Aftonbladet > Nyheter

Friday, 26 February, 01:54

Aftonbladet - I förrgår: 04:03

Mellin: Skärpning, Stockholm▸ Vaccineringen mot covid-19 är i full gång i hela landet. Eller? I vissa regioner vaccinerar man för fullt, medan det i till exempel Stockholm går i snigelfart.
I huvudstaden så har endast 2,6 % av befolkningen vaccinerats så här långt. Vilket kan jämföras med till exempel Gotland, där 7,4 % av befolkningen är vaccinerad.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Stockholm, Gotland, Aftonbladet Daily, Mellin, Aftonbladet, Ågren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mellin, Skärpning, Stockholm
YLE - 31 jul 17 kl. 10:50

Åbo med då Stockholm firar Finland 100

I augusti blir det stort kalas i Kungsträdgården. Stockholm firar Finland med en tredagarsfestival som är det största evenemanget i samband med 100-årsfirandet utanför Finlands gränser. Åbo är en av arrangörerna.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Cornucopia - 03 sep 16 kl. 19:43

Aftonbladet: SD anställde rysk desinformatör till riksdagskansliet

Enligt Schibsted/Aftonbladet är den av SD-"all media ljuger"-svansen uppskattade bloggaren Egor Putilov anställd av Sverigedemokraternas riksdagskansli. Han uppträder också enligt Aftonbladet under flera olika alias där han också ska ha publicerat vitt skilda åsikter och även debatterat mot sig själv via medias debattsidor. Ännu en rysk koppling finns alltså mellan Putins svenska arm bland "Sverigevännerna" i Sverigedemokraterna och Ryssland och uppenbarligen är det inte bara "all media" som ljuger.

Sydsvenskan - 02 sep 11 kl. 18:24

Nattsvart dag på börsen

Foto: Scanpix
Oro för recession i USA.
När Stockholmsbörsen stängde hade OMXS-index rasat med 2,9 procent till 294,8. Men sett över hela veckan var det ändå tal om en uppgång på drygt 3 procent ?

Kristianstadsbladet - 15 maj 14 kl. 18:02

Klättrar 148 placeringar

Kristianstad är en av de 50 bästa kommunerna i landet att bo i. Det visar tidningen Fokus årliga granskning.
Kommunen gör därmed ett rejältkliv framåt i listan.

Expressen - 22 maj 14 kl. 12:55

Hadad: "De skickas tillbaka på lördag"

TEL AVIV/STOCKHOLM. SVT-meteorologen Joel Mellin är tillsammans med en vän internerad på flygplatsen i Tel Aviv i Israel. Svenskarna vägras inresa för att de enligt myndigheterna misstänks vilja stanna längre i landet än deras turistvisa gäller och för att de hade ”nästan inga pengar på sig”.

Cornucopia - 11 nov 14 kl. 18:39

Popcorntisdag: Uppsamling mediareaktioner amorteringskrav

Sitter här med en full skål med popcorn, svullar och känner mig redigt fet, läsande alla mer eller mindre panikartade uttalanden från överbelånade journalister och "experter" nu när folk kan tvingas betala på sina skulder, ner till 50%. Här följer en liten uppsamling.

Riksbankens Stefan Ingves är inte nöjd enligt Bonnier/DI:”Det är bra att man vidtar åtgärder bums.

Cornucopia - 28 feb 17 kl. 09:12

Rysk infiltration av Miljöpartiets riksdagskansli - diskutera i små grupper

Enligt Aftonbladet får nu SD sällskap av Miljöpartiet, som också utsatts för infiltration av ryska intressen i riksdagskansliet. En hög politisk tjänsteman hos Miljöpartiet påstås ha fått sparken på grund av att vederbörande agerat inflytelseagent åt ryska ambassaden. Tjänstemannen förnekar allt och ingen vill offentligt säga något i ärendet.

Blekinge Läns tidning - 08 apr 17 kl. 07:50

"Tillsammans ska vi fortsätta leva"

Hur påverkas vi av att ett terrordåd har inträffat i Sveriges huvudstad? Hos skribenter i svenska medier märks både ilska, uppgivenhet - och försök att kämpa emot mörkret. Aftonbladets mångårige politiske reporter Lena Mellin berättar om hur hon låg på golvet i ett tåg på Centralen i Stockholm.

Kristianstadsbladet - 08 apr 17 kl. 07:50

"Tillsammans ska vi fortsätta leva"

Hur påverkas vi av att ett terrordåd har inträffat i Sveriges huvudstad? Hos skribenter i svenska medier märks både ilska, uppgivenhet - och försök att kämpa emot mörkret. Aftonbladets mångårige politiske reporter Lena Mellin berättar om hur hon låg på golvet i ett tåg på Centralen i Stockholm.

Sydöstran - 08 apr 17 kl. 07:50

"Tillsammans ska vi fortsätta leva"

Hur påverkas vi av att ett terrordåd har inträffat i Sveriges huvudstad? Hos skribenter i svenska medier märks både ilska, uppgivenhet - och försök att kämpa emot mörkret. Aftonbladets mångårige politiske reporter Lena Mellin berättar om hur hon låg på golvet i ett tåg på Centralen i Stockholm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.