Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 March, 02:44

Jönköpingsnytt - 22 feb 21 kl. 20:00

Effekt av vaccineringen på särskilda boenden – men inte i samhället: ”Skyddar inte mot tredje våg”Nu märks en tydlig effekt av vaccinationen av covid-19 bland personer som bor på särskilda....
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Effektav , vaccineringen, särskilda, boendenmen inte i , samhället Skyddar inte mot tredje våg
Skånskan - 03 mar 19 kl. 16:00

Besparingar utreds för särskilda boenden

SJÖBO En eller flera avdelningar på kommunens särskilda boenden kan läggas i malpåse. Det kan till och med bli så att ett helt boende tas ur bruk.
Vård- och omsorgsnämnden måste spara.

Cornucopia - 05 nov 15 kl. 18:06

"Jag hoppas det får en dämpande effekt" - slut på boenden för asylsökande

"Your ego is writing checks your body can't cash." - Top GunSituationen som alla någorlunda tänkande människor visste skulle komma är nu här, och Sverige kan rent praktiskt inte ta emot fler asylsökande. Till och med migrationsminister Morgan Johansson (s) medgav nu på en presskonferens att boendeplatserna helt enkelt är slut.

Skånskan - 26 nov 15 kl. 10:30

Ännu fler boenden för flyktingar behövs

Eslöv Boendet för ensamkommande i polishuset blir klart i juni och därtill har kommunen hyrt två våningsplan i Hotell Stensson för att kunna erbjuda husrum för unga flyktingar.
Men det räcker inte.
Nya siffror visar att Eslövs kommun behöver öppna ytterligare 6-8 boenden för att alla ska få tak över huvudet.

Alingsås tidning - 18 dec 17 kl. 06:30

Kan tvingas spara 10 miljonerSÅ SÄGER HANDLINGSPLANEN EFFEKT

Vård- och äldreomsorgsnämndens övertagande av ansvaret för funktionshinderenheten kan leda till att man blir tvungen att göra besparingar på 10 miljoner kronor. Detta eftersom nämnden inte fått tillräckligt med pengar i budgeten för att klara av det nya ansvaret.
– Om det här blir verklighet så tvingas vi tvingas att ställa grupper mot varandra, LSS mot äldre.

EU-Parlamentet - 26 okt 15 kl. 12:48

Artikel - Särskilda utskottet om skattebeslut ger sina rekommendationer - Utskottet för ekonomi och valutafrågor - Särskilt utskott för skattebeslut och andra åtgärder av liknande karaktär eller med liknande effekt

Efter åtta månaders arbete kommer parlamentets särskilda utskott om skattebeslut att rösta på måndagen den 26 oktober om sin rekommendation för en rättvis och öppen företagsbeskattning. Den slutliga omröstningen i kammaren sker i november. Samtidigt har multinationella företag bjudits in återigen till utskottet för att förklara sin syn på utvecklingen.

EU-Parlamentet - 14 mar 16 kl. 12:50

Artikel - Live: Skattemyndigheter och multinationella företag i skattebeslutsutskottet - Särskilt utskott för skattebeslut och andra åtgärder av liknande karaktär eller med liknande effekt (TAXE 2)

Parlamentets andra särskilda utskott om skattebeslut träffar representanter från ett antal länder/jurisdiktioner och från multinationella företag på måndagen och tisdagen, den 14-15 mars. Bland de bekräftade deltagarna finns Andorra, Liechtenstein, Monaco och Kanalöarna, samt företag som Ikea, Apple, Google och McDonalds. Ledamöterna kommer att kunna fråga ut dem, särskilt avseende den senaste utvecklingen på bolagsskatteområdet.

Polisen - 03 jul 17 kl. 09:34

Stockholmspolisens åtgärder mot grova brott ger effekt

2017 startade med en kraftig ökning av dödligt våld kopplat till gängkonflikter i Stockholmsområdet. Den särskilda satsning som polisregion Stockholm beslutade om i mars har dock börjat ge viss effekt..

GöteborgsPosten - 11 jun 20 kl. 12:25

Rimfrost har haft effekt men inte nått målen

Den nationella särskilda händelsen Operation rimfrost avslutas, meddelar polisen. Insatsen har haft effekt – men nationellt har man inte nått målen..

Sydsvenskan - 16 feb 14 kl. 05:30

Teknik hjälper elever som har särskilda behov

Små insatser får stor effekt – skolelever som har problem med tidsuppfattning, minnet eller uppmärksamheten har god nytta av tekniska hjälpmedel, visar en studie från Hjälpmedelsinstitutet..

Aftonbladet - 11 jun 20 kl. 10:28

Rimfrost har haft effekt men inte nått målen

▸ Den nationella särskilda händelsen Operation rimfrost avslutas, meddelar polisen..

Skånskan - 12 apr 18 kl. 05:00

Försenad detaljplan oroar inte Sjöbohem

SJÖBO Först ändrades planen, därefter försenades den ytterligare i den politiska processen.
Men på Sjöbohem har man inget omedelbart behov av att börja bygga och tar förseningen med någorlunda ro.Planen ger i nuvarande skick Sjöbohem möjlighet att bygga tre fyravåningshus med sammanlagt 56 lägenheter vid Åsumsgatan/Sandåkravägen plus bygga ut det särskilda boendet Ängsgården med upp emot 40 små lägenheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.