SVT > Kultur

Saturday, 06 March, 15:06

SVT - 22 feb 21 kl. 20:13

Fråga doktorn byter programledareSuzanne Axell har lett Fråga doktorn i 18 år men nu slutar hon som programledare, bland annat för att bättre kunna fokusera på att tävla i Let's dance. Sofia Rågenklint tar över rollen som programledare..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Axell, Fråga, Let, Rågenklint

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fråga, doktorn, byter, programledare
Västerbottens Folkblad - 13 okt 14 kl. 13:25

Plus byter programledare

Konsumentprogrammet Plus, som görs av SVT i Umeå, får en ny programledare. Åsa Avdic lämnar programmet efter fyra år och ersätts av Josephine Freje. – Det känns otroligt viktigt och spännande att fortsätta jobbet som Åsa gjort och få alla lurendrejare att skaka, säger hon.

News55 - 04 sep 17 kl. 17:15

“Fråga doktorn”-Suzanne Axell: “Ålder är bara en siffra”

Suzanne Axell, 61, kan nog räknas som en av SVT:s mest uppskattade programledare. Hennes hälsorelaterade tv-program “Fråga Doktorn” har sänts sedan 2003 och drar miljonpublik varje måndag. Samtidigt har livet som journalist inte alltid varit lätt, det berättar Suzanne Axell i en intervju med Expressen.

Expressen - 02 sep 17 kl. 23:31

Fråga doktorn-Suzannes kärlek: it-konsulten Jörgen

EDSBRO, ROSLAGEN. "Fråga doktorn" lockar varje måndag en miljonpublik, men Suzanne Axell hör ändå till de programledare som tjänar sämst. – Jag undrar ibland om jag är SVT:s statare, säger Suzanne Axell, 61, i en stor intervju om att kämpa i motvind, brist på "pappa-uppmuntran", ha dåligt självkänsla i relation till män, testamentet, varför hon inte vill att just hennes DNA ska springa vidare och vad SVT gjorde med Lasse Stefanz-sångarens kvarglömda kalsonger..

News55 - 30 mar 20 kl. 15:34

Därför byter Bingolotto programledare på söndag

Rickard Olsson som är programledare för Bingolotto är förkyld. – Jag mår bra och känner mig frisk, men har enklare symtom på en förkylning. Då det i dessa tider är extremt viktigt att ta ansvar och att vara försiktig kommer jag att hålla mig hemma under de närmaste dagarna, säger han i ett pressmeddelande.

UNT - 12 nov 13 kl. 19:00

Patienterna följer doktorn

Var tredje invånare i Uppsala län byter vårdcentral, ofta i samband med att läkaren byter arbetsplats..

Sydsvenskan - 05 feb 13 kl. 06:30

Tv-doktorn botar barnens frågvishet

Han bytte studier mot studio och sattes på prov. Sydsvenskan följde med Petter Oest, läkarstudent och programledare för Bacillakuten, en dag på doktorsskolan..

Skånskan - 03 feb 20 kl. 16:32

TV-doktorn lockade storpublik

Eslöv Storpublik lockades till Eslövs Medborgarhuset när tv-doktorn Henrik Widegren, känd från populära Fråga Lund, på måndagseftermiddagen besökte SPF Seniorerna Vänkretsen 108:s årsmöte.– Vi har 309 besökare idag vilket är betydligt fler än förra året då vi bara hade 230 besökare, sade Lars Hemming, ordförande i seniororganisationen, till Skånskan innan doktor Henrik Widegren från programmet Fråga Lundbörjat sitt anförande.
– Till varje årsmöte brukar vi ha någon utomstående som kommer och pratar.

Skånskan - 08 apr 16 kl. 17:18

Rickard Söderberg blir programledare

Kultur och Nöje Det är en hektisk vår för tenoren Rickard Söderberg. I kväll och förhoppningsvis även flera gånger till kan vi se honom dansa i Let’s Dance i TV4 och nästa vecka börjar hans egna program Operahuset sändas i P2.Radioprogrammet Operahuset
Programledare för Operahuset är tenoren och debattören Rickard Söderberg.

Expressen - 02 dec 16 kl. 16:15

Fredrik Reinfeldt blir programledare i SVT

Fredrik Reinfeldt byter jobb ännu en gång - och blir programledare. Sveriges förre statsminister kommer under vintern intervjua flera inflytelserika makthavare i SVT. – Jag tycker nog att det gick enklare än jag trodde, säger Fredrik Reinfeldt i Skavlan..

Expressen - 24 aug 17 kl. 14:24

Jessica Andersson nya jobb - blir programledare

Sångerskan Jessica Andersson byter bana - och blir programledare i TV3.I höst ska hon leda "Ensam mamma söker" på TV3.– Det är lite utanför min "comfort zone", säger sångerskan..

Expressen - 10 apr 19 kl. 06:00

Kalle Moreaus dilemma – SVT byter ut programledaren

SVT byter ut Kalle Moraeus inför årets ”Victoriadagen”.Efter tre år som programledare lämnar nu artisten och Yvette Hermundstad tar över – något som enligt spelemannen var ett ömsesidigt beslut.– Allting har sin ende liksom, säger Kalle Moraeus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.