GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 06 March, 11:23

GöteborgsPosten - 22 feb 21 kl. 18:19

Volleybollen kortar och stängerVolleybollen kortar sitt slutspel och stänger elitserien för upp- och nedflyttning på grund av coronapandemin..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volleybollen, kortaroch , stänger
YA - 14 mar 14 kl. 06:30

Klassisk kamp om volleybollen

Foto: Mark Hanlon
200 elever från sydöstra Skåne gjorde i går upp i det 24:e raka volleybollmästerskapet för niondeklassare.
Utbytet mellan högstadieskolorna i sydöstra Skåne började med många sporter, men två decennier senare är det bara volleybollen som hänger kvar.När de cirka 200 niondeklassarna från sju sydostskånska skolor möttes i Färsingahallen i Sjöbo i går bjöds det på totalt 66 matcher.

Skånskan - 21 okt 16 kl. 15:03

Volleybollen ska få fotfäste

SVALÖV En ny sport ska engagera kommunborna i framtiden:
Volleybollen är på väg in och om några veckor är det fritt fram för spel.Det är Allaktivitetsföreningen i Svalöv som iscensatt satsningen och att det föll just på volleybollen är ett önskemål efter en träff med kommunens föreningar tidigare i höst.
Det handlar även om att få de nyanlända ungdomarna med i sysselsättningen och för att få igång sporten har nu föreningen fått 10 000 kronor som ett integrationsprojekt från kommunalt håll för att starta upp.

Skånskan - 24 feb 16 kl. 12:08

Kortar fängelsetid för människorövare

STAFFANSTORP Två av de tre som i Lunds tingsrätt dömdes till långa fängelsestraff för människorov, grovt koppleri och våldtäkt får av hovrätten sina straff sänkta med några år.Två män och den enes 81-åriga mamma lurade med sig kvinnor från Malmö till en lägenhet i Staffanstorp. Där låstes kvinnorna in i syfte att de skulle sälja sex.

Nyheter 24 - 11 jul 12 kl. 16:45

Jon Olsson: "Jag är öppen med mitt festande"


Freestyle-åkaren Jon Olsson är i Båstad för att spela beachvolley, prata Gumball 3000 och givetvis för att festa. BÅSTAD. Innan kändisvolley-turneringen startade på tisdagen såg Jon Olsson till att vara i toppform: med en päroncider i handen berättade han för Nyheter24 om hur han ser på livet som en festande idrottsman.?

YLE - 09 aug 16 kl. 19:45

Herberts: Är det okej att längta till London?

De senaste dagarna har jag varit ute på en desperat jakt efter den riktigt stora publikfesten. Hittills utan resultat, skriver Christoffer Herberts från Rio. Häromdagen avslöjades det att den brittiska olympiska kommittén uppmanat sina idrottare att inte kritisera arrangemangen i Rio.

Skånskan - 15 mar 17 kl. 16:33

Lunds VK i eliten även på herrsidan

LUND Det blir allt mer drag kring volleybollen i Lund. Damlaget i Lunds VK står inför sitt första SM-slutspel och nyligen stod det klart att även klubbens herrlag spelar i elitserien nästa säsong. ERWP.

YLE - 09 sep 17 kl. 09:15

Assi Koivisto invigde presidentbåtsutställning med minnen från Gullranda

Vid sjöfartsmuseet Forum Marinum kan den båtintresserade nu ta del av en utställning om Finlands presidenters Kultaranta-båtar. Utställningen invigdes i onsdags av Assi Koivisto, som har många personliga minnen av båtutfärderna då hennes pappa Mauno Koivisto var president. Presidenterna har haft sammanlagt åtta båtar, alla under namnet Kultaranta, varav de äldsta är från 1920-talet.

BT - 17 dec 12 kl. 10:23

Rövarteater med extra allt

Vildvittror, rumpnissar och grådvärgar blandas fantasifullt in i Kultkompaniets dramatisering av Astrid Lindgrens berättelse Ronja Rövardotter. Den ursprungliga idén till scenversionen kommer från Göran Lohne, som sannolikt har stor del i bearbetningen. Kultkompaniets uppsättning visar också att det går alldeles utmärkt att överföra den här historien till scenen.

BT - 19 aug 14 kl. 13:56

Hägglund lovar bättre cancervård

KD-ledaren Göran Hägglund lugnar blivande föräldrar om BB-läget och lovar bättre cancervård. Efter åtta år som socialminister är han sugen på fler. – Jag trivs bra i rollen, vi har mycket kvar att göra och vi har åstadkommit mycket, säger Göran Hägglund.

SvD - 29 maj 16 kl. 05:02

Fortsatt tvådagarsvecka i Venezuela

Venezuelas regering förlänger det dekret som kortar arbetsveckan för offentliganställda från fem till två arbetsdagar, för att spara elektricitet..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 16 kl. 05:03

Fortsatt tvådagarsvecka i Venezuela

Venezuelas regering förlänger det dekret som kortar arbetsveckan för offentliganställda från fem till två arbetsdagar, för att spara elektricitet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.