Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 07 March, 21:34

Dalarnas tidningar - 22 feb 21 kl. 20:01

Duo misstänks ha stulit sex vägskyltarTvå män i övre tonåren misstänks ha stulit sex stycken vägskyltar i Falun som tillhörde Borlänge....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Falun, Borlänge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Duomisstänks ha , stulit, sex, vägskyltar
Länstidningen i Jämtland - 30 jan 18 kl. 14:33

Åtalas för att ha stulit vägskyltar i Torvalla – "En rolig, men väldigt dum grej att göra"

Tre personer i 30-årsåldern åtalas för att ha stulit vägskyltar i Torvalla. Enligt åtalet ska trion haft skruvmejsel med sig och sedan skruvat ner tre skyltar..

Nyheter 24 - 18 jul 12 kl. 16:03

Prostituerade strippar sönder vägskyltar


Strippande prostituerade som har sönder vägskyltar har kostat myndigheter i Nya Zeeland tiotusentals kronor. AUCKLAND. På de senaste 18 månaderna har mer än 40 vägskyltar böjts, brutits av eller fått bucklor i den nyzeeländska staden Auckland.

YLE - 31 jul 16 kl. 16:04

Bybor upprörda över nya Mjölbolstavägar

En del Mjölbolstabor förstår inte varför de ska köra 100 meter längs riksväg 25 då de ska köra mellan grannbyarna i Mjölbolsta efter att nya vägar byggts. De nya vägarna och en ny underfart under järnvägen öppnades för en dryg vecka sedan men det är fortfarande svårt att hitta och köra i området. Mjölbolstaborna har mötts av diverse överraskningar den senaste tiden då de rört sig längs vägarna.

Kristianstadsbladet - 05 okt 13 kl. 07:00

Trädgårdstomtarnas dunkla förflutna

Foto: Bass Nilsson
När författare Gabriella Håkansson flyttade tillbaka till Skåne var det så vackert som hon mindes. Och byn där deras hus var fin. Det var bara en sak.

Kristianstadsbladet - 06 apr 14 kl. 23:18

Upplopp efter studentfest i USA


En studentfest i USA spårade minst sagt ur i lördags kväll, lokal tid. Omkring 15 000 studenter hade samlats utomhus i staden Isla Vista i Kalifornien för att fira vårledigheten, den så kallade "spring break", när en polis plötsligt slogs i huvudet med en ryggsäck fullpackad med flaskor.Och när polisen rörde sig in i folkmassan för att gripa de skyldiga till misshandeln brakade det loss.

BT - 06 apr 14 kl. 23:18

Upplopp efter studentfest i USA

En studentfest i USA spårade minst sagt ur i lördags kväll, lokal tid. Omkring 15 000 studenter hade samlats utomhus i staden Isla Vista i Kalifornien för att fira vårledigheten, den så kallade "spring break", när en polis plötsligt slogs i huvudet med en ryggsäck fullpackad med flaskor. Och när polisen rörde sig in i folkmassan för att gripa de skyldiga till misshandeln brakade det loss.

YLE - 27 nov 15 kl. 10:39

Larsmo mönstereleven

Det går bra nu: Larsmo växer och sänker skatten. En fortsatt låg arbetslöshet är nyckeln, säger styrelseordförande Ulf Stenman och kommundirektör Gun Kapténs. Låg arbetslöshet, mer skatteintäkter än planerat och sektorer som håller sig till budget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.