DN > Utrikes

Sunday, 07 March, 00:24

DN - 22 feb 21 kl. 17:56

Boris Johnson: Alla sociala begränsningar borta i juniEngelska skolor ska åter öppnas den 8 mars. Det är det första steget i den färdplan ut ur coronapandemin som premiärminister Boris Johnson. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Johnson, Boris Johnson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boris, JohnsonAlla , sociala, begränsningar, bortai , juni
YLE - 06 sep 16 kl. 20:19

Roaming blir fritt inom EU - med möjlighet till begränsningar

Extra priser för så kallad roaming - då man ringer, skickar sms eller surfar med mobil - avskaffas nästa år. Det kan ändå fortsättningsvis finnas vissa begränsningar då det gäller dataanvändning i andra EU-länder än hemlandet. Förut var det dyrt att använda sin mobil då man reste utomlands.

YLE - 06 sep 16 kl. 20:19

Roaming blir fritt inom EU - men med vissa begränsningar

Extra priser för så kallad roaming - då man ringer, skickar sms eller surfar med mobil - avskaffas nästa år. Det kommer ändå fortsättningsvis att finnas vissa begränsningar då det gäller dataanvändning i andra EU-länder än hemlandet. Förut var det dyrt att använda sin mobil då man reste utomlands.

Dagen - 31 jul 19 kl. 19:23

Begränsningar för religiösa har ökat i världen

Amerikanskt forskningsinstitut har kartlagt hur offentliga begränsningar och sociala spänningar försvårar för människor att tro som de vill..

Regeringen - 28 okt 16 kl. 13:15

Förslag om begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn

Utredningen om en modern föräldraförsäkring har idag, fredagen den 28 oktober, överlämnat delbetänkandet "Begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn" till socialförsäkringsminister Annika Strandhäll. Utredningen föreslår begränsningar i föräldrapenningen för föräldrar som kommer till Sverige med barn..

Dagensanalys.se - 27 jan 20 kl. 13:20

Googles inför nya begränsningar för annonsörer

Google kommer att införa nya regler i Google App Campaigns som gör det svårare att spåra konvertering i appar. Google kommer att införa dessa begränsningar i sin Google Ads-plattform redan denna månad. Enligt Adweek kommer vi att få se resultat av förändringarna nu i veckan.

News55 - 09 jun 20 kl. 13:39

Så varnar Tegnell för ytterligare begränsningar

Många förbereder sig för en sommar i Sverige på grund av pandemin vilket gör att fler väntas campa och bilsemestra i stället för att åka utomlands. Nyligen öppnade regeringen för att inrikesresor från och med 13 juni, men nu höjer Anders Tegnell en varningens finger för att det kan bli indraget tillstånd att resa i landet om smittspridningen ökar, det vill säga om om Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd inte hålls och om det bildas trängsel. Majoriteten, 80 procent, uppger att man följer rekommendationerna, men att det är något färre jämfört med 1-2 veckor sedan, skriver tidningen.

YLE - 29 jan 13 kl. 04:48

Begränsningar på sikfisket på kommande

I 30 år har laxfisket varit begränsat. Nu står siken på tur. En arbetsgrupp på jord- och skogsbruksministeriet har på förslag att begränsa sikfisket genom att reglera maskstorleken på näten.

YLE - 29 jan 13 kl. 09:59

Begränsningar i sikfisket på kommande

I 30 år har laxfisket varit begränsat. Nu står siken på tur. En arbetsgrupp på jord- och skogsbruksministeriet har på förslag att begränsa sikfisket genom att reglera maskstorleken på näten.

YLE - 02 maj 13 kl. 17:45

Begränsningar i lustgasförsäljningen sannolika

Försäljningen av lustgas kommer sannolikt att begränsas. Nästa vecka ska säkerhets- och kemikalieverket Tukes utreda lustgasförsäljningen och överväga begränsningar. Ett fullständigt förbud skulle vara allra effektivast, uppskattar direktör Esa Nikunen vid Tukes.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 09:40

Fördelar och begränsningar med stimulansåtgärder

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Metoderna kan variera, men ekonomiska stimulansåtgärder är ett sätt för länder att injicera eller bibehålla pengar i ekonomin.

DalaDemokraten - 24 sep 15 kl. 11:27

Social och utbildning inför "kraftiga begränsningar"

Begränsningarna görs framför allt på två områden – inköp och anställningar. Dessa begränsningar införs med omedelbar verkan och gäller 2015 ut..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Trump kräver stopp för pengainsamlingar i hans namn

USA:s ex-president Donald Trump kräver att tre republikanska grupper slutar använda hans namn för pengainsamlingar..

DN - 1 timme sedan

Farage lämnar ledarskap i Reform UK

Den ledande förkämpen för brexit, Nigel Farage, meddelar att lämnar posten som partiledare för det brittiska partiet Reform UK..

DN - 2 timmar sedan

Regeringskris i Slovakien efter smygköp av ryskt vaccin

Slovakiens premiärminister Igor Matovic har sagt att landet ska köpa två miljoner doser ryskt vaccin..

DN - 4 timmar sedan

Finland flyttar val efter oroande virusrapport

Kommunvalen flyttas från april till juni • ”Vi kan inte förbise riskerna.”  .

DN - 23 timmar sedan

”Shamanen” om stormningen: Ångrar att jag gick in i byggnaden

”Q-shamanen” Jake Angeli, som sitter frihetsberövad efter stormningen av USA:s kongress, ångrar nu att han tog sig in i byggnaden..

DN - Igår: 21:14

Svenska ministern om prinsessan Latifa: ”Ser allvarligt på situationen”

FN har fortfarande inte har fått se några bevis för att prinsessan Latifa – som uppges sitta inspärrad i Dubai – lever..

DN - Igår: 21:09

USA och EU mot lösning i handelskonflikt

Den utdragna handelstvisten mellan USA och EU ser ut att kunna få en lösning. Parterna är överens om att frysa strafftullarna..

DN - Igår: 11:57

Lovisa Herold: Så blev den ryska gasledningen Angela Merkels största dilemma

Bygget fortsätter, trots att Polen och Ukraina ser Nord stream 2 som en rysk snara kring EU:s hals..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.