Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 08 March, 20:02

Vestmanlands Läns Tidning - 22 feb 21 kl. 22:12

Stort polispådrag runt Domkyrkan – en person uppges vara skjutenEn större polisinsats sattes in i centrala Västerås på måndagskvällen. Orsaken är enligt....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Domkyrkan, Västerås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, polispådrag, runt, Domkyrkanen person , uppgesvara , skjuten
Expressen - 05 mar 13 kl. 12:46

Stort polispådrag efter bomblarm i Århus

AARHUS. En misstänkt bombman har orsakat ett stort polispådrag i danska Århus. - Mannen ska ha gått runt och ropat att han har en bomb, poliskommissarie Mogens Brøndum till Ekstrabladet.

BT - 08 aug 13 kl. 20:40

Stort polispådrag efter vapendrama på Hulta och Hässleholmen

En eller flera beväpnade personer orsakade ett stort polispådrag på Hulta och Hässleholmen. Vid 22.30-tiden sökte piketpolisen fortfarande efter minst en misstänkt gärningsmän.

Expressen - 08 maj 14 kl. 22:19

Stort polispådrag efter bilbränder i Östberga

Det är ett stort polispådrag i Östberga utanför Stockholm. – Runt 15 polispatruller är på plats. Mins två bilar har satts i brand och en buss har brunnit.

Västerbottens Folkblad - 08 mar 17 kl. 15:00

Stort polispådrag på universitet

Just nu pågår ett stort polispådrag på Mittuniversitet. Polisen har fått uppgifter om att det finns vapen på området, skriver Länstidningen. Enligt vakthavande befäl vid polisen är det i nuläget osäkra uppgifter.

Skånskan - 01 mar 17 kl. 13:51

Larm om pistolbeväpnad man – stort polispådrag

Malmö Ett stort polispådrag säker just nu en beväpnad man som setts röra sig i Oxie centrum. ERWP.fif(0)Klockan var 12.

YLE - 30 aug 16 kl. 07:08

Stort polispådrag pågår i Kausala

Ett stort polispådrag pågår i Kymmenedalen. Polisen har omringat en fastighet i Kausala i Itis i jakt på en person. Ett tiotal polispatruller och en nationell insatsstyrka befinner sig på plats.

YLE - 30 aug 16 kl. 07:08

Stort polispådrag i Kausala

Ett stort polispådrag pågår i Kymmenedalen. Polisen har omringat en industrifastighet i Kausala i Itis i jakt på en person. Det rör sig om en privatperson som har uttryckt ett hot.

Kristianstadsbladet - 09 apr 14 kl. 05:30

Stort polispådrag på Södertörn

Ett stort polispådrag pågick på onsdagsmorgonen på Södertörn söder om Stockholm. Ett stort antal poliser var inblandade i jakten på minst tre gärningsmän som var på väg att utföra en stöld mot en penninginrättning.
- De har utfört antingen en synnerligen välplanerad stöld eller försök till stöld mot en penninginrättning i Hallunda, säger länsvakthavande polisbefälet Fredrik Andersson till TT.

BT - 09 apr 14 kl. 05:40

Stort polispådrag på Södertörn

Ett stort polispådrag pågår på Södertörn söder om Stockholm. Ett stort antal poliser var inblandade i jakten på minst tre gärningsmän som i morse var på väg att utföra en stöld mot en penninginrättning i Hallunda. - De har utfört antingen en synnerligen välplanerad stöld eller försök till stöld mot en penninginrättning i Hallunda, säger länsvakthavande polisbefälet Fredrik Andersson till TT.

UNT - 09 apr 14 kl. 05:30

Stort polispådrag på Södertörn

Ett stort polispådrag pågick på onsdagsmorgonen på Södertörn söder om Stockholm. Ett stort antal poliser var inblandade i jakten på minst tre gärningsmän som var på väg att utföra en stöld mot en penninginrättning..

SvD - 09 apr 14 kl. 05:30

Stort polispådrag på Södertörn

Ett stort polispådrag pågick på onsdagsmorgonen på Södertörn söder om Stockholm. Ett stort antal poliser var inblandade i jakten på minst tre gärningsmän som var på väg att utföra en stöld mot en penninginrättning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.