NT > Nyheter

Friday, 26 February, 04:21

NT - 22 feb 21 kl. 17:30

Lång väntan på a-kassa – Jussi har 19 öre på kontotTänk tanken att vara utan lön eller a-kassa i ett halvår? För diversearbetaren Jussi Eriksson, 59, är det vardag. I väntan på ersättningen hankar han sig fram. "Jag är trött på att leva så här", säger han..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Jussi Eriksson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lång, väntan, a-kassa, Jussihar 19 , öre, kontot
Dalarnas tidningar - 20 sep 13 kl. 08:00

Jussi Björlings byst hängde löst

Tenorens metallskulptur har efter en rejäl omruskning lossnat från sitt podium. I väntan på lagning förvaras den nu inne på Jussi Björlingmuseet. ?

HBL - 18 jul 13 kl. 06:59

Spänd väntan på Nokias resultat

Nokia offentliggör i dag sitt resultat för april-juni. Marknaden är speciellt intresserad av hur telefonförsäljningen utvecklats och hur bolagets kassa ser ut. Analytiker som intervjuats av nyhetsbyrån Reuters förväntar sig att resultatet före skatter stigit till i snitt 32 miljoner euro.

Kristianstadsbladet - 06 dec 16 kl. 03:00

6 december: Huttrandes lyssnade vi på Jussi Björling

Jag kan fortfarande känna doften av jul. En blandning av förväntan, spänning och förtjusning..

YLE - 10 sep 17 kl. 08:49

Spänd väntan och beskyllningar inför krigsövningar i Östersjön

Östersjön är under nästan hela september månad skådeplats för omfattande militärövningar, där också Finland deltar. Aurora 17 är den största försvarsövningen i Sverige på över 20 år och sammanfaller med den ryska storövningen Zapad. Både Zapad och Aurora har på grund av respektive upplägg väckt mycket debatt och spekulation.

BT - 07 mar 17 kl. 06:11

Tvingas till a-kassa i väntan på operation

Efter 20 år som takläggare sa Tomas Englunds, 64, axel ifrån. Långa väntetider i vården gör att han nu blir av med sin sjukpenning och i stället får skriva in sig på arbetsförmedlingen..

Sydsvenskan - 19 nov 18 kl. 15:00

Lång väntan på besked om a-kassa, asyl, sjukpeng och skatt

"Vi är inte nöjda", säger Lars Sjöström, chef för förvaltningsrätten i Skåne..

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 18 kl. 15:00

Lång väntan på besked om a-kassa, asyl, sjukpeng och skatt

"Vi är inte nöjda", säger Lars Sjöström, chef för förvaltningsrätten i Skåne..

Cornucopia - 25 okt 17 kl. 11:57

Hur ser det ut med Oscar Properties garantier för bostadsrättsföreningarna?

Oscar Properties (OMX:OP) är ett tungt skuldsatt bolag med en rätt skral kassa. Utöver de redovisade skulderna som förmodas motsvaras av tillgångar i form av fastigheter, så är frågan hur stora är garantierna man lämnat kontra nya bostadsrättsföreningar? Ofta ska exploatören stå för månadsavgiften för osålda lägenheter.

BT - 12 jun 14 kl. 10:45

Inflationssiffra spik i räntekistan

Inflationstakten ligger kvar på minus, och nu är marknaden så gott som helt säker på att Riksbanken sänker styrräntan i sommar. Och om SEB får rätt blir det en sänkning till i höst. Konsumentpriserna steg med 0,1 procent från april till maj, enligt Statistiska centralbyrån.

PrivataAffärer - 27 jun 19 kl. 09:50

SEB: Färre tror på räntehöjningar

  SEB-enkäten visar också att omkring hälften av aktörerna tror att Riksbanken kommer att lämna räntebanan oförändrad i den penningpolitiska rapporten på onsdag, vilket skulle innebära att den indikerar en nära 70-procentig sannolikhet för att räntan höjts med 25 punkter vid årsskiftet. Jussi Hiljanen noterar att en oförändrad räntebana skulle vara en hökaktig signal, och marknadsaktörerna tror i genomsnitt att det skulle pressa ned EUR/SEK-kursen med 9 öre samtidigt som den tvååriga obligationsräntan skulle stiga 4 punkter. Bland de räntemarknadsaktörer som fortsatt tror att nästa ränteändring från Riksbanken blir en höjning är de nu endast 31 procent som tror att den kommer före årsskiftet, ner från 78 procent i motsvarande enkät i april.

Barometern - 04 jul 13 kl. 07:41

Frågan som inte finns i Almedalen

Jobb, maxtaxa, a-kassa, rätt till heltid, upprustning av skollokaler - många är de frågor som har förts upp för diskussion av partiledarna på politikerveckan i Almedalen. Jobb, maxtaxa, a-kassa, rätt till heltid, upprustning av skollokaler - många är de frågor som har förts upp för diskussion av partiledarna på politikerveckan i Almedalen.
En som dock har hamnat i skymundan är hushållens skuldsättning, och det var kanske ingen överraskning eftersom det är där den tenderar att befinna sig.

Fler nyheter från NT

NT - 45 minuter sedan

Ingen höjd minimilön i USA

Demokraterna kan inte inkludera en höjning av minimilönen i det coronakrispaket som man håller på att driva igenom..

NT - 1 timme sedan

Unga män anhållna för flera mordbränder

Två män i 20-årsåldern har anhållits, misstänka för att ha anlagt flera bränder som har rasat i Nätraområdet i Örnsköldsvik den senaste tiden, rapporterar allehanda..

NT - 1 timme sedan

Nyheter via Facebook tillbaka i Australien

På fredagsmorgonen, lokal tid, kunde Facebookanvändare i Australien åter ta del av nyheter via plattformen. Likaså har de australiska mediehusens konton återställts efter cirka en veckas blockad..

NT - 1 timme sedan

Präst åtalas för att ha fritagit man i förvar

Två kvinnor, varav en präst, åtalas misstänkta för att ha smugglat ut ett man i en resväska från Migrationsverkets förvar..

NT - 2 timmar sedan

Amnesty: Hundratals dödade i Tigray

Hundratals civila dödades av eritreanska soldater i en massaker i Aksum i delstaten Tigray i Etiopien i november..

NT - 2 timmar sedan

USA anfaller anläggningar i Syrien

USA har genomfört ett anfall mot anläggningar i östra Syrien, som uppges användas av Iranstödd milis, meddelar försvarshögkvarteret Pentagon..

NT - 2 timmar sedan

Mer växtbaserat på snabbmatsställen

Amerikanska Beyond Meat, som gör växtbaserade substitut till köttprodukter, har tecknat långtidskontrakt med McDonalds och Yum Brands, som äger kedjor som KFC och Pizza Hut..

NT - 2 timmar sedan

Tokyobörsen faller

Tokyobörsen faller i den inledande fredagshandeln..

NT - 2 timmar sedan

Zoodjur i Prag coronasmittade

Gorillan Richard och lejonen Jamvan och Suchi vid Prags zoo i Tjeckien har testat positivt för coronaviruset..

NT - 3 timmar sedan

Fler än 2,5 miljoner döda med covid

Antalet personer som avlidit sedan de insjuknat i covid-19 har passerat 2,5 miljoner i världen, enligt amerikanska Johns Hopkins-universitetets sammanräkning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.