvända till Melodifestivalen.  Nu berättar Thorsten Flinck om sorgen över att ha förlorat kontakten med sina döttrar, hur det känns att spela Christer Pettersson, sprickan mellan honom och vännen Mikael  Persbrandt och när han slutade ta droger.

SR - 21 okt 13 kl. 13:03

"Ljuset i sprickan" med Riksteaterns Tyst teater

?Nu är det dags för en ganska osynlig minoritetsgrupp att få berätta sin historia, på sitt språk och ur ett genusperspektiv? ?

Dalarnas tidningar - 12 aug 16 kl. 11:50

Uppgifter: Hemligt dokument bakom sprickan i Damkronorna

Sprickan mellan Emma Eliasson och Leif Boork rörde upp starka känslor i Hockeysverige. Enligt uppgifter till NSD är det en utvärdering efter säsongen som ligger till grund för sprickan. "Jag har inga kommentarer" säger Eliasson till tidningen..

DalaDemokraten - 12 aug 16 kl. 11:50

Uppgifter: Hemligt dokument bakom sprickan i Damkronorna

Sprickan mellan Emma Eliasson och Leif Boork rörde upp starka känslor i Hockeysverige. Enligt uppgifter till NSD är det en utvärdering efter säsongen som ligger till grund för sprickan. "Jag har inga kommentarer" säger Eliasson till tidningen..

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 15 kl. 05:00

Rena rama sanningen

En av de första sanna historier som drabbade mig var när jag som åttaåring läste Deborah Spungens biografi "Inte som andra döttrar", om dottern Nancy Spungen och hennes destruktiva liv kantat av droger och självskadebeteende tillsammans med punklegenden Sid Vicious i Sex Pistols. En annan gripande berättelse var "Inte utan min dotter", ytterligare en mamma-dotter-historia där Betty Mahmoody skriver om hur hennes make tar familjen till sitt hemland Iran och där förvandlas till en våldsam patriark. För ett barn på den blekingska vischan var det här stor litteratur som tog mig till en annan värld.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.