Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 25 February, 14:23

Dalarnas tidningar - I förrgår: 19:38

Beslut: Ombyggnad med öppnare ytor på förskolor på Galgberget ska ge 30 nya platser30 nya förskoleplatser kommer att skapas vid en om- och tillbyggnad av förskolorna Tingsvägen och....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Galgberget, Tingsvägen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslut, Ombyggnadmed , öppnare, ytor, förskolor, Galgberget, ska ge 30 nya platser
Kristianstadsbladet - 20 apr 12 kl. 09:58

Inget beslut om ett nytt kommunhus

Foto: Tommy Svensson
Det blev inget beslut om att bygga nytt kommunhus. Fullmäktigemötet slutade i antiklimax genom ett beslut om minoritetsåterremiss. Det innebär att kommunhusfrågan ska utredas ytterligare.

BT - 13 nov 12 kl. 13:58

Rödgröna försenade Myråsskolans ombyggnad

En ombyggnation av Myråsskolan är något många väntar på. Elever, personal och föräldrar samt alla politiker i stadsdelsnämnd Öster. Kommunstyrelsen beslöt den 7 maj i år att återremittera Östers förslag om ombyggnad av skola samt nybyggnad av förskola till lokalförsörjningsnämnden.

Sydsvenskan - 09 jun 15 kl. 11:09

Säpo föreslås bli lite öppnare

Säpo kan bli lite öppnare med sin användning av hemliga tvångsmedel, föreslår regeringen utredare. Myndigheten borde kunna redovisa hur många beslut som fattas varje år om hemlig avlyssning av telefoner, hemlig rumsavlyssning med mera.Utredaren Doris Högne Rydheim har vägt vikten av att Säpo ska kunna använda åtgärderna effektivt, och inte avslöja för mycket om vilken typ av verktyg som används eller varför, mot önskemål om öppenhet beroende på de ingrepp de innebär i den personliga integriteten.

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 15 kl. 11:09

Säpo föreslås bli lite öppnare

Säpo kan bli lite öppnare med sin användning av hemliga tvångsmedel, föreslår regeringen utredare. Myndigheten borde kunna redovisa hur många beslut som fattas varje år om hemlig avlyssning av telefoner, hemlig rumsavlyssning med mera.Utredaren Doris Högne Rydheim har vägt vikten av att Säpo ska kunna använda åtgärderna effektivt, och inte avslöja för mycket om vilken typ av verktyg som används eller varför, mot önskemål om öppenhet beroende på de ingrepp de innebär i den personliga integriteten.

Skånskan - 17 jun 19 kl. 20:56

Jakobsson tror på stora ytor mot USA

FOTBOLL Matcherna mot Chile och Thailand är historia. Nu börjar VM på allvar för Sverige när USA väntar på torsdag – och då hoppas Sofia Jakobsson och Stina Blackstenius på att få spela igen.De båda anfallsstjärnorna fick sitta på bänken när Sverige mötte Thailand, men Sofia Jakobsson hade förståelse för förbundskaptenen Peter Gerhardssons beslut.

YLE - 15 feb 17 kl. 15:09

Beslut om inneluften i Sjundeå kan dröja länge

Politikerna i Sjundeå måste fatta beslut om lösningsmodeller för problemen med inomhusluften i skolorna före kommunalvalet, säger kommunstyrelsens ordförande Merja Laaksonen (SFP). Andra politiker tror inte att det lyckas, utan vill gå långsamt fram så att man inte fattar fel beslut. Tjänstemän och politiker i Sjundeå grubblar på vad det kan bero på att inneluften är dålig i alla skolor, några daghem, tandvården och hälsostationen.

Nya Wermlands Tidningen - 27 nov 13 kl. 06:00

Eleverna trivs i öppnare skola

Tegnérskolans elever trivs med de ljusa och öppna lokalerna. Men även om byggnaden minskar dolda ytor finns behovet av antimobbningsarbete..

YLE - 05 okt 15 kl. 05:59

Beslut om Dansens hus brådskar - annars går miljondonation förlorad

Dansens hus behöver ett beslut före årets slut för att inte gå miste om donationen på 15 miljoner euro från Jane och Aatos Erkkos stiftelse. Just nu verkar den mest sannolika placeringen vara någon form av ombygge och nybygge i anslutning till Kabelfabrikens nuvarande lokaler. Det är det alternativet som utreds av arbetsgruppen för Dansens hus sedan Helsingfors konservatorium i Gräsviken fallit bort från planerna.

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 23:41

Ett olyckligt beslut för skolbarnen i Klagstorp

Vid kommunfullmäktiges sammanträde den 17 december 2012 genomdrev Socialdemokraterna, med stöd av Söderslättspartiet, att ärendet om Klagstorps skola återremitteras.
Det är ett beslut som är väldigt olyckligt för Klagstorps barn, föräldrar och personal, eftersom det kommer att försena den till- och ombyggnad som är nödvändig för att ersätta eftersatta förskolor, slöjdsalar och matsal.Planeringen för detta projekt har pågått under många år.

Kristianstadsbladet - 25 jun 13 kl. 09:25

Kritk mot för snabbt beslut om Linnéskolan

Beslut om Linnéskolans ombyggnad fattades i kommunstyrelsen utan att alla handlingarna var tillgängliga. Nu höjs röster från Miljöpartiet som menar att man borde ha väntat.
?

Kristianstadsbladet - 26 jul 13 kl. 10:00

Ombyggnad ramar in nya kulturkvarteret

Foto: Peter Åklundh
Efter två års förseningar förverkligas nu planerna på nya kulturkvarteret. Ombyggnaden har startat och ska vara klar nästa sommar.
Sedan tidigare pågår bland annat uppförandet av nya rådhuset och Kristianstadslänken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.