Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 02 March, 08:46

Vimmerby Tidning - 22 feb 21 kl. 19:15

Gratis test för föräldrar med delad vårdnadMånga pendlare och barnfamiljer där föräldrarna bor på olika sidor av Öresund har hamnat i kläm på grund av gränsstängningarna..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Öresund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gratis, testför , föräldrarmed , delad, vårdnad
Dalarnas tidningar - 27 maj 20 kl. 06:03

Gratis drogtester till föräldrar i Dalarna: "Det är på sommaren allt händer"

Tusentals drogtester, fullt fungerande men med kort datum, ges nu gratis till föräldrar i....

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

DNA visar att par är Haddiles föräldrar

DNA-test visar att det par som säger sig vara tvååriga Haddiles föräldrar faktisk också är det, uppger Aftonbladet.Nu uppmanas socialförvaltningen i Lund att bereda sig för alla scenarion. Haddiles biologiska föräldrar, som finns i Algeriet, ska komma till Sverige den 7 december tillsammans med sin advokat.

YLE - 20 mar 15 kl. 12:35

"Vi behöver egna test för finlandssvenska barn"

För att utreda inlärningssvårigheter av olika slag behövs egna psykologiska test som är framtagna för en finlandssvensk verklighet. Det fastslår en forskargrupp. Rikssvenska eller finska test, översatta till svenska fungerar inte, de motsvarar inte den finlandssvenska verkligheten.

YLE - 20 mar 15 kl. 13:21

Inlärningssvårigheter: "Vi behöver egna test för finlandssvenska barn"

För att utreda inlärningssvårigheter av olika slag behövs egna psykologiska test som är framtagna för en finlandssvensk verklighet. Det fastslår en forskargrupp. Rikssvenska eller finska test, översatta till svenska fungerar inte, de motsvarar inte den finlandssvenska verkligheten.

DI - 18 maj 16 kl. 09:38

Ur Swedsecs test: 10 bolånefrågor

1. Hur påverkas kundens pris på bolånet av belåningsgraden? Vid högre belåningsgrader är lånet större och mer lönsamt för banken, vilket påverkar priset positivt.

YLE - 29 maj 13 kl. 05:10

Cykelhjälmar för barn klarar inte test

Marknadens cykelhjälmar för barn får stryk i ett test som försäkringsbolaget Folksam har gjort. De flesta av modellerna i det svenska testet finns också till salu i Finland. Bara en av tretton hjälmar klarade stötar med rotation, alltså när huvudet inte slår i marken rakt uppifrån.

YLE - 24 jan 16 kl. 18:02

Välmenande föräldrar vill med till universitetet

Föräldrarnas kontroll över barnets skolgång sträcker sig allt högre upp i åldern. Det nya är att föräldrar informeras om studierna på högskolenivå. Det börjar igen vara dags för nior att välja skola för fortsatta studier på andra stadiet, snart drar det ihop sig till studentskrivningar, likaså ansökan om studieplats på högskola.

YLE - 01 mar 17 kl. 19:10

Gratis preventivmedel ger resultat i Vanda: Antalet aborter sjunker för fjärde året i rad

Av de stora städerna i huvudstadsregionen är Vanda den enda staden som märkbart har lyckats minska på antalet aborter under de senaste åren. Ännu för några år sedan gjorde vandaborna proportionerligt sett betydligt fler aborter jämfört med siffran för hela landet. Den största orsaken till att trenden har vänt är att Vanda sedan början av 2013 erbjuder gratis preventivmedel till kvinnor i alla åldrar.

YLE - 07 mar 17 kl. 05:48

Vill du att dagis ska vara gratis? Se upp när du väljer kommunalvalskandidat

Frågan om avgiftsfri småbarnspedagogik splittrar partierna. Bara De gröna och Vänsterförbundet tar tydligt ställning till frågan i sina nationella valprogram. SDP i Helsingfors och Esbo stöder avgiftsfri dagvård, men driver inte frågan på nationell nivå.

YLE - 13 jan 16 kl. 13:25

Doktorsavhandling: lagom är bäst när föräldrar skolshoppar

När föräldrarna i Esbo väljer högstadieklass för sina barn vill de att den ska den vara precis lagom krävande. Sonja Kosunen har för sin doktorsavhandling intervjuat föräldrar till barn som går i Esbo finskspråkiga skolor. De flesta fortsätter efter 6 årskursen i sin närskola.

DN - 25 okt 13 kl. 15:58

Dna-test bekräftar: De är Marias föräldrar

Marias biologiska föräldrar är funna. Dna-test visar att det är det bulgariska paret som har trätt fram, rapporterar AFP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.