Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 02 March, 04:51

Dalarnas tidningar - 22 feb 21 kl. 18:00

Bråk fick vännerna att starta eget gym – Nu satsar de och bygger ut till dubbel storlekOenighet på gymmet där de tränade crossfit fick fem vänner att istället starta sitt eget. Trots....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bråkfick , vännernaatt , starta, eget, gymNu , satsar, de och bygger ut till dubbel storlek
YLE - 17 mar 15 kl. 05:19

Intresset för att starta eget ökar

Det finns tecken på att finländarnas intresse för att starta egna företag ökar igen. Efter flera år av ständigt nedåtgående trend ser flera företagsrådgivare att intresset för att starta eget nu verkar vara på uppåtgående. "Kaj" trivs bra med att vara taxiföretagare.

Dagensanalys.se - 06 jan 19 kl. 22:18

Var tredje svensk vill starta eget

Var tredje svensk, 31 procent, drömmer om att starta företag. Bland unga svenskar vill så många som varannan ha ett eget företag Undersökningen är genomförd av Sifo på uppdrag av Visma. Undersökningen som Sifo gjort på uppdrag av Visma visar att var tredje svensk, 31 procent, drömmer om att starta företag.

Cornucopia - 20 maj 20 kl. 10:29

Är det läge att starta eget företag?

I varje kris finns det möjligheter, och det kan om man har en bärkraftig affärsidé eller identifierat ett hållbart marknadsegment och kundgrupp, faktiskt vara läge att starta företag mitt under krisen. När alla andra drar ner finns utmärkta möjligheter för den med förmåga och vilja att etablera sig på marknaden. Vad för företagsform är det som gäller?

Nya Wermlands Tidningen - 29 jan 11 kl. 07:30

"Min dröm är att starta eget"

? Min dröm har alltid varit att starta ett eget företag och på så sätt få ett jobb. Jag hoppas att den här kursen ska ge mig mer kunskap och kontakter som gör det möjligt att starta ett eget företag.

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 11 kl. 15:22

Starta eget-kväll för tjejer

På måndag, den 14 november, är det dags för en temakväll på Futurum på Vintergatan 6 i Bjuv. Det handlar om att starta eget och riktar sig specifikt till tjejer. Kvinnor som har tagit steget och vågat starta ett eget företag kommer att berätta om hur det gick till och vad de har lärt sig.

DrivaEget - 19 aug 14 kl. 13:49

Starta eget företag: Är det något för dig?

 Guide / Starta eget  Funderar du på att starta eget företag? Här är fem viktiga frågor att ställa dig – och proffsens råd till dig som vill starta eget företag. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 17 maj 17 kl. 07:06

Mythbusters – vi dödar 6 myter om att starta eget

 Starta eget  ”Lyckas du inte direkt kan du lika gärna lägga ner”, ”Det är krångligt att fakturera”, ”Alla kan få starta eget bidrag”– här slår vi hål på dessa och ytterligare tre starta eget-fördomar. Läs vidare, kommentera eller dela.

SmålandsPosten - 27 nov 13 kl. 06:13

Starta eget för invandrarkvinnor

Nyföretagarcentrum i Åseda genomför nu en starta eget-kurs för invandrarkvinnor.
– Det är bra att få lära sig hur det går till och jag kombinerar det med SFI, säger Vera Karlsson. Hon kom till Sverige för ett år sedan.

Entreprenör24 - 04 dec 13 kl. 14:12

Veckans app: Starta Eget-Guiden

Vi vet att det är mycket att tänka på när man startar eget. Kanske kan veckans app hjälpa dig. Starta eget-guiden ger dig praktiska tips på hur du kommer igång.

DrivaEget - 05 jun 14 kl. 09:20

Då kan du få starta eget-bidrag

 Starta eget  Vilka kan egentligen få starta eget-bidrag? Här reder vi ut bidraget. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 18 aug 14 kl. 13:30

Här är checklista för dig som vill starta eget

 Starta eget  Funderar du på att starta eget? Svara på frågor i checklistan – och du får svar på frågor som gäller i din situation. Läs vidare, kommentera eller dela.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.