Expressen > Nyheter

Tuesday, 02 March, 12:49

Expressen - 22 feb 21 kl. 21:54

Skåne om lokala råd: ”Avgörs av smittläget”Flera regioner har infört lokala restriktioner – och fler flaggar för att följa efter. Men ännu är det inte aktuellt i Skåne och regionen har inte heller fört någon diskussion om det med Folkhälsomyndigheten. – Det avgörs helt av smittläget. Vi är inte samma läge som Västra Götaland, skriver smittskyddsläkaren Eva Melander i ett mejl till Kvällsposten.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skåne, Folkhälsomyndigheten, Västra Götaland, Eva Melander, Kvällsposten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skåneom , lokala, råd, Avgörsav , smittläget
SVT - 25 aug 17 kl. 12:28

Lokala moderatpolitiker om avgången: Oundvikligt

Anna Kinberg Batras besked om att hon avgår som Moderaternas partiledare tas emot med blandade reaktioner bland partikamrater runt om i landet. Trots det menar många att hon inte hade något annat val än att avgå..

Nerikes Allehanda - 10 aug 20 kl. 05:31

Det lokala arbetsmiljöarbetet avgörande: Skyddsombuden räddar liv

Varje vecka dör någon till följd av sitt arbete och var tredje dödsolycka i byggbranschen sker på....

Dagensanalys.se - 28 apr 16 kl. 15:00

Produktens härkomst är avgörande för många konsumenter

Ny internationell forskning visar att så många som 73 procent av konsumenterna anser att produktens tillverkningsland är en viktig faktor vid nya inköp. Denna faktor kan till och med överväga sådant som pris, funktion eller kvalitet. Studien är utförd av analysföretaget Nielsen, som har undersökt om konsumenter föredrar lokala produkter framför internationella företag.

Kristianstadsbladet - 06 jul 12 kl. 10:02

Enda lokala inslaget: Ett gäng domare

I går gick startskottet för SM i beachsoccer i Åhus. Gruppspelet i herr- och damklassen avslutas i dag med gruppfinaler mellan ettan och tvåan i respektive grupp.
Sex herrlag och fyra damlag gör upp om två slutspelsplatser i Åhus.

YLE - 20 feb 16 kl. 12:37

Avtalen avgörs bäst på hemmaplan – om förtroendet finns

Ska lokala avtal fylla syftet att höja produktiviteten och förbättra konkurrenskraften, behövs starkt förtroende mellan arbetsgivare och anställda. På arbetsplatser där kommunikationen löper väl, har man goda erfarenheter av lokala avtal. I den stora industrihallen möts man av truckar som smidigt kryssar mellan arbetsstationerna.

Politologerna - 12 dec 19 kl. 08:00

Lucka #12: Röstdelning och lokala partiers framgångar. Fallet Demokraterna i Göteborg

Röstdelning – att i de samtida valen till Riksdag, region och kommun rösta på olika partier – är en företeelse som ökat över tid. I valet 2018 sattes till och med ett nytt rekord – 31 procent av de svarande i den svenska Valundersökningen angav att de röstade på olika partier nationellt och lokalt och 28 procent att de röstade på olika partier nationellt och regionalt. I Göteborg uppskattas att 38 procent av väljarna röstade på olika partier till riksdagen och kommunen.

Skånskan - 05 sep 19 kl. 10:49

Högljudda tuppen Maurices öde avgörs i rätten

Världen Är tuppars gal irriterande oväsen eller en symbol för livet på landsbygden?
Frågan står i centrum när franska tuppen Maurices öde avgörs i Rochefort rättssalar under torsdagen.
Under sommaren har tuppen Maurice, som bor med sina ägare på sydfranska ön Oléron, skapat rubriker världen över efter att en tvist mellan tuppens ägare och ett grannpar blivit ett fall för rätten.

Skånskan - 06 feb 20 kl. 08:22

KKB- och SBB-hyror avgörs 18 februari

Kävlinge I december strandade förhandlingen om allmännyttans hyror i Kävlinge. Nu har medlingen strandat. Den 18 februari avgörs KKB:s och SBB:s nya hyror i Stockholm.

Sydsvenskan - 11 jan 13 kl. 06:30

Borgmästare avgår efter kortkaos

Svårigheter att skilja på kommunens kassa och de egna kontona kostar borgmästare Thomas Banke i Fredericia hans karriär.Anledningen är att Banke, som tillhör högerliberala Venstre, använt kommunens kreditkort för privata inköp av vin, restaurangbesök och hotellvistelser. Affären har skapat politiskt kaos och oro även på riksplanet.

Västerbottens Folkblad - 23 mar 17 kl. 15:22

Flera företrädare kräver AKB:s avgång

Flera lokala företrädare för Moderaterna kräver att Anna Kinberg Batra avgår. Det skriver Dagens Samhälle efter en undersökning bland 148 lokala M-toppar. Sju av topparna kräver Anna Kinberg Batras avgång utan att Dagens Samhälle har frågat om det.

HBL - 25 dec 13 kl. 10:56

Mutskandal fick tre ministrar att avgå

Uppmanar Turkiets premiärminister att avgå.Tre ministrar har avgått på grund av en mutskandal i Turkiet, rapporterar lokala medier. De utpekade ministrarna är inrikesministern Muammer Guler, ekonomiministern Zafer Caglayan och miljöminister Erdogan Bayraktar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.