News55 > Nyheter

Saturday, 27 February, 16:38

News55 - 22 feb 21 kl. 21:20

Ny programledare för “Fråga doktorn”Suzanne Axell slutar som programledare för SVT-programmet "Fråga doktorn" efter 18 år. Hon efterträds av Sofia Rågenklint. Axell kommer dock att jobba kvar i programmets redaktion. "Jag kommer att göra reportage och följa upp en del av alla våra fina gä. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Axell, SVT, Fråga, Sofia Rågenklint

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny programledareför , Fråga, doktorn
News55 - 04 sep 17 kl. 17:15

“Fråga doktorn”-Suzanne Axell: “Ålder är bara en siffra”

Suzanne Axell, 61, kan nog räknas som en av SVT:s mest uppskattade programledare. Hennes hälsorelaterade tv-program “Fråga Doktorn” har sänts sedan 2003 och drar miljonpublik varje måndag. Samtidigt har livet som journalist inte alltid varit lätt, det berättar Suzanne Axell i en intervju med Expressen.

Expressen - 02 sep 17 kl. 23:31

Fråga doktorn-Suzannes kärlek: it-konsulten Jörgen

EDSBRO, ROSLAGEN. "Fråga doktorn" lockar varje måndag en miljonpublik, men Suzanne Axell hör ändå till de programledare som tjänar sämst. – Jag undrar ibland om jag är SVT:s statare, säger Suzanne Axell, 61, i en stor intervju om att kämpa i motvind, brist på "pappa-uppmuntran", ha dåligt självkänsla i relation till män, testamentet, varför hon inte vill att just hennes DNA ska springa vidare och vad SVT gjorde med Lasse Stefanz-sångarens kvarglömda kalsonger..

Sydsvenskan - 05 feb 13 kl. 06:30

Tv-doktorn botar barnens frågvishet

Han bytte studier mot studio och sattes på prov. Sydsvenskan följde med Petter Oest, läkarstudent och programledare för Bacillakuten, en dag på doktorsskolan..

SVT Debatt - 17 feb 14 kl. 07:00

Våga ställ krav på sjukvården

SJUKVÅRD Efter flera uppmärksammade TV-program  som ”Arga doktorn” är det dags för mig att besvara frågan: behöver man vara arg för att få rätt i vården? Vi har en avancerad sjukvård i Sverige. Du kan med trygghet få behandling vid svåra akuta skador och vi har också i jämförelse med många länder goda resultat vid exempelvis hjärtsjukdomar eller spädbarnsvård.

News55 - 25 apr 16 kl. 16:13

Suzanne Axell om nakenkritiken: ”Folk borde ägna kraft åt annat än en barbiedocka utan hår på hönan”

I en intervju i Expressen berättar Suzanne Axell om kritiken som uppstod när man visade upp en naken kvinnokropp med stora bröst och rakat kön. – Vi har aldrig fått så mycket uppmärksamhet i ”Fråga doktorn”. Jag kan tycka att folk borde ägna krafterna åt något annat än att hänga upp sig på en Barbiedocka.

Barometern - 09 nov 13 kl. 15:23

?Dr John? tyckte till om skolan

Med humor, allvar och glöd framförde ”Pedagog­doktorn” John Steinberg sina synpunkter på den svenska skolan på Emmabodakonferensen. ”Pedagogdoktorn” kommer från rubriken som användes på en serie krönikor som han skrev i tidningen Personal. Han kallas också ”Dr John” som var titeln på ett tv-program från Utbildnings­radion där han var programledare.

SVT Debatt - 23 jan 14 kl. 15:48

Trailer Debatt 23/1: Cancervården och religion

Inför kvällens Debatt:  SVT:s granskning av den ojämlika cancervården följs i kväll upp av Debatt. I studion har vi cancerläkare som säger att man inte längre kan garantera ett säkert patientomhändertagande, Anders W Jonsson från socialutskottet, Gunilla Gunnarsson från SKL, Helén Eliasson från Västra Götalandsregionen, ”Arga Doktorn” Björn Bragée, Karin Båteson från Läkarförbundet och sist men inte minst patienter som vittnar om vårdens brister och förtjänster, bland dem Regina Lund. Dessutom ska vi diskutera religion.

SVT Debatt - 06 mar 14 kl. 11:16

Debatt 23/1: Cancervården och religionspopulism

SVT:s granskning av den ojämlika cancervården följs i kväll upp av Debatt. I studion har vi cancerläkare som säger att man inte längre kan garantera ett säkert patientomhändertagande, Anders W Jonsson från socialutskottet, Gunilla Gunnarsson från SKL, Helén Eliasson från Västra Götalandsregionen, ”Arga Doktorn” Björn Bragée, Karin Båteson från Läkarförbundet och sist men inte minst patienter som vittnar om vårdens brister och förtjänster, bland dem Regina Lund. Dessutom ska vi diskutera religion.

Expressen - 25 okt 14 kl. 15:38

Suzanne Axell: "Det var ett jättefint möte"

För drygt två veckor ställde Kim Anderzon upp på vad som troligen blev hennes sista stora tv-intervju. Suzanne Axell, programledare för "Fråga doktorn", fick träffa henne i hemmet i Lindholmen i Vallentuna norr om Stockholm – och intervjun sänds den 10 november i SVT. – Det blev ett jättefint möte, säger Suzanne Axell..

SVT - 10 feb 15 kl. 19:38

De blev årets Mappie

Susanne Axell, programledare och Gunilla Hasselgren, husläkare i SVT:s ”Fråga doktorn” svarar så folkbildande och proffsigt på tittarnas hälsofrågor att M-magasin tilldelade dem priset för Årets Mappie vid en gala på Grand hotel i går..

Expressen - 05 apr 16 kl. 22:42

Tittarstorm mot SVT efter animerad bild

Här är bilden i "Fråga doktorn" som får tittarna att se rött. I SVT-programmet visades en animerad naken kvinna ut – som nu möter hård kritik, rapporterar Aftonbladet. – Det är bara att beklaga om människor tagit illa upp, säger Suzanne Axell, programledare, till tidningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.