Expressen > Nyheter

Thursday, 04 March, 07:26

Expressen - 22 feb 21 kl. 22:20

DAGENS CORONA: Så kan tredje vågen bromsas • De bildar dolda gruppen som attackerar svenska strategin • Dalarna flaggar för nya restriktioner efter SälensmittaSå kan tredje vågen i Sverige bromsas enligt experterna.■■■ De är personerna bakom den dolda Facebook-gruppen Mewas, som attackerar Sveriges coronastrategi.■■■ Region Dalarna flaggar för ytterligare restriktioner efter Sälensmitta.■■■ Här är dagens coronanyheter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
DAGENS CORONA, Sälensmitta, Sverige, Facebook, Mewas, Sveriges, Dalarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DAGENS, CORONA, kan tredje , vågen, bromsasDe , bildar, dolda gruppen som attackerar svenska strategin Dalarna flaggar för nya restriktioner efter Sälensmitta
Dagens PS - 02 mar 18 kl. 10:50

Dagens PS ”avslöjar”: Här är Årets bil 2018

Nästa vecka koras prestigeladdade Årets bil 2018 – eller Car of the Year på engelska – under bilmässan i Genéve. Varje år samlas 57 motorjournalister från 22 europeiska länder för att utse årets mest nydanande bil och i år har vi en svensk med bland finalisterna: Volvo XC40. Men kanske kan man redan nu skönja vilken av de sju toppmodellerna som kammar hem den åtråvärda titeln?

Dagens PS - 19 mar 18 kl. 11:30

Dagens PS rankar: Mest prisvärda bilar 2018

Årets vinnare i Car of the Year tog experterna på sängen när svenska Volvo XC40 vann den åtråvärda titeln Årets bil 2018. Men vilka är marknadens mest prisvärda bilar? Resultatet i Dagens PS granskning lär överraska.

Dagens PS - 17 maj 19 kl. 14:31

Dagens PS läsare rasar mot Björks traktamente

VECKANS SVAR – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga. Vad tycker läsarna egentligen om nyhetsveckan som gått? Nyhetsveckan som gått har berört flera intressanta ämnen.

Dagens PS - 02 sep 19 kl. 10:58

Här välkomnas bolag som spänner bågen högt

Högt siktande svenska bolag har chans att nå stjärnorna i entreprenörstävling. SvD Näringsliv drar nu i gång tävlingen Framtidens entreprenör, som tidningen står bakom tillsammans med Carnegie. I potten ligger möjligheten för innovativa bolag att både få investering till sina affärsidéer och pitchträning.

Dagens PS - 05 dec 19 kl. 08:21

Sluga finansräven visar vägen till pengarna

Här bottenfiskar miljardären aktier. Nu har du chansen att skugga honom. På senhösten har både H&M och Swedbank fallit blytungt, det handlar om ”tvåsiffriga procenttal”, skriver Dagens Industri (obs, inloggning krävs) som intervjuat den kände fastighetskungen och finansräven Sven-Olof Johansson.

Dagens PS - 16 dec 19 kl. 15:30

Google visar vägen mot framtidens ledarskap

I en krönika tidigare i höst refererade jag till två undersökningar, Horton International (2013 och Novare (2012), som visade på att framtidens ledare behöver kunna motivera och engagera, vilket sker bäst genom att lyssna och coacha medarbetarna. Om du missade den förra krönikan, finns den att läsa här. Eller som Deci och Ryan (2009; Lindvall, 2005, 2014) formulerade det: Att ställa öppna frågor och bjuda in medarbetare till att lösa problem som är viktiga.

Dagens PS - 05 jan 18 kl. 10:35

Analys: Trend visar vägen till aktieklippen

Bakom analysen, som även varnar för ett bottennapp, står Investtech. ”Investtechs matematiska algoritmer går varje dag igenom alla aktier på Stockholmsbörsen. Aktierna rangordnas bland annat baserat på trendstatus, volymutveckling och momentum, som historiskt visat sig vara viktiga för den kommande kursutvecklingen”, skriver Svenska Dagbladet.

Dagens PS - 30 okt 18 kl. 07:45

Strandvägen-våning till salu för 65 miljoner

Mäklaren tippar att priset för lyxvåningen i slutändan blir högre än så. ”Det finns ett antal som är starkt intresserade, så jag skulle inte bli förvånad om det blev en budgivning”, säger Richard Lagerling till Dagens Industri. Den aktuella lägenheten på Stockholms mest fashionabla gatuadress är på 369 kvadratmeter, har nio rum, fyra badrum, rejält tilltagna sällskapsytor och en separat barnavdelning med egen entré.

Dagens PS - 26 sep 19 kl. 08:18

AFV visar vägen till börsklippen

Affärsvärlden rekommenderar köp av Alimak och Traction i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Nent Group och nykomlingen Upsales Technology. Köprådet för Traction publicerades redan på onsdagen.

Dagens PS - 05 nov 19 kl. 10:41

Svensk techmiljardär visar vägen till succé

Här är hans tre tips till framgång för entreprenörer. Det har du inte råd att missa! Henrik Persson Ekdahl beskrivs av Breakit som ”en av Sveriges mest framgångsrika techentreprenörer”.

Dagens PS - 14 nov 19 kl. 07:49

AFV visar vägen till börsklippen

Affärsvärlden rekommenderar köp av Systemair och lämnar ett starkt säljråd för Soltech Energy i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Mips och Tallink. Med ständigt framförflyttade miljönyttiga vinster från långt ifrån transparenta solenergiprojekt i Kina lyckas listningsaktuella Asab ta in allt mer kapital från First North-modern Soltech samt skräpobligationer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.