Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 08 March, 07:43

Vestmanlands Läns Tidning - 22 feb 21 kl. 20:47

Fakturor för kanalskötsel skapar stor förvirring: ”Under all kritik”En faktura på 150 000 kronor, som skickats från Kanalbolaget Strömsholm till Sura kommun, vållade....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Kanalbolaget Strömsholm, Sura

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fakturorför , kanalskötsel, skapar, stor, förvirringUnder , all, kritik
Skånskan - 13 feb 17 kl. 07:14

Konsumenter luras av otydliga fakturor

Fler och fler kunder har fått betala mer än de tänkt sig när att de handlat på nätet. Nu riktar Konsumentverket hård kritik mot inte mindre än tio faktureringsföretag rapporterar SVT. ERWP.

Skånskan - 10 jan 19 kl. 05:00

Privat hemtjänstbolag anmäls för fakturor

ESLÖV Vård- och omsorgsförvaltningen i Eslöv har polisanmält ett hemtjänstföretag. Man vill ha utrett om företaget satt i system att skicka felaktiga fakturor till Eslövs kommun för arbeten som aldrig utförts. Företaget tillbakavisar allt och hotar med förtalsanmälan.

YLE - 28 jun 13 kl. 14:35

E-fakturor allt vanligare

Pappersfakturan kommer inte att försvinna helt trots att allt fler företag övergår till e-fakturor. En räkning till pappers blir däremot mer sällsynt i framtiden i takt med att allt fler redan nu väljer att betala räkningarna elektroniskt på nätet. Tvisten om pappersfakturor kontra e-fakturor har pågått länge och det finns stora skillnader i tolkningssättet beroende på vilken part man frågar.

BT - 05 nov 13 kl. 13:58

Boråsare anhölls förbluffar med fakturor

En boråsare som pekats ut som stor fakturaskojare har anhållits som misstänkt för grova bedrägerier. Hans företag finns sedan länge på branschorganisationen Svensk handels varningslista. Utredningen mot mannen i 30-årsåldern omfattar hittills ett 80-tal polisanmälningar från företagare i Västra Götaland som anser sig lurade.

GöteborgsPosten - 17 aug 18 kl. 12:06

Felaktiga fakturor skapar förvirring

Trollhättans stad har skickat ut en mängd gamla fakturor till privatpersoner och företag. Många har ringt till stadshusets växel och undrat om fakturorna och nu vill kommunen förtydliga..

Dagensanalys.se - 08 nov 18 kl. 15:55

Smart chatbot hjälper anställda tidrapportera och skapa fakturor

Digitaliseringsbyrån Iteam vill med chatboten Mållgan skapa en digital arbetskollega. Genom att integrera bland annat prisade ekonomisystemet PE Accounting, Iteams planeringssystem och Google Calendar kan Mållgan påminna och avlasta medarbetarna med tidrapporteringen. Effekten blir snabbare och mer korrekt underlag för fakturor och bokföring.

Kristianstadsbladet - 14 feb 12 kl. 06:15

Fler anmälda bedrägerier med fakturor

Bluffakturorna ökar. Förra året polisanmäldes nästan dubbelt så många bedrägerier i Skåne jämfört med året innan. Sammanlagt handlar det om nästan 6?

GT - 05 jul 15 kl. 12:30

Peter köpte barnstol – fick cykel och fakturor

Han ville köpa en bilbarnstol till sin dotter som nyss fått barn. Men i stället kom det en cykel och flera felaktiga fakturor. – Nästa gång drabbar det någon stackare som inte är lika stor i käften som jag, säger Peter Jansson..

DI - 06 jul 16 kl. 11:43

Om man är stor måste man vara snäll - om värdet för svensk ekonomi att betala i tid!

I Sverige har vi ordning på att räkningar och fakturor betalas i tid – tror vi! Men så är inte verkligheten. I genomsnitt betalar företag fakturor tre dagar för sent och ännu värre är det i offentlig sektor.

YLE - 20 jul 17 kl. 10:04

Karlebyföretag fick falska fakturor

Åtminstone två företag i Karleby har fått e-post om brådskande betalningar till ett utländskt konto. Polisen uppmanar till vaksamhet. Karlebypolisen har mottagit två anmälningar om falska fakturor.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 19 kl. 16:00

Företagare misstänks ha fifflat med fakturor och löner

Umeåbolagets företrädare misstänks ha fifflat med fakturor, mervärdesskatt och arbetsgivaruppgifter. Han ska även ha utelämnat en stor lönesumma i sin egen inkomstdeklaration för att slippa skatt. Nu åtalas han för skattebrott på fyra punkter och kan få näringsförbud.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.