Expressen > Nyheter

Tuesday, 09 March, 08:30

Expressen - 22 feb 21 kl. 20:21

Åtgärderna: Så kan tredje vågen bromsasCoronamutationerna sprider i sig i Sverige.På grund av flera fall av den brasilianska mutationen har striktare restriktioner införts tre regioner – och flera andra överväger samma insatser.Samtidigt kan skolor hållas stängda i anslutning till sportlovet.– Man ska kanske klämma åt lite extra med ytterligare lokala restriktioner, säger Niklas Arnberg, professor i virologi vid Umeå universitet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Niklas Arnberg, Umeå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtgärderna, kan tredje , vågen, bromsas
SmålandsPosten - 31 maj 13 kl. 06:19

Bussfilerna på Teleborgsvägen är ett test

Förändringar gör ibland en smula ont och skapar inledningsvis kanske även viss förvirring. Förändringen på Teleborgsvägen med bussfiler och prioritet för bussar är inget undantag. Flera medborgare har skrivit insändare i Smålandsposten och hört av sig till kommunen med synpunkter.

Dalarnas tidningar - 20 jun 13 kl. 19:49

"Åtgärderna är gjorda på prov"

Arbetet är utfört. Och trafik- och fritid kalkylerar med att de utförda åtgärderna utefter Ingarvsvägen kommer att kosta kommunen cirka 70 000 kronor..

Skånskan - 22 feb 16 kl. 14:00

Skol­byg­gen pla­neras

Mal­mö Som ett led i den kraf­tiga skol­ut­bygg­naden i Mal­mö tas inom kort be­slut om ut­bygg­nader i Norra Sor­gen­fri, Hö­ga­holm och Eli­ne­lunds gård.I Elinelund strax öster om Lim­hamns kalk­brott handlar det om att skaka fram skol­platser i ett helt nytt exploateringsområde. Fär­dig­byggt kommer om­rå­det att ha 2 000 bo­städer och cir­ka 3 000 boende.

YLE - 03 okt 16 kl. 20:29

Bilisterna kör för fort på Replotvägen

Ungefär entredjedel av bilisterna kör över den högsta tillåtna hastigheten på 50 kilometer i timmen på Replotvägen. Det visar kommunens hastighetsuppföljning. Emma Södergård med flera har lämnat in en skrivelse med önskan om farthinder och ett övergångsställe.

BT - 24 apr 14 kl. 08:34

Vart har skattepengarna tagit vägen?

Visita, arbetsgivarorganisationen för besöksnäringen, satsar minst tio miljoner som hjälp till alliansen att vinna val. Ingen kan ha missat deras annonskampanj, dubbelstöten, vars syfte är att varna människor från att rösta på Socialdemokraterna.
Maud Olofsson, tidigare Centerledare och skapare av alliansens krogmoms, föreslås nu som ny ordförare för lobbyorganisationen.

YLE - 23 mar 15 kl. 13:05

Järnvägen Kaskö-Seinäjoki utreds vidare

Trafik- och kommunikationsminister Paula Risikko tog vid sitt besök i Kaskö i dag emot en rapport som ska ligga som grund för den fortsatta planeringen för järnvägsbanan mellan Kaskö och Seinäjoki. Ett gott arbete har gjorts. Nu är det upp till näringslivet och regionen att övertyga trafikministeriet och trafikverket att där finns utvecklingspotential.

YLE - 03 dec 15 kl. 05:14

Järnvägen förstärks ut till Vasklot

Rälsen ut till Vasa hamn ska grundförbättras för omkring 150 000 euro. Vasa stad står för 65 000 euro, Trafikverket står för resten. Det var en stolt stadsdirektör Tomas Häyry som på onsdagen berättade om avtalet som han skrivit på tillsammans med Trafikverkets representant.

Hela Gotland - 26 sep 16 kl. 09:10

Sänkt ersättning till boende vid nya cykelvägen

Trafikverket får tillstånd att ersätta de akuta åtgärderna vid cykelvägen till Lummelunda med en permanent lösning..

Kristianstadsbladet - 12 jun 14 kl. 13:18

Förlängt liv för nattågen

Foto: TT
Den planerade nedläggningen av SJ:s nattåg mellan Skåne och Stockholm skjuts upp ytterligare.
Beslutet om nedläggning sköts efter protester av Region Skåne upp i december 2013 och man enades om en testperiod på åtta månader för att se hur resandet utvecklades. Region Skåne och SJ har nu kommit överens om att förlänga testperioden med ytterligare två månader.

Länstidningen i Jämtland - 02 mar 18 kl. 09:27

Så snöröjs det i Östersund i dag – högar som ligger i vägen ska bort

Två snöslungor och traktorer som siktröjer samt halkbekämpning. Det är några av åtgärderna som kommunen gör i dag..

GT - 05 jun 18 kl. 15:07

Fyra döda – nu sänks hastigheten för tågen

Efter det fjärde dödsfallet vid samma järnvägsövergång i Stenungsund sänks tågens hastighet på sträckan. Sänkningen är en av åtgärderna som kommunen och Trafikverket kommit överens om, rapporterar P4 Väst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.