Nyan > Svenskfinland

Friday, 05 March, 17:28

Nyan - 22 feb 21 kl. 20:15

Donning blir inte stadsdirektörÅdas vd Katarina Donning blir inte ny stadsdirektör i Jakobstad. Stadsfullmäktige i Jakobstad har just (vid 21-tiden) avslutat omröstningen. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Katarina Donning, Jakobstad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donningblir inte , stadsdirektör
Nyan - 14 nov 16 kl. 12:33

Katarina Donning ny vd för Åda

Katarina Donning har valts till ny vd för Åda Ab i hård konkurrens med 20 andra sökanden från Åland, Sverige och Finland skriver Åda Ab i ett pressmeddelande.

Styrelsen var enhälliga i beslutet enligt styrelseordförande Anders Wiklund.

Katarina Donning är nu kommundirektör för Saltviks kommun, men har suttit i Ådas styrelse sedan 2015.

YLE - 21 apr 15 kl. 19:47

Lär känna dem som vill bli stadsdirektör i Hangö

Hangö har hela 17 kandidater att välja bland då staden ska välja sin nya stadsdirektör. Då staden sökte första gången kom 8 ansäkningar in, vid den andra rundan dök 9 nya sökande upp.
En del är mer seriösa än andra.

YLE - 20 jan 15 kl. 18:28

Hangöborna har stora förväntningar på en ny stadsdirektör

Hangö borde få en kunnig och driftig stadsdirektör efter Jouko Mäkinen som går i pension i höst, hoppas invånarna. Bland Hangöborna är simhall, turismen och Östra hamnen högt på önskelistan. - En som klarar av jobbet.

YLE - 20 jan 15 kl. 18:42

Politiker: Hangös stadsdirektör borde vara en kommunalt kunnig affärsman

Hangö behöver en mångsysslare som har stark erfarenhet av kommunala frågor, anser stadsstyrelsemedlemmen Barbro Wikberg (SFP). Stadsstyrelsens ordförande Jouko Kavander (SDP) är mera intresserad av affärsmässigt kunnande och tycker att det bland sökandena till Raseborg finns en mycket duktig kandidat. - Samarbetskunskap, bestämda tag i behandlingen av ärenden, finanskunnande och kunskap i hur man utvecklar industrin men också en förmåga att våga ta risker, är det viktigaste, säger Jouko Kavander.

YLE - 25 apr 17 kl. 09:33

Raseborgspolitiker vill se större bredd hos stadsdirektörskandidaterna

Raseborgspolitiker vill ha ett större urval av seriösa kandidater än de tolv som nu har sökt tjänsten som stadsdirektör. Stadsstyrelsen var inne på samma linje och beslöt på måndag kväll (25.4) att förlänga ansökningstiden till den 12 maj.

YLE - 28 maj 13 kl. 11:33

Stadsdirektörerna måste betala tillbaka lönepåslaget

I den nuvarande stadsstyrelsen finns inte tillräcklig politisk vilja för att höja stadsdirektörernas löner. Det här uppger stadsstyrelsens ordförande Tatu Rauhamäki (Saml). Det redan utbetalade lönepåslaget måste nu betalas tillbaka.

YLE - 24 mar 16 kl. 12:18

Tre kandidater till stadsdirektörstjänsten i Karleby

Den 18 april ska stadsfullmäktige i Karleby välja ny stadsdirektör. Här kan du bekanta dig med de tre kandidater som är med i slutstriden. De tre kandidater som fullmäktige väljer mellan är juristen Tuomas Aho från Esbo, Stina Mattila som är ekonomidirektör i Kempele och Sabah Samaletdin, kommundirektör i Mörskom.

YLE - 24 mar 16 kl. 12:18

Här är kandidaterna till stadsdirektörstjänsten i Karleby

Den 18 april ska stadsfullmäktige i Karleby välja ny stadsdirektör. Här kan du bekanta dig med de tre kandidater som är med i slutstriden. De tre kandidater som fullmäktige väljer mellan är juristen Tuomas Aho från Esbo, Stina Mattila som är ekonomidirektör i Kempele och Sabah Samaletdin, kommundirektör i Mörskom.

YLE - 06 feb 17 kl. 18:15

Salostyrelsen gav fullmäktige fria händer i stadsdirektörsvalet - Raseborgs Simola fortfarande med i kampen

Stadsstyrelsen i Salo valde ingen favorit bland de tre kandidaterna som är med på målrakan i stadsdirektörsvalet. Det betyder att Raseborgs stadsdirektör Tom Simola fortfarande är med i leken då stadsfullmäktige väljer stadsdirektör den 13 februari. Stadsstyrelsen gav i princip stadsfullmäktige fria händer att välja stadsdirektör.

YLE - 19 jan 15 kl. 19:20

Lär känna dem som vill bli stadsdirektör i Raseborg

Det finns både ambitiösa och oseriösa kandidater till jobbet som stadsdirektör i Raseborg. Yle Västnyland har kontaktat dem som är intresserade av jobbet och det syns bra vem som satsar på en karriär som stadsdirektör i Raseborg. En del av kandidaterna har visioner för staden, medan andra mera funderar på vilka utmaningar de själva vill ha i livet.

YLE - 02 nov 16 kl. 12:22

Stadsdirektören i Helsingfors "billigast" i hela landet

Stadsdirektörerna i huvudstadsregionen är billigast i landet. I Helsingfors kostar stadsdirektören bara 30 cent per invånare. Yle har gjort en jämförelse där fjolårets förvärvsinkomster för landets kommun- och stadsdirektörer har delats med mängden invånare i kommunen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.