Nyan > Svenskfinland

Sunday, 28 February, 20:35

Nyan - 22 feb 21 kl. 19:09

Biltjuv på ÖhbergsvägenEn Volvo V50-personbil stals på Öhbergsvägen i Mariehamn natten till måndagen. Polisen fick anmälan vid femtiden och hittade bilen på Ringvägen. Biltjuven var försvunnen. Tips om stölden kan mejlas till tips.aland@polisen.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Öhbergsvägen, Volvo V50, Mariehamn, Ringvägen, FFF, Nya Åland, Jquery, €annat, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biltjuv, Öhbergsvägen
Skånskan - 28 jul 18 kl. 12:54

Polis prejade biltjuv av vägen

Helsingborg Polis prejade en 18-årig biltjuv av vägen i Helsingborg efter kortare biljakt.  En bilstöld kan gå på ett ögonblick. I Helsingborg lämnade på lördagsförmiddagen en person bilen olåst och med nycklarna i för att hämta något i den intilliggande bostaden.

Nyheter Väst - 16 mar 14 kl. 18:59

Bilstölden slutade i krock med civil polisbil på gamlestadsvägen.

Strax efter 17:00 krockade en biltjuv med en civil polisbil på gamlestadsvägen vid göfab i Göteborg. Föraren gripen. Foto: Polisen, bilden har inget med artikeln att göra.

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 12 kl. 16:17

Omständlig biltjuv missade öppen dörr

Den biltjuv som slog till på Teckomatorpsvägen i Svalöv natten mot torsdag var av det omständligare slaget. Personen försökte bryta upp låset och krossade rutan i förardörren. Personen klippte även av kablar under motorhuven, rev upp bränslepumpen och diverse slanganordningar.

BT - 05 dec 12 kl. 03:54

Misstänkt biltjuv i träd ringde polisen och bedyrade sin oskuld

En ung biltjuv gömde sig uppe i ett träd efter en biljakt i området kring Göta natt. Händelsen började med att en polispatrull försökte stoppa två unga män i en bil för en kontroll på Gässlösavägen. Klockan var då strax efter två.

Sydsvenskan - 10 mar 16 kl. 07:07

Biltjuv överraskade med cykelflykt

En drogpåverkad biltjuv tog i natt till en något udda metod när han försökte undvika att bli infångad av polisen. Mannens eskapader inleddes när han vid Rosenkälla i Österåker norr om Stockholm körde upp på E18 och påbörjade sin färd in mot Stockholm mot färdriktningen.— Han körde hela vägen in till Stockholm mot trafiken, en sträcka på flera mil.

Västerbottens Folkblad - 10 mar 16 kl. 07:07

Biltjuv överraskade med cykelflykt

En drogpåverkad biltjuv tog i natt till en något udda metod när han försökte undvika att bli infångad av polisen. Mannens eskapader inleddes när han vid Rosenkälla i Österåker norr om Stockholm körde upp på E18 och påbörjade sin färd in mot Stockholm mot färdriktningen. — Han körde hela vägen in till Stockholm mot trafiken, […].

Västerbottens Folkblad - 10 mar 16 kl. 12:50

Biltjuv överraskade med cykelflykt

En drogpåverkad biltjuv tog i natt till en något udda metod när han försökte undvika att bli infångad av polisen. Mannens eskapader inleddes när han vid Rosenkälla i Österåker norr om Stockholm körde upp på E18 och påbörjade sin färd in mot Stockholm mot färdriktningen. — Han körde hela vägen in till Stockholm mot trafiken, […].

Expressen - 09 maj 17 kl. 17:44

Biltjuv jagas av polis norr om Stockholm

Polisen jagar en biltjuv i Sundbyberg norr om Stockholm.Under den omfattande och dramatiska jakten blev en förbipasserande kvinna biten av en polishund. Hon hade inget med händelsen att göra.

Västerbottens Folkblad - 30 apr 18 kl. 15:04

Biltjuv gripen av polis

Polis har under dagen stoppat en misstänkt biltjuv i närheten av Kattisavan. Polis fick under dagen in samtal om en personbil som passerat en annan bil i mycket hög hastighet på E12. Efter kontroll av registreringsnumret visar det sig att fordonet är tillgripet från Bångvägen i Lycksele under natten och polis skickas för att stoppa […].

Kristianstadsbladet - 13 mar 19 kl. 13:45

Biltjuv åkte fast – ägaren tog till hemligt knep: ”Det är otroligt”

En biltjuv snodde en BMW i Höganäs kommun natten till måndagen och körde mot Osby. Vad han inte räknat med var att bilen var utrustad med en hemlig GPS-sändare som visade raka vägen till gömstället....

Magazin24 - 08 feb 13 kl. 21:05

Biltjuv gripen på Furuvägen - misstänks även för rattfylleri

En man greps på fredagen misstänkt för bilstöld, rattfylleri och narkotikabrott. Mannen tillgrep en personbil vid järnvägsstationen, men upptäcktes senare vid Furuvägen. På fredagen fick polisen in ett samtal från en person som sett sin bil bli stulen av en okänd man vid järnvägsstation i Köping.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.