Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Friday, 26 February, 01:32

Länstidningen i Södertälje - 22 feb 21 kl. 22:01

Tappade på nytt i slutet – seriespurten blir en rysare för SBBK: ”Kostar matchen”Historien upprepade sig. För andra matchen i rad tappade SBBK i slutminuterna – och nu blir....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
SBBK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tappade, nytti , slutet, seriespurtenblir en , rysare, för SBBK Kostar matchen
DI - 29 okt 14 kl. 18:03

Europabörser: Tappade på slutet

Europabörserna handlades länge på plus på onsdagen, men tappade mot slutet av handeln till en stängning på båda sidor om nollstrecket..

Expressen - 07 aug 17 kl. 23:01

Meraf Bahta tappade i slutet: Blev bara nia

Det blev en dramatisk final på 1 500 meter. Meraf Bahta inledde starkt men tappade på slutet.Svenskan slutade på en niondeplats.

Nya Wermlands Tidningen - 16 dec 12 kl. 22:22

Karlstad tappade i slutet

Efter en imponerande seger mot IKSU i fredags visade sig Pixbo till slut bli en för svår nöt att knäcka. Det var länge en jämn historia, men i slutet tappade Karlstads damer och föll med 5?2 på bortaplan.

Jönköpingsnytt - 19 maj 12 kl. 20:27

Haga tappade i slutet - igen

Haga tappade för tredje matchen i rad poäng i slutet. Topplaget Oskarshamn kunde lämna Strömsbergsvallen med en poäng efter en sen kvittering. - Det känns riktigt surt, det kändes som vi var förtjänta av tre poäng, säger Hagas lagkapten Nils Wennerberg..

Magazin24 - 17 nov 13 kl. 18:48

IBK tappade i slutet

Linköping och Köping har varit jämnstarka i serien och det visade sig också under söndagens match. Dock var IBK Köping inte riktigt med i första perioden, där Linköping tog ledningen med 0–2. – Vi var inte riktigt på tå och tappade, säger IBK-tränaren Peter Skogsberg.

Skånskan - 28 feb 15 kl. 15:28

IFK Malmö tappade på slutet

Precis som förra veckan tappade IFK Malmö på slutet och fick nöja sig med 3–3 (0–1) i lördagens träningsmatch borta mot IFK Osby..

Västerbottens Folkblad - 13 aug 11 kl. 18:32

Betsele tappade i slutet

UMEÅ Betsele hade ledningen men tappade två poäng mot Notviken. Gästerna Notviken tog ledningen med 0-1 i första halvlek genom ett självmål men Betsele kunde sedan kvittera till 1-1 innan paus och sedan ta ledningen i andra halvlek. Ledningen lyckades man dock ?

Kristianstadsbladet - 20 sep 13 kl. 21:42

Örebro tappade i slutet


En tveksam utvisning och en misstänkt straffsituation där domaren friade.Det mesta gick emot Ängelholm i mötet med topplaget Örebro i superettan. Men i den femte tilläggsminuten kvitterade Robert Warshaw till 1-1 och Örebro tappade två viktiga poäng i jakten på en allsvensk plats.

DN - 20 sep 13 kl. 21:45

Örebro tappade i slutet

En tveksam utvisning och en misstänkt straffsituation där domaren friade.Det mesta gick emot Ängelholm i mötet med topplaget Örebro i superettan. Men i den femte tilläggsminuten kvitterade Robert Warshaw till 1?

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 13 kl. 21:46

Örebro tappade i slutet

En tveksam utvisning och en misstänkt straffsituation där domaren friade. Det mesta gick emot Ängelholm i mötet med topplaget Örebro i superettan. Men i den femte tilläggsminuten kvitterade Robert Warshaw till 1?

Trelleborgs Allehanda - 20 sep 13 kl. 21:42

Örebro tappade i slutet


En tveksam utvisning och en misstänkt straffsituation där domaren friade.Det mesta gick emot Ängelholm i mötet med topplaget Örebro i superettan. Men i den femte tilläggsminuten kvitterade Robert Warshaw till 1-1 och Örebro tappade två viktiga poäng i jakten på en allsvensk plats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.