SVT > Sport

Thursday, 04 March, 19:23

SVT - 22 feb 21 kl. 18:04

Polisen: ”Det handlar om ett missförstånd”Ingen rasism eller stenkastning. Nu menar polisen att allt var ett missförstånd – Jag tolkar detta som att det är någon form av språkförbistring, säger Mats Lilja till SportExpressen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Mats Lilja, SportExpressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PolisenDet , handlarom ett , missförstånd
Cornucopia - 09 dec 16 kl. 11:03

Stackars missförstådda Dan Eliasson

"I don't build the bombs, I only drop them." - The Pilot, DiveKIT har gjort en stor intervju med Polismyndighetens så kallade chef, den kritiserade Dan Eliasson. Han är tydligen grovt missförstådd, allt går som planerat och han har inga som helst planer på att träda åt sidan, även om polisen ska vara hans sista stora offentliga uppdrag.

YLE - 26 mar 15 kl. 16:38

"Det handlar ofta om att bli nonchalerad eller missförstådd"

Visst känner jag igen kommentarerna, säger patientombudsmannen i några kommuner i Västnyland, Birgitta Gran, när Yle Nyheter ber henne läsa igenom vår artikel om vårdfel, som lett till livlig debatt på Svenska.yle.fi.

YLE - 29 jun 16 kl. 05:58

Vanda kände sig missförstådd – förnyade varumärket

Vanda har förnyat sitt varumärke medan Helsingfors håller på att göra det. Esbo profilerar sig som en innovationsstad och lade nästan 90 000 euro på marknadsföringen av det i fjol. Vanda beslöt i fjol att förnya sitt varumärke.

YLE - 09 jul 13 kl. 07:05

"Missnöjet är ett missförstånd"

Mycket av missnöjet från Jakobstads grannkommuner beror enligt Anna-Maja Henriksson, justitieminister och fullmäktigeledamot i Jakobstad (SFP), på bristande kommunikation eller missförstånd. - Det är dags att vi sätter oss ner för att prata och lyfter fram de frågor som irriterar, säger Henriksson. - Vi måste ta reda på vad som riktigt är bekymret i dag, det har varit för lite informella samtal, fortsätter Henriksson.

Sydsvenskan - 09 aug 13 kl. 06:30

Så lätt att saker missförstås

Jag har inte tid. Och det har ärlig talat ingen annan heller. Det är så lätt att saker missförstås.?

YLE - 04 dec 15 kl. 16:06

"Tomtehistorien i Maxmo var ett missförstånd"

Nyheten om predikobiträdet som ska ha sagt att tomten inte finns basunerades ut i hela Norden. Men nu berättar hon att det hela var ett missförstånd. Predikobiträdet Marja-Lena Södergård har följt den senaste veckans händelser med förvåning.

YLE - 27 jul 15 kl. 13:39

Sannfinländsk respons: Immonens inlägg har missförståtts

Responsen från de egna leden är enig. Olli Immonens Facebookinlägg om mångkultur har med avsikt missförståtts. Det säger Sannfinländarnas partisekreterare Riikka Slunga-Poutsalo från Lojo som personligen inte tar ställning till inlägget.

YLE - 27 jul 15 kl. 13:39

"Immonens inlägg har missförståtts"

Responsen från väljarna är att Olli Immonens Facebookinlägg om mångkultur med avsikt har missförståtts. Det säger Sannfinländarnas partisekreterare Riikka Slunga-Poutsalo från Lojo som personligen inte tar ställning till inlägget. Lojopolitikern Riikka Slunga-Poutsalo tar inte ställning till partikamratens skriverier på Facebook eftersom det inte ligger på hennes bord.

Dagensanalys.se - 23 apr 18 kl. 11:01

Mycket stress kring GDPR beror på missförstånd

Det är snart bara en månad kvar innan den nya dataskyddsförordningen GDPR träder i kraft. Det har givetvis gjort en hel del företag stressade med att hinna bli klara, men enligt många experter beror oron i flera fall på missförstånd kring vad den nya lagen innebär. Computer Sweden har listat några av de vanligaste missförstånden.

Alliansfritt Sverige - 06 sep 14 kl. 11:50

Sundsvallsmoderaterna efter låtstölden: orsaken är ett missförstånd och det är alltid ett missförstånd

Moderaterna i Sundsvall behövde en låt till sin radioreklam, och de hade valt den gamla discodängan "We are family". De verkar ha missat att det krävs ett godkännande från upphovsmännen och de två förlag som äger rättigheterna till låten. Men Sundsvallsmoderaterna hade varken frågat om lov eller betalat för rättigheterna.

YLE - 20 aug 17 kl. 15:26

President Niinistö: Vi borde försöka förstå i stället för att missförstå

Debatten om invandring har präglats av en vilja att missförstå den andra parten. Det är nu dags att ändra på det här, sade president Sauli Niinistö vid en presskonferens angående händelserna i Åbo. Det var en sammanbiten och allvarlig president som mötte medierna på Talludden i Helsingfors på söndag eftermiddag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.