Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 March, 05:30

Jönköpingsnytt - 22 feb 21 kl. 18:00

Hemester väntar – här är trenderna som tros bli heta i årFörra sommaren blev året då många hade semester på hemmaplan, det vill säga hemestrade. Även nu....
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemester, väntarhär är , trendernasom , trosbli , heta, i år
UT - 18 apr 20 kl. 13:00

”Hemester” tros öka – broschyr om traktens pärlor ska nå alla hushåll

Hemester – eller semester hemma – är ett fenomen som Ulricehamns turistbyrå spår kommer att öka under våren och sommaren. Nu möjliggör de ett utskick av Kulturvägen Ekomuseum Västergötlands broschyr till 8 000 hushåll. .

UT - 13 jun 20 kl. 06:55

Hemester – sommartrenden som är här för att stanna

Hemester, svemester eller staycation. Trenden må ha funnits ett tag, men det här året ser den ut att explodera. För vandringsfantasterna Elaine Karhinen, Anna-Karin Asp och Marja van Halteren väntar nu en hel sommar kantad av äventyr i närområdet..

PrivataAffärer - 15 jun 20 kl. 09:59

Rekordfall i hushållens semesterbudget

Semester i Sverige dominerar i sommar, av naturliga skäl. Det har gjort att budgetarna krympt, konstaterar Nordeas privatekonom Ingela Gabrielsson. Budgetraset är på hela 27 procent, enligt den undersökning Nordea årligen sedan åtta år genomför för att pejla hur mycket pengar vi lägger ned på våra semestrar.

PrivataAffärer - 19 aug 20 kl. 07:03

Valueguard: Bostadspriserna fortsatte uppåt

Priserna på bostadsrätter är nästan tillbaka där de var i februari, innan nedgången under den mest akuta coronakrisen, samtidigt som villapriserna återigen slog ett nytt prisrekord. Säsongsrensat steg priserna 2,0 procent, men enligt Valueguard bör de säsongsjusterade siffrorna tolkas med försiktighet eftersom prisutvecklingen inte följt det normala säsongsmönstret under våren och sommaren, sannolikt på grund av coronapandemin. Bostadspriserna har stigit 4,7 procent under den senaste tremånadersperioden och ökat 7,9 procent under de senaste tolv månaderna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.