Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 08:31

Aftonbladet - 22 feb 21 kl. 22:03

Frågetecken kring dödsfall i Fagersta▸ En kvinna har hittats död i sitt hem i Fagersta. Det är oklart hur hon har avlidit och polisen utreder om något brott. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Fagersta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frågeteckenkring , dödsfalli , Fagersta
Cornucopia - 16 okt 13 kl. 13:47

Allt färre mord - eller allt sämre granskning av dödsfall?

Media rapporterar idag att antalet mord halverats sedan 90-talet, trots medias ständiga krigsrubriker om det ena mordet efter det andra (Bonnier/DN). Statistiken från Socialstyrelsens dösorsaksdatabas bekräftar siffrorna, men väcker samtidigt en del frågetecken om antalet minskande "mord" i själva verket beror på att granskningen och utredningen av dödsfall har försämrats. Trots allt är inte alla mord helt självklara.

NT - 08 jun 12 kl. 09:57

Cole är Englands nästa frågetecken

Skador, avstängningar och dödsfall har stört Englands EM-uppladdning. Nu skriver sportinglife.com att försvararen Ashley Cole har magproblem..

UNT - 06 apr 14 kl. 21:26

Många frågetecken kring dödsfall

En förundersökning om mord har inletts efter att en man i 25-årsåldern påträffats död i en lägenhet i Uppsala. Två män har anhållits för mord, alternativt dråp.  .

Magazin24 - 25 nov 14 kl. 21:01

KHC gästar tabellettan

På onsdagskvällen gästar Köping HC den nuvarande serieledaren i division 2B Västra, Fagersta AIK. – Jag hoppas vi kan ta med oss känslan från i söndags, säger tränaren Anders Hultdin. Efter söndagens behagliga vinst mot Hallsberg är det nu dags för Köping HC att möta tabellettan Fagersta AIK på bortais.

BT - 28 nov 14 kl. 14:46

När någon styr mot döden

Var tionde dödsfall i trafiken är i själva verket ett självmord enligt en ny klassificering där utredarna går på djupet. Tunga fordon är ofrivilligt inblandade i nästan hälften av fallen.- Jag hann inte tänka.

Magazin24 - 28 nov 14 kl. 16:46

Tuff match att vänta för KHC

På onsdagen mötte de tabellettan och på söndag ställs de mot tabelltvåan Avesta, Köpingstränaren Anders Hultdin räknar med en tuff hemmamatch. Köping HC har helt klart ställts mot division 2B Västras mest svårslagna lag under den gångna veckan, förra söndagen slog de Hallsberg på hemmaplan, i onsdags fick de segervittring mot tabellettan Fagersta och nu på söndag ställs de mot tabelltvåan Avesta. – Det känns bra måste jag säga, även om poängen uteblev så tycker jag att vi gjorde en riktigt bra match rent spelmässigt i onsdags och har spelat bra under de senaste matcherna, så jag hoppas att vi kan fortsätta med det, säger tränaren Anders Hultdin.

LV - 16 nov 16 kl. 13:30

Allt fler viltolyckor i våra län

Varje trafikolycka som resulterar i allvarliga personskador eller dödsfall är självklart en tragedi för alla inblandade. På få områden har arbetet med att bringa ner antalet offer och incidenter av det mest allvarliga slaget varit så framgångsrikt. Statistiken för antalet trafikdödade i vårt land visar en snabbt sjunkande utveckling.

Dagens PS - 09 sep 19 kl. 10:30

”Vaping-sjukan” sprids – 450 fall rapporterade

Den snabba framväxten av allvarlig lungsjukdom i USA har väckt frågetecken kring den pågående utvecklingen av e-cigarettbranschen samt den lagliga marijuanaindustrin. Det rapporterar Bloomberg News. I USA har flera fall av allvarlig lungsjukdom hos personer som använder produkter som möjliggör inhalering av ånga, som exempelvis e-cigaretter, kopplats samman med ett ämne som förekommer i marijuana.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.