NT > Nyheter

Thursday, 04 March, 16:09

NT - 22 feb 21 kl. 21:00

Man blev bestulen på ryggsäck med datorGärningsmännen kom bakifrån, på en minicross, och slet åt sig offrets väska. Därefter försvann de från platsen..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man blev bestulen, ryggsäckmed , dator
Helsingborgs Dagblad - 01 dec 14 kl. 16:20

Ryggsäcks stals trots koll

En pågatågspassagerare som färdades från Helsingborg till Häljarp blev av bestulen på sin ryggsäck – trots att han hade placerat den på golvet vid sina ben.Det var mycket folk på tåget och när han skulle gå av märkte han att han blivit bestulen. Ryggsäcken innehöll enligt anmälan en bärbar dator, mobil samt runt 10 000 i kontanter.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 17 kl. 10:11

Datortjuv eldade ryggsäck

15-åring blev bestulen på sin dator i skejtparken i måndagseftermiddags..

Magazin24 - 22 okt 12 kl. 18:29

Dator stals från bostad

En boende på Surbrunnsvägen i Hallstahammar blev bestulen på sin dator under torsdagen. Någon hade tagit sig in i bostaden med hjälp av en nyckel, och sedan tillgripit en bärbar dator som fanns därinne. Stölden inträffade någon gång mellan klockan 19 och 20 på torsdagen..

Västerbottens Folkblad - 29 apr 16 kl. 13:20

Ung man stal dator under skoltid

En ung man gick på fredagen in på Anderstorpsskolan och stal en dator, enligt polisen. Det var en elev som blev bestulen på sin dator. Eleven fick tillbaka datorn, men såg samtidigt misstänkt stöldgods i gärningsmannens påse.

Skånskan - 19 maj 17 kl. 12:19

Dator stals på Lärcentrum

Kävlinge ERWP.fif(2)En elev på Lärcentrum i Kävlinge blev i onsdags bestulen på sin dator, som lämnats kvar i ett klassrum. Det är andra gången på kort tid som en dator stjäls på Lärcentrum..

Expressen - 10 okt 12 kl. 23:29

Justin Bieber bestulen - tjuv tog hans kamera

Justin Bieber har förtvivlat twittrat om att han blivit bestulen på sin dator och kamera i Tacoma, Washington. ? Folk borde respektera andras personliga saker, twittrar popstjärnan..

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 13 kl. 13:32

Bestulen på laptop och ringar

En lägenhetsinnehavare på Lantmannagatan på Kulltorp har blivit bestulen på en dator, några ringar och en laptop. Inbrottet i lägenheten inträffade någon gång mellan torsdagen och fredagen i förra veckan. Innehavaren vistades inte i lägenheten under natten och när han kom hem på fredagen var alla skåpsluckor i köket öppna.

Skånskan - 29 sep 14 kl. 15:33

Tågresenär blev bestulen


SVEDALA. En man som satt och väntade på ett tåg på stationen i Svedala blev bestulen på sin dator. Mannen förvarade datorn bredvid sig.

YA - 13 nov 17 kl. 10:43

Brott: Tonåring bestulen på tåget

En tonårig pojke blev bestulen på sin dator under tågresan mellan Skurup och Ystad..

Expressen - 10 okt 12 kl. 23:29

Biebers kamera och dator stals vid show

Justin Bieber har förtvivlat twittrat om att han blivit bestulen på sin dator och kamera i Tacoma, Washington. ? Folk borde respektera andras personliga saker, twittrar popstjärnan..

Västerbottens Folkblad - 25 okt 12 kl. 07:59

Bestals på dator

Just före klockan 02 i natt ringde en person in och anmälde att denne blivit bestulen på en dator. När polisen åkte ut till adressen [...].

Fler nyheter från NT

NT - 4 minuter sedan

von Eckermann fyra på Carlota

Senare i dag kvalar den svenska landslagstrion Henrik von Eckermann, Peder Fredricson och Evelina Tovek till lördagens final i årets premiär i Global Champions Tour..

NT - 10 minuter sedan

Mer - inte mindre – öppen debatt i Valdemarsvik!

Valdemarsviks högsta ledning larmar om smutskastning och påhopp riktade mot lokala tjänstemän i slutna grupper i sociala medier (NT 18.2.) Den enda lokala FB-grupp där det förs politiska samtal, Valdemarsvik i granskning, är inte sluten..

NT - 10 minuter sedan

Behövt täcka kostnader för ökad personalfrånvaro

Jag vill börja med att tacka för era frågor och synpunkter.  Som nytillträdd ordförande för Vård- och omsorgsnämnden ska jag försöka besvara dem efter bästa förmåga..

NT - 10 minuter sedan

Var har statsbidragen till välfärden landat egentligen?

Redan tidigt förra våren, skickade regeringen ut stora summor statsbidrag till kommunernas välfärd runtom i landet. Sedan dess har det kommit ytterligare miljoner i kommunernas sparbössor, förra året fick Norrköping drygt 53 miljoner kronor av staten..

NT - 45 minuter sedan

Sjuk Paul Rey missade repen

Paul Rey skulle ha repat ändringar i sitt nummer inför Andra chansen. I stället har han fått repa sig från magsjuka. –Det har varit intensiva timmar, säger han..

NT - 1 timme sedan

Nya åtgärder för att begränsa covidsmitta

Kommunerna får från nästa torsdag möjlighet att förbjuda tillträde till bland annat parker och badplatser. Åtgärden kan användas om smittspridningsläget kräver det..

NT - 45 minuter sedan

Johan Ulveson släktforskar i tv-rutan

Släktforskningsprogrammet "Vem tror du att du är?" flyttar från SVT till Discovery+..

NT - 1 timme sedan

Vittnet: "Vi försökte stoppa blodflödet"

På onsdagen kom en knivskuren man in i blomsterhandeln i Vetlanda. Dagen efter har personalen lagt ett stort hjärta av röda rosor utanför. –Man tänker på det hela dagen.

NT - 1 timme sedan

Bekräftat: Malmö bryter med Bengtsson

Malmö FF och Rasmus Bengtsson har enats om att avsluta mittbackens kontrakt i förtid, skriver klubben på sin hemsida..

NT - 1 timme sedan

Varning för möjlig tsunami efter jordskalv

En jordbävning med magnituden 7,3 har skakat Nya Zeeland, enligt USA:s geologiska myndighet USGS..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.