Expressen > Nöje

Monday, 08 March, 08:28

Expressen - 22 feb 21 kl. 21:00

Bingolotto utreder efter Torbjörns felaktiga lottTorbjörn Jönsson, 50, från Flyinge köpte en digital Bingolott för att spela under söndagen.Men under den tredje bingoomgången märkte han att någonting inte stämde. Det visade sig sedan att lotten hade fyra nummerdubbletter.Mathias Skoglund, vice vd på Folkspel, menar att man aldrig sett något liknande.– Det här är någonting som förbryllar oss extremt mycket.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jönsson, Flyinge, Bingolott, Skoglund, Folkspel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bingolotto, utrederefter , Torbjörns, felaktiga, lott
BT - 25 sep 14 kl. 09:13

Boråsare bakom Torbjörns bok

Fotbollslegendaren Torbjörn Nilsson släpper i dag en ny bok. Detta i samarbete med Boråsföretaget IYP Sverige och skribenten Johan Rydén. Redan nu har 1800 förhandsbeställningar kommit in.

BT - 25 sep 14 kl. 09:13

Boråsare bakom Torbjörns bok

Fotbollslegendaren Torbjörn Nilsson släpper i dag en ny bok. Detta i samarbete med Boråsföretaget IYP Sverige och skribenten Johan Rydén. Redan nu har 1800 förhandsbeställningar kommit in.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Torbjörns Facebookinlägg om dövblinda gör succé – vill öka förståelsenVill du veta mer?

Torbjörn Svensson som är dövblind har gjort ett Facebookinlägg som uppmärksammar den lilla grupp människor som har samma funktionsnedsättning som honom. Torbjörn skriver bland annat att många tror att hans vita käpp bara signalerar att han är blind – trots att han även är döv. Han vill därför att man börjar märka käppen med röd tejp.

BT - 18 jul 14 kl. 16:03

Torbjörns barnbarn vädjar om hjälp

Det har varit en mardrömsvecka för Emma Payani och hennes familj. Nu kraftsamlar Missing People för en sista sökinsats efter 82-årige Torbjörn i terrängen runt Kypegården. – Vi är otroligt tacksamma för all hjälp och allt stöd, nu vädjar vi att alla ska orka gå en vända till med oss, säger Emma Payani, barnbarn till försvunne Torbjörn Jonsson.

BT - 07 aug 14 kl. 12:48

Torbjörns familj: "En otrolig sorg"

I mitten på juli försvann Torbjörn Jonsson, 82, från sitt hem. I dag hittades han död i Kypesjön. – Det är en enorm sorg men det känns värdefullt att få ett avslut, säger barnbarnet Emma Payani.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Busschauffören Torbjörns film gör succé på Facebook

Busschauffören Torbjörn Jansson kör linje 557 mellan Kungsängen och Håtuna kyrka. Linjen är måttligt trafikerad och under en färd i veckan dokumenterade han sin resa med en video.Torbjörn filmar den stillsamma landsvägen, stannar vid ett stopp och konstaterar att det inte står någon och väntar.

Expressen - 22 maj 17 kl. 06:00

Torbjörns varning för falska hantverkarna

De två männen lurade sig upp på Torbjörn Dahlströms svärfars tak och krävde 25 000 kronor för att lägga om det.Efter att ha rivit upp ett stort antal pannor och takpapp gav de sig snabbt av när de hotades med polisen.–– Jag vill varna för det här, taket kanske måste renoveras snart men det ska inte ske på det här viset, säger Torbjörn..

Dalarnas tidningar - 30 jul 14 kl. 20:51

Torbjörns sista film

En timme innan filmen ska rulla i gång upptäcker Torbjörn Lindqvist att han har tappat nycklarna till biografen..

Expressen - 25 mar 15 kl. 18:05

Torbjörns inlägg har fått 34 000 delningar

HÖGANÄS. "Klä på käppen röd tejp!" Så låter Torbjörn Svenssons uppmaning till alla dövblinda.

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 15 kl. 04:00

Tips från Torbjörns hylla

Stadsbibliotekets Torbjörn Sundqvist kommer ger er veckans boktips från sin personliga hylla.
Saturnus ringar av W G Sebald
Varför vara lycklig när du kan vara normal? av Jeanette Winterson
Boken om Bella och Gustav av Eva Eriksson.

ÖstersundsPosten - 28 nov 17 kl. 06:48

Torbjörns nya bok tajmade in #metoo : "Jag ville belysa det här med skamliga förslag"

I Torbjörn Ohlssons tredje egenutgivna bok tar han lärdom av sitt arbete som säkerhetsansvarig på en bank. I de tidigare "Guldfeber" och "Girighet eller makt – spelet i bankvärlden" återkommer ban....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.