UNT > Nyheter

Thursday, 04 March, 16:44

UNT - 22 feb 21 kl. 20:45

Man sköts av polis – döms för hotEn man som sköts i foten av polis döms för att ha uppträtt hotfullt med en kniv..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man skötsav , polis, dömsför , hot
DN - 09 nov 17 kl. 16:45

Norsk polis ingrep efter hot om skolskjutning

Norsk polis grep på torsdagen tre elever vid en gymnasieskola i Bodø, misstänkta för att ha hotat genomföra en skjutning på fredagen vid skolan. Bodøpolisens ledningscentral fick vid 12.30-tiden på torsdagen in ett meddelande som uppfattades som ett hot om skottlossning..

DN - 09 nov 17 kl. 16:45

Norsk polis ingrep efter hot om skolskjutning i Bodø

Norsk polis grep på torsdagen tre elever vid en gymnasieskola i Bodø, misstänkta för att ha hotat genomföra en skjutning på fredagen vid skolan. Bodøpolisens ledningscentral fick vid 12.30-tiden på torsdagen in ett meddelande som uppfattades som ett hot om skottlossning..

Västerbottens Folkblad - 03 apr 19 kl. 21:38

Polis ingrep efter hot

En konflikt mellan två personer i Lycksele slutade med en anmälan och en motanmälan om olaga hot. Det var på onsdagens förmiddag, på en parkering i Lycksele centrum, som det uppstod en allvarligare konflikt mellan två personer. De båda personerna hotade varandra.

Västerbottens Folkblad - 09 feb 11 kl. 08:27

Vilhelmina: Polis ingrep efter hot

VILHELMINA En polispatrull hämtade i går en person som misstänks för olaga hot. VILHELMINA En polispatrull hämtade i går en person som misstänks för olaga hot. Ingripandet skedde på Strandvägen vid 19-tiden.

Västerbottens Folkblad - 17 aug 15 kl. 18:28

Polis utreder olaga hot

Olaga hot mellan två personer i Lycksele. En polispatrull har skickats till en plats i Lycksele för en anmälningsupptagning och förhör. Detta med anledning av olaga hot.

Skånskan - 12 jun 18 kl. 11:20

Polis ingrep vid hot mot skola

MalmÖ En skola i östra Malmö utsattes på måndagen för någon form av hot från en elev. Polisen ingrep snabbt och kunde efter åtgärder bedöma hotet som ofarligt.Exakt vad det var som sades, och på vilken skola, vill inte Nils Norling vid Malmöpolisens informationsavdelning avslöja.

Västerbottens Folkblad - 28 apr 11 kl. 07:30

Polis lyssnade på hot på akuten

SKELLEFTEÅ Hade hjälpt misshandlad yngling när påhoppen fortsatte via telefon. SKELLEFTEÅ Hade hjälpt misshandlad yngling när påhoppen fortsatte via telefon. Det var en sen kväll i slutet av september ifjol som ett bråk uppstod.

Skånskan - 15 nov 19 kl. 10:53

Docka hängd i snara- polis utreder hot

Skurup Polis utreder olaga hot mot grupp efter att en docka hängts i en snara utanför kommunhuset i Skurup.Under fredagsmorgonen upptäcktes dockan som hängts i en snara utför kommunhuset i Skurup. Dockan som är i  människostorlek  togs ner av polis.

Magazin24 - 02 sep 11 kl. 09:20

Hotade polis till livet

Under ett polisingripande i Arboga på torsdagseftermiddagen fick en polis ta emot hot. Det var under färden in till polishuset i Köping som den gripne mannen förklarade att han skulle döda polismannen.
Mannen är nu misstänkt för hot mot tjänsteman..

Aftonbladet - 20 apr 11 kl. 11:17

Polis åtalas för hot mot strippor

Ska ha försökt köpa sex av strippor på porrklubb ? och hotat dem med tjänstevapnet när de sade nejI dag börjar rättegången..

SvD - 03 feb 12 kl. 07:40

?Lokal polis måste ta hot på större allvar?

ABF: Extremister ska inte ges fritt spelrum..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.