Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 06 March, 06:41

Jönköpingsnytt - 22 feb 21 kl. 17:20

Därför har Vaggeryd en fortsatt snabb tillväxt: ”En attraktiv plats”Allt fler väljer att flytta till Vaggeryd och färre väljer att flytta härifrån. Kommunen hade....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Vaggeryd

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför har Vaggeryden fortsatt , snabb, tillväxtEn , attraktiv, plats
PrivataAffärer - 17 apr 20 kl. 11:00

Finansjätten ser köpläge i tillväxtmarknadsobligationer

”Vi är förstås fortsatt oroade av coronaviruset och dess ekonomiska effekter. Men nu är värderingarna av tillväxtmarknadsobligationer så attraktiva att de inte går att ignorera”, skriver Michael Conelius som förvaltar T.Rowe Price Emerging Market Bond Fund.

Barometern - 06 sep 14 kl. 09:46

Grönt ger jobb och tillväxt

De gröna näringarna betyder mycket för både tillväxt och jobb i Kalmar kommun. Nu presenterar kommunalrådet Johan Persson (S) 13 exempel på hur kommunen ska satsa inom just de gröna näringarna. De gröna näringarna betyder oerhört mycket för Kalmar med omnejd.

PrivataAffärer - 23 mar 20 kl. 10:35

”Electroluxavknoppningen attraktiv trots efterfrågekollaps”

Efterfrågan från kunder inom besöksnäringen för Elextrolux Professionals väntas mer eller mindre kollapsa på kort sikt i spåren av covid-19, men bortom viruskrisen finns en lockande förvärvsdriven tillväxt med stöd från en stark balansräkning. Det skriver DNB Markets i en analys och som Nyhetsbyrån Direkt rapporterat tidigare inleder banken bevakning av det avknoppade Electrolux Professional med rekommendationen köp med riktkurs 29 kronor. ”Electrolux Professional är på väg in i på okänt territorium med potentiell kollaps i efterfrågan”, skriver DNB som räknar med att den årliga organiska tillväxten kommer att bottna på -35 procent det andra kvartalet men inte börja återhämta sig förens i det andra kvartalet 2021.

PrivataAffärer - 09 okt 18 kl. 15:37

Barclays: Net Ent ingen tillväxtsaga längre

Det framgår av en analys från Barclays där rekommendationen sänks till jämvikt från övervikt med rejält sänkt riktkurs till 41 kr från 64, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterade om på tisdagsmorgonen. ”Medan det tredje kvartalet förhoppningsvis borde innebära en återgång till positivt territorium så är det långt ifrån de förbättringsnivåer som förväntades tidigare i år”, skriver banken som klassificerar om bolaget från ett långsiktigt tvåsiffrigt tillväxtbolag till ett bolag med låg ensiffrig tillväxt. Dessutom höjer banken diskonteringsfaktorn i bolaget samt inkluderar 2020 i sin värderingsmodell vilket leder till en kraftigt sänkt riktkurs och sänkt rekommendation.

PrivataAffärer - 18 dec 18 kl. 06:00

”Rätt tid för asiatiska tillväxtmarknader”

Värderingarna är nu på en attraktiv nivå, anser Gunnar Påhlson, förvaltare av Carnegie Fonders Carnegie Asia och Carnegie Indienfond. Han konstaterar att november månad blev en rejäl vändpunkt då fonden Carnegie Asia steg i värde med hela 3,8 procent. Eftersom nedgången i Asien varit kring 10 procent på året krävs det dock en hel del för en ordentlig vändning, särskilt som att 2018 blir långt ifrån ett bra år.

SmålandsPosten - 11 nov 14 kl. 06:48

Växjö ? en attraktiv kommun

Vi i den blågröna femklövern kommer att fortsätta att utveckla Växjö till en spännande och framtidsinriktad kommun som lockar en mångfald av människor som vill bo, leva, arbeta, studera, uppleva, investera eller starta företag här, skriver Anna Tenje (M), Eva Johansson (C), Cheryl Jones Fur (MP), Jon Malmkvist (KD) och Nils Fransson (FP). Antalet byggkranar, grävarbeten och byggprojekt är något som vi kommer fortsätta att leva med i Växjö framöver. Det är i grunden något mycket positivt då det är ett kvitto på att det går bra för kommunen, att fler väljer att flytta hit och att fler företag väljer att satsa just här.

Barometern - 11 sep 14 kl. 08:05

Kalmar måste bli en tillväxtort

VAL 2014. ”Målet är att Kalmar inte ska ha högre kostnader än våra jämförelsekommuner. Ska vi politiker bli trovärdiga i vårt mål måste vi se över vår egen organisation.

VA - 02 dec 16 kl. 13:30

Därför är företagsobligationer på tillväxtmarknaden värda allt intresse

Det ökade utbudet av företagsobligationer på tillväxtmarknaden har oroat vissa investerare, som anser att denna tillväxt är överdriven. Men T. Rowe Price portföljförvaltare, Samy Muaddi, anser tvärtemot att tillväxten både är attraktiv och hållbar.

Dagens PS - 08 feb 18 kl. 06:51

Affärsvärlden: Köp aktien med historisk tillväxt

Affärsvärlden rekommenderar köp av Securitas, Alfa Laval och Micro Systemation i den senaste utgåvan. Tidningen upprepar sitt säljråd för Norwegian. Säkerhetsbolaget Securitas genomgår en spännande förändring som lär utmynna i en mer lönsam koncern på sikt.

Skånskan - 07 aug 18 kl. 20:38

C och S fortsätter att satsa på tillväxt

ystad Styret (S + C) fortsätter att göra satsningar som ska gynna tillväxten i Ystads kommun. Det märks i deras budgetförslag. De vill utöka driften av nämnderna med 37,5 miljoner kronor men de har valt att inte ta med några osäkra intäkter som statsbidrag.

Affärsvärlden - 20 feb 13 kl. 13:21

Latour: Norden inte tillräckligt för tillväxt

En av två nämnda hörnstenar för fortsatt tillväxt i Latours industrirörelse är fortsatt expansion utanför Norden, som betraktas som en attraktiv region, men otillräcklig för bolagets tillväxtmål..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.