News55 > Nyheter

Monday, 08 March, 07:18

News55 - 22 feb 21 kl. 18:00

Spotify snart i dubbelt så många länderSpotify satsar stort på nya marknader. Musiktjänsten lanseras i 85 nya länder – med hopp om att kunna nå en miljard potentiella lyssnare. Som det är i dag finns Spotify i 93 länder, med omkring 345 miljoner användare. I den nya satsningen tillkommer län. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Spotify

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spotifysnart i , dubbelt, många länder
Dagensanalys.se - 29 okt 19 kl. 15:49

Spotify största medieföretaget i Sverige

Spotify fortsatt största medieföretaget i Sverige Men de amerikanska aktörerna tar en allt större del av reklampengarna. Det visar Nordicoms årliga undersökning åt Myndigheten för press, radio och tv. Spotify förstärkte under året sin position som Sveriges största medieföretag.

Expressen - 01 aug 17 kl. 09:35

Spotify spränger gräns – drar ifrån Apple music

Spotify spränger en gräns.Musiktjänsten har nu nått 60 miljoner betalande användare – en ökning med tio miljoner på bara fem månader.Nu är Spotify dubbelt så stort som konkurrenten Apple music..

Dagens PS - 31 jan 18 kl. 07:21

Spotify nära värdering på 200 miljarder kronor

Värderingen är mer än dubbelt så hög som den som rapporterades under våren 2017. Den svenska musiktjänsten Spotify uppges snart vara värt knappt 200 miljarder kronor. Den siffran har kommunicerats till bolagets större aktieägare, rapporterar Di Digital.

YLE - 31 mar 15 kl. 09:20

Artister lämnar Spotify för Tidal

Spotify får en ny konkurrent i musiktjänsten Tidal som lanserades i går. Den nya musiktjänst Tidal ägs i huvudsaks av rapartisten Jay Z. Strömningstjänsten är en direkt konkurrent till andra tjänster som Spotify.

IDG - 02 aug 12 kl. 07:40

Dubbelt upp, Spotify


Spotify har lockat till sig dubbelt så många betalande användare på mindre än ett år..

Computer Sweden - 02 aug 12 kl. 07:40

Dubbelt upp för Spotify


Spotify har lockat till sig dubbelt så många betalande användare på mindre än ett år, rapporterar Financial Times..

Mobil - 02 nov 18 kl. 09:01

Spotify har dubbelt så många betalande användare som Apple Music

Svenska Spotify håller ställningarna gentemot sin huvudkonkurrent Apple Music, och redovisar inte mindre än 87 miljoner betalande användare vid slutet av årets tredje kvartal. Det är dubbelt så många betalande användare som Apple Music har..

Dagensanalys.se - 16 jun 17 kl. 10:55

140 miljoner lyssnar nu på Spotify

Spotify växer och lockar allt fler användare, men de har fortfarande problem att få ihop ekonomin. Spotify har nu nått 140 miljoner aktiva användare varje månad, vilket innebär att den populära musiktjänsten har fått hela 40 miljoner nya användare bara under det senaste året. Antalet betalande användare överstiger nu 50 miljoner, vilket är ungefär dubbelt så många som värsta konkurrenten Apple Music har.

Sydsvenskan - 01 aug 17 kl. 03:11

60 miljoner betalar för Spotify

Spotify har nått 60 miljoner betalande prenumeranter. Den svenska musiktjänsten har därmed över dubbelt så många användare som största konkurrenten Apple Music, som i juni sade sig ha 27 miljoner prenumeranter. Spotify, som startade 2008 och nu finns.

Sydsvenskan - 23 jul 14 kl. 06:34

Google ville köpa Spotify

Google ville förra året köpa musiktjänsten Spotify, men prislappen avskräckte, skriver Wall Street Journal. Det svenska företaget sägs ha begärt mer än dubbelt så mycket som den senaste värderingen..

DN - 11 mar 15 kl. 09:05

Ny tjänst tar upp kamp med Spotify


Svenskarna kan nu få tillgång till strömmad musik i högre ljudkvalitet och till ett dubbelt så högt pris som hos konkurrenten Spotify. Musiktjänsten Tidal, som lanseras i dag i Sverige, är reklamfri och kostar 199 kronor i månaden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.