Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 18:03

Cornucopia - 22 feb 21 kl. 18:35

Socialdemokraterna hoppas öka pensionsavgifterna - en procent högre lönekostnader för arbetsgivarnaSocialdemokraterna hoppas enligt socialminister Ardalan Shekarabi (S) att till hösten nå en överenskommelse om att höja pensionsavgiften för arbetstgivaren från dagens 10.21% till 11.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Ardalan Shekarabi, Till Aftonbladet, ShekarabiMen, SEK, Socialdemokraterna, Socialdemokraternas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Socialdemokraterna, hoppas, öka, pensionsavgifternaen procent , högre, lönekostnaderför , arbetsgivarna
YLE - 25 feb 15 kl. 14:23

FSD hoppas på österbottniska Frostdahl

De finlandssvenska socialdemokraterna hoppas stort på att få Steven Frostdahl invald. Sedan 1999 och Mats Nyby har ingen svensk österbottnisk socialdemokrat suttit i riksdagen. FSD går till val med sju svenskspråkiga kandidater i Hfrs, Nyland, Egentliga Finland och Vasa valkrets.

NSD - 10 sep 18 kl. 16:05

(S) hoppas på samverkan

Socialdemokraterna hoppas på samverkan..

Resume - 9 timmar sedan

KD: Socialdemokraterna lägger stora pengar på ”trollfabriker”

Svenskarna stärker greppet om plånboken, MDC Partners räknar med stark tillväxt och Kristdemokraterna anklagar Socialdemokraterna för att smutskasta partiledaren Ebba Busch via så kallade trollfabriker. Det och mer i morgonsvepet..

YLE - 03 okt 13 kl. 15:53

Trycket på pensionsavgifterna mindre än uppskattat

Trycket på att höja pensionsavgifterna är mindre än uppskattat, meddelar Pensionsskyddscentralen efter att ha uppdaterat sin långsiktsprognos. Trycket att höja arbetspensionsavgiften finns kvar, men är mindre än vad Pensionsskyddscentralen bedömt tidigare. Pensionsskyddscentralen har uppdaterat sin långsiktsprognos om hur de lagstadgade pensionerna utvecklas.

SvD - 07 jul 14 kl. 12:53

”Pensionsavgifterna måste höjas”

Bromsen måste bytas ut och pensionsavgifterna höjas för att rädda legitimiteten i pensionssystemet. Det är budskapet i en ny bok om hur framtida pensionsnivåer kan säkras..

SVT - 14 dec 17 kl. 11:07

Fackrörelsen: Svagt att inte våga höja pensionsavgifterna

Att sjuka och arbetslösa inte kommer att tvingas ta ut sin pension i förtid, när pensionsåldern höjd, glädjer LO. Men det är svagt av politikerna att inte våga höja pensionsavgifterna, anser fackrörelsen. Svenskt Näringsliv klagar å sin sida på rätten att jobba till 69 år..

YLE - 19 mar 20 kl. 13:44

Arbetsmarknadsorganisationerna föreslår hårda tag för att minska coronakrisens ekonomiska verkningar: snabbare permitteringar, bättre arbetslöshetsskydd och pensionsavgifterna ner med nästan en miljard

Organisationerna föreslår bland annat att pensionsavgifterna för den privata sektorn tillfälligt skärs ner och samarbetsförhandlingarnas längd förkortas från sex veckor till fem dagar. Finlands näringsliv EK kallar det här för en bra början, men tror inte att åtgärderna är tillräckliga för att hjälpa finländska företag ur knipan..

BT - 13 feb 12 kl. 00:40

Vågar vi hoppas på islossning om kärnkraften?

Med Stefan Löfvens tillträde på posten som Socialdemokraternas nye ordförande har kärnkraftsfrågan skjutit upp som en raket på den politiska dagordningen. Folkpartiet reagerade föga förvånande tämligen omgående på Löfvens propå om nya breda energisamtal. Kristdemokraternas Maria Larsson följde Björklunds linje och efterfrågade en blocköverskridande överenskommelse.

BT - 24 maj 13 kl. 11:31

Fridolin: Vi hoppas på S

På en pressträff under Miljöpartiets kongress i Västerås säger språkröret Gustav Fridolin att han tycker att partiet ger ett tydligt besked om hur det ser på regeringssamverkan vid en valframgång. - Vi säger att vi är beredda att bilda regering med de partier som är beredda att ta itu med utmaningarna inom jobb, skola och klimat. Vi hoppas att Socialdemokraterna vill ta itu med utmaningarna, säger Fridolin.

SmålandsPosten - 12 mar 14 kl. 09:02

Socialdemokraterna går till val på halvsanningar

Jag har stor respekt för många socialdemokrater. Därför blir jag alltmer förvånad när ledande socialdemokrater använder halvsanningar för att övertyga väljarna om sin och de rödgrönas förträfflighet.
Socialdemokraterna är motståndare till att medborgarna ges större möjlighet att själva ta större ansvar för sin egen ekonomi.

YLE - 17 sep 12 kl. 04:39

Socialdemokraterna vill in i Närpespolitiken

Socialdemokraterna i Närpes gör comeback och ställer upp sju kandidater i kommunalvalet. De två senaste fullmäktigeperioderna har socialdemokraterna inte haft några kandidater alls. Roger Kronlund för socialdemokraterna i Närpes.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.