SVT > Inrikes

Friday, 05 March, 05:34

SVT - 22 feb 21 kl. 22:51

Experten: Kontoren kommer inte att döPandemin har lett till omfattande förändringar för hur vi lever, bor och arbetar. Men trots att många nu jobbar hemma kommer kontoren inte att försvinna i framtiden, spår forskaren Lena Lid Falkman..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lena Lid Falkman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Kontorenkommer inte att ,
NSD - 21 dec 19 kl. 07:00

Experten tipsar: Så inreder du kontoret 2020

Flexibelt, personligt och hållbart – inredaren Catharina Stålnacke i Luleå vet hur kontoren ska inredas 2020..

YLE - 31 maj 13 kl. 07:56

KSML: Danske Bank stänger stor del av kontoren i Finland

Danske Bank, tidigare Sampo Bank, kommer att stängas totalt 37 kontor i Finland, skriver Keskisuomalainen. Det är knappt hälften av bankens kontor. Bankens kommunikationsdirektör Timo J Anttila säger att de kontoren ska stängas redan i år.

SmålandsPosten - 08 dec 14 kl. 15:08

AF kontoren i Lessebo och Lenhovda blir kvar

Regeringskrisen stoppar stängningen av Arbetsförmedlingens kontor runt om i landet och länet.
– Det här är inte ett tryck på pausknappen utan ett stopp. Vi måste få klarhet i vilka förutsättningar och vilken budget vi ska arbeta under framöver, säger Peter Andersson, chef för AF i Växjö.

YLE - 09 nov 15 kl. 12:24

Tullen vill stänga kontoren i Vasa och Karleby

Tullkontoren i Karleby och Vasa är stängningshotade. Enligt ett förslag skulle kontoren ha öppet endast en dag i veckan från och med 1 mars 2016. Från och med juni 2016 skulle kontoren tillsammans med tio andra kontor i landet läggas ned helt.

YLE - 04 maj 16 kl. 05:12

De gröna kontoren minskade sina utsläpp

Under 2015 minskade de utsläpp av växthusgaser som så kallade Green Office-kontor i Finland orsakar. Det här enligt WWF som sammanställt siffrorna. Ett av de deltagande kontoren är Nordic Green Energy i Vasa.

IDG - 15 apr 14 kl. 08:00

De galnaste kontoren i Silicon Valley

När unga supertalangerer kommer till jobbet vill de gärna ha något extra. Utöver delade arbetsstationer, öppna samarbetsytor, vilorum och färgstarka väggar får kontoret gärna påminna om en lekplats. Här är några av de galna kontoren som blivit utmärkande för Silicon Valley.

Barometern - 18 jan 16 kl. 13:04

Kommunalråd vill rädda kvar kontoren

Länets kommunalråd har skrivit till arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg och uppmanat honom att stoppa nedläggningen av kontoren i Torsås och Vimmerby..

YLE - 06 nov 17 kl. 14:41

TE-byrån stänger kontoren i Pargas, S:t Karins och Reso

Arbets- och näringsbyråstänger sina kontor i Pargas, S:t Karins och Reso. kontoren slås ihop med TE-byrån i Åbo från och med 11 december. Samtidigt flyttar TE-byrån i Åbo..

VA - 16 maj 18 kl. 08:38

Administrativs krångel och långt mellan kontoren? Här är tre tips för effektivare kommunikation på jobbet

Svårt att få till samarbete över gränserna och administrativt krångel? Här är företaget som minskar avståndet mellan kontoren och samlar Sverige, Danmark, Norge och Finland i en och samma kommunikationsplattform. .

Sydsvenskan - 04 mar 19 kl. 12:03

AF skrotar över hälften av kontoren

Arbetsförmedlingen har beslutat att stänga cirka 130 av de sammanlagt 242 lokala kontoren runt om i landet, enligt ett pressmeddelande. Redan i januari meddelade Arbetsförmedlingen att de skulle varsla 4 500 personer och att de skulle minska antalet kon.

DN - 04 mar 19 kl. 12:06

Arbetsförmedlingen stänger över hälften av kontoren

Arbetsförmedlingen har beslutat att stänga cirka 130 av de sammanlagt 242 lokala kontoren runt om i landet, enligt ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.