Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 06 March, 00:26

Vimmerby Tidning - 22 feb 21 kl. 17:37

Ingen polisanmälan efter påstådda bussattackenEfterspelet till Svenska cupen-matchen mellan Landskrona Bois och Östersund har handlat om rasism och en spelarbussattack – men polisen har inte fått in någon anmälan. –Det finns ingen anmälan gjord på någon händelse, säger Åsa Emanuelsson, presstalesperson hos polisen i nordvästra Skåne..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Svenska, Landskrona Bois, Östersund, Åsa Emanuelsson, Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen polisanmälanefter , påstådda, bussattacken
Skånskan - 12 apr 18 kl. 13:59

Polisanmälan om våld vid MFF-match

MALMÖ Polisen i Malmö vill i samarbete med Malmö FF gå till botten med det påstådda övervåldet i samband med matchen mellan hemmaklubben och AIK i måndags.Samtidigt kom det i onsdags in en polisanmälan från en privatperson, som påtalar att han utsattes för ett slag bakifrån, med något föremål, och att han även blev knuffad. Han såg dock inte vem det var som slog honom någonstans på kroppen.

BT - 22 nov 12 kl. 16:52

Man rånades på 16 miljoner - gjorde ingen polisanmälan och gick på flyg

Ett mystiskt jätterån ägde rum vid Moskvas storflygplats Vnukovo på torsdagseftermiddagen. Enligt poliskällor till ryska medier lyckades beväpnade män tvinga till sig en väska innehållande 75 miljoner rubel, motsvarande 16 miljoner kronor. Mitt i dramat stod väskans ägare, en flygpassagerare, som dock ska ha vägrat upprätta en polisanmälan efter rånet och i stället skyndade till sitt flyg.

YA - 15 mar 19 kl. 10:57

Oklart om pengar når fram till cancersjuk flicka – överväger polisanmälan

Wallby Insamlingsförening överväger att polisanmäla insamlingen ”Rädda Filippa”. Österleningar har via föreningen skänkt 67 500 kronor till den cancersjuka flickan – men nu tycks pengarna inte nå fram..

Kristianstadsbladet - 15 mar 19 kl. 10:57

Oklart om pengar når fram till cancersjuk flicka – överväger polisanmälan

Wallby Insamlingsförening överväger att polisanmäla insamlingen ”Rädda Filippa”. Österleningar har via föreningen skänkt 67 500 kronor till den cancersjuka flickan – men nu tycks pengarna inte nå fram..

YA - 31 aug 19 kl. 06:00

Polisanmälan: Buskörning på nysådda åkrar

Ensilagebalarna låg huller om buller och över den nysådda åkern syntes bilspår. En markägare i Gyllebotrakten har nu polisanmält nattligt buskörande..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7-årig pojke gick till attack mot skolpersonal med knivIngen polisanmälan

GÖTEBORG. Det var under onsdagsförmiddagen som en sjuårig pojke blev ursinnig och tappade kontrollen, skriver Göteborgs-Posten. Dessutom kom han över en lång kökskniv – och gjorde utfall mot två av de anställda på skolan inför ögonen på de andra barnen som blev såväl chockade som rädda.

Expressen - 30 nov 18 kl. 20:41

Sögaards cancerbesked efter polisanmälan – nu berättar han

Runar Sögaard har polisanmälts av Jönköpings-Postens ägare – som menar att han gjort sig skyldig till olaga hot och bildstöld.Nu berättar Sögaard att han låg på sjukhus och vårdades för cancer när de påstådda brotten begicks.”När jag hög på morfin råkade slå på min mobil i sjukhussängen, ringde det direkt”, säger han om samtalet från Jönköpings-Posten..

Hela Gotland - 07 sep 16 kl. 10:47

POLISANMÄLAN: Militären filmade civilister - vägrade säga varför

En bilist på norra Gotland blev under tisdagskvällen filmad av två militärklädda män när han var ute och körde bil..

YLE - 23 apr 15 kl. 17:29

Vårdare på äldreboende i Hangö polisanmäld

Staden har inte lyssnat på den kritik som kommit mot en vårdare på servicehuset Astrea i Hangö. Det här anser de anställda som nu gått till polisen. De anser att vårdaren har trakasserat klienterna både psykiskt och fysiskt under många års tid.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 15:31

Före detta styrelse polisanmäls

På fredagen polisanmälde Region Gotland tre personer som tidigare satt i Gneab:s styrelse. De ska ha sålt industrifastigheten Hantverket 1 i Visby till kraftigt underpris.Polisanmälan lämnades in till Ekobrottsmyndigheten och gäller trolöshet mot huvudman, skriver flera lokala medier.

Skånskan - 14 aug 19 kl. 10:47

Stöldanmälan på Kärråkra

ESLÖV Anhöriga till en nu avliden kvinna som bott på Kärråkra demenscenter har polisanmält att ett guldsmycke försvunnit på boendet.
Det handlar om en bismarcklänk och polisanmälan rubriceras som misstänkt stöld.
Enligt de anhöriga har länken försvunnit någon gång mellan 11 juli och 8 augusti.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.