Expressen > Sport

Wednesday, 24 February, 20:53

Expressen - I förrgår: 17:28

Landskrona riskerar inget straff för apljudDet ska ha varit en större isbit som landade på Östersunds spelarbuss vid besöket i Landskrona.Händelsen skedde när laget efter matchen var på väg till spelarhotellet. Under matchen ska apljud ha riktats mot ÖFK-spelaren Isak Ssewankambo.– Nu inväntar vi en rapport från matchdelegaten som var på plats, säger Martin Fredman, Fotbollförbundets säkerhetschef.   .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Östersunds, Landskrona, ÖFK, Isak Ssewankambo, Martin Fredman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Landskrona, riskerar, inget, straffför , apljud
YLE - 16 sep 15 kl. 10:31

Trafikverket i Helsingfors bröt mot lagen men får inget straff

Den tidigare vd:n för trafikverket i Helsingfors (HST) och en tjänsteman vid verket har brutit mot offentlighetslagen och döms för brott mot tjänsteplikt av oaktsamhet. Det här slår tingsrätten i Helsingfors fast. Tjänstemännen får ändå inget straff.

Nyan - 09 dec 13 kl. 09:20

Inget straff för otillräknelig man

Mannen var otillräknelig när brottet begicks. Därför får han inget straff och skadeståndet sänks till hälften av det rekommenderade till de poliser som skulle gripa honom. Så lyder tingsrättens dom om en händelse som inträffade i februari i år i Jomala.

YLE - 17 jul 15 kl. 14:10

Inget straff för bilrisparen i Vasa

Den 30-årige mannen som rispade över 160 bilar i Vasa får inget straff. Han var otillräknelig vid tidpunkten för gärningarna, skriver tingsrätten i domen. Grov skadegörelse, lindring misshandel och våldsamt motstånd mot tjänsteman, det är vad tingsrätten anser att den 30-årige bilrisparen har gjort sin skyldig till.

YLE - 10 mar 17 kl. 09:38

Man som mördade mamma var otillräknelig - får inget straff

En 19-årig man som brutalt mördade sin mamma i hemmet i Helsingfors förra sommaren bedöms som otillräknelig och får inget straff. Helsingfors tingsrätt gav sin dom i fallet på fredagen. Det var i juni 2016 som han dödade sin mamma med en kniv i deras hem på Lönnrotsgatan i Kampen.

YLE - 24 apr 17 kl. 12:01

Tingsrätten: Inget straff för öppet bogvisir

Befälhavaren som åtalats efter att Viking Lines färja Rosella kört nästan en timme med öppet bogvisir går ostraffad. Ändå döms han för handlingen. Domen kom nyligen i Ålands tingsrätt.

DN - 31 okt 11 kl. 15:10

Syrianska riskerar hårt straff

Syrianskas firande då det allsvenska kontraktet säkrades, började med fyrverkerier och slutade med slagsmål mellan supportrar i spelargången. Ett flertal händelser kommer att rapporteras till disciplinnämnden och Syrianska riskerar hårt straff..

SVT - 24 okt 13 kl. 23:59

Inget straff för Zlatan

Zlatan Ibrahimovic får inget straff för den pistolgest han gjorde under ligamatchen mot Toulouse förra månaden. Istället för ett straff påmindes han om tänka på sitt beteende framöver av förbundet..

Sydsvenskan - 11 sep 12 kl. 06:30

Dawit Isaak har inget straff att begära nåd ifrån

De är svenska medborgare. De är journalister. De har fängslats i två afrikanska grannländer ?

YLE - 10 jun 14 kl. 21:48

Mamma som övergav baby fick dom, men inget straff

Den kvinna som i fjol övergav sitt barn på en bänk i Pertteli i Salo har fått sin dom, skriver Salon Seudun Sanomat. Kvinnan dömdes för utsättande men fick inget straff. Tingsrätten i Egentliga Finland slår fast att kvinnan var i en djup kris och att hon ville att barnet skulle få bättre vård än vad hon själv kunde ge.

YLE - 21 apr 17 kl. 16:03

Rosellas befälhavare dömd för fartygsförseelse - inget straff

Befälhavaren på Viking Lines passagerarfartyg M/S Rosella gjorde sig skyldig till underlåtenhet att se till att fartyget var sjövärdigt och till fartygsförseelse. Fartyget avgick från hamn, trots att bogporten inte gick att stänga helt. Det framgår av dagens dom från Ålands tingsrätt.

Nyan - 21 apr 17 kl. 15:56

Inget straff för öppet bogvisir

I dag kom domen för befälhavaren på Rosella som har stått åtalad för underlåtenhet att se till att fartyget är sjövärdigt och fartygssäkerhetsförseelse efter att fartyget kört cirka 50 minuter med öppet bogvisir.

Tingsrätten dömer befälhavaren för båda åtalspunkterna, men konstaterar att brottet ur ett helhetsperspektiv är ringa. Han tillräknas därför inget straff.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.