GlobeNewswire > Ekonomi

Thursday, 04 March, 22:52

GlobeNewswire - 22 feb 21 kl. 23:59

Saniona senarelägger publicering av bokslutskommuniké för 2020 till följd av omräkning och förnyad revision av tidigare finansiella rapporter för att uppfylla amerikanska revisionsstandarderPRESSMEDDELANDE 22 februari 2021 Saniona (OMX: SANION), ett biofarmaceutiskt företag med klinisk utveckling fokuserad på sällsynta sjukdomar, meddelar idag att bolaget, som ett led i den tidigare aviserade utvärderingen av en möjlig notering av aktien på den amerikanska Nasdaq-börsen, genomför en företagsinitierad omräkning av tidigare finansiella rapporter och en revision av dessa i enlighet med revisionsstandarden från Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB). Detta innebär att publiceringen av företagets bokslutskommuniké för 2020 senareläggs till den 17 mars 2021. Saniona bedömer att omräkningarna, som har att göra med bokföringsmässiga justeringar, inte har väsentlig betydelse ur ett affärsmässigt perspektiv eftersom de inte påverkar företaget
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Pressmeddelande, OMX, Sanion, Nasdaq, Public Company Accounting Oversight Board, Pcaob, USA, Saniona, PCAOB, International Financial Reporting Standards, IFRS, Morrison, Communications Officer, CET, Saniona Saniona, Prader-Willis, SAN711, Köpenhamn, Danmark, Boston, Nasdaq Stockholm Small Cap, Press Release, SWE FINAL

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saniona, senarelägger, publiceringav , bokslutskommunikéför , 2020till , följd, av omräkning och förnyad revision av tidigare finansiella rapporter för att uppfylla amerikanska revisionsstandarder
DI - 07 feb 20 kl. 09:07

Kina senarelägger publicering av handelsstatistik för januari

Kinas tullmyndighet senarelägger publiceringen av handelsstatistik för januari, som skulle ha publicerats under fredagen..

DI - 14 feb 20 kl. 07:30

Nexam Chemical genomför företrädesemission av units om cirka 62 MSEK och senarelägger publicering av kvartalsrapporten för det första kvartalet 2020

Styrelsen för Nexam Chemical Holding AB, org. nr 556919-9432 (”Nexam Chemical” eller ”Bolaget”), har idag den 14 februari 2020, villkorat….

DI - 30 apr 15 kl. 16:41

Cassandra Oil senarelägger stämma

Oljereningsbolaget Cassandra Oil senarelägger sin bolagsstämma till den 16 juni. Årsredovisningen senareläggs också och kommer att offentliggöras senast den 26 maj, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Dalarnas tidningar - 12 feb 14 kl. 13:20

Vattenläcka senarelägger öppnande av förskoleavdelning

Första mars var det tänkt att den första förskoleavdelningen vid Stegelbacken skulle öppna. Men en vattenskada senarelägger nu planerna..

Affärsvärlden - 12 mar 14 kl. 13:41

C-Rad senarelägger flytt till Nasdaq OMX Small Cap

C-Rad senarelägger sin flytt till Stockholmsbörsens small cap-lista, från nuvarande handelsplatsen First North. En ny tidsplan kommuniceras så fort den är klar, skriver bolaget..

SvD - 14 mar 14 kl. 09:13

Ica-gruppen senarelägger stämman efter miss

Ica-gruppen senarelägger sin planerade bolagsstämma den 9 april. På grund av att tidigare kallelses innehåll och krav inte uppfylldes fullt ut blir stämman nu först fredagen den 11 april..

SvD - 14 mar 14 kl. 09:13

Ica-gruppen senarelägger stämman efter miss

Ica-gruppen senarelägger sin planerade bolagsstämma den 9 april. På grund av att tidigare kallelses innehåll och krav inte uppfylldes fullt ut blir stämman nu först fredagen den 11 april..

Affärsvärlden - 04 apr 14 kl. 09:45

Petrogrand senarelägger tidsplan i Shelton-erbjudande

Petrogrand senarelägger tidsplanen i erbjudandet till aktieägarna i Shelton. Därtill kommer bolaget frångå fullföljandevillkoret att genomföra så kallad due dilligence..

DI - 17 apr 14 kl. 17:57

Shelton senarelägger delårsrapport

Shelton Petroleum senarelägger sin delårsrapport för det första kvartalet till den 30 maj i stället för som tidigare annonserats den 19 maj.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 19 maj 14 kl. 13:12

Shelton senarelägger årsstämma

Shelton Petroleum senarelägger årsstämman från den 20 maj till den 30 juni..

DI - 18 nov 14 kl. 11:28

Japan senarelägger momshöjning

Den japanska regeringen senarelägger höjningen av momsen med 18 månader till april 2017.Det sade premiärminister Shinzo Abe vid en presskonferens på tisdagen, enligt Bloomberg News..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.