GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 26 February, 02:03

GöteborgsPosten - 22 feb 21 kl. 17:00

Mats Wahl: Jag tog droger för att jag var olyckligBarnboksförfattaren om svensk drogpolitik: ”Olyckliga behöver hjälp, inte förakt”..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Wahl

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, WahlJag , tog, drogerför att jag var , olycklig
GöteborgsPosten - 14 sep 15 kl. 07:00

Tog droger inför rollen som Lance Armstrong

Ben Foster gick all-in i filmen om den dopade cykelstjärnan Lance Armstrong och tog droger för att förstå rollen..

Expressen - 08 jun 16 kl. 13:35

"Whitney tog droger för att fly smärtan"

Det har gått fyra år sedan Whitney Houston tragiskt gick bort. Nya uppgifter påstår att Whitney Houston tog droger eftersom hon mådde dåligt – hon försökte rymma från smärtan, skriver People..

SmålandsPosten - 17 jul 14 kl. 08:36

Mats Wahl klarar att hantera stora perspektiv

Hur gör man om ens häst blir skjuten när man måste fly? Vad gör man om ens bror blir kidnappad? Vad händer om man i samband med det där tvingas dräpa en man med sitt armborst?

Posh24 - 22 jun 13 kl. 01:00

Lindsay Lohan tog droger och hade sex med annan patient på rehabtoaletten!

Förra veckan blev det klart att Lindsay Lohan blev tvingad att lämna Betty Ford Centre på grund av sitt kontrollösa beteende. De bakomliggande orsakerna till rehabiliteringscentrets beslut har varit okända, men Star magazine rapporterar nu att hon blev tvungen att byta center efter att ha smugglat in droger till badrummet tillsammans med en manlig patient och därefter ryktas hon ha haft "sexuellt umgänge med mannen på badrumsgolvet".

Källan berättar att hon kontaktade sin drogsmugglare som kom dit för att ge henne Adderall, vilket fick Lindsay att fällas när rehabcentret gjorde ett drogtest på henne efter incidenten.

Trelleborgs Allehanda - 03 mar 14 kl. 12:15

Personal tog droger på arbetstid

En lex Sarah-anmälan visar på omfattande missförhållanden hos en person i Trelleborg som är i behov av personlig assistans.
Enligt anmälan hindrades bland annat personen från att äta i önskad mängd, har fått utstå systematisk kränkande och hotfull behandling, fick inte talträning och hindrades från att kommunicera. Förutom de kränkningar som brukaren utsattes för misskötte även personalen sitt arbete på annat sätt, enligt anmälan.

Skånskan - 17 jan 15 kl. 20:51

Person tog droger på cafétoalett

En person är misstänkt för att ha tagit droger inne på en toalett på ett café mitt i centrala. Lund. När polisen kom till platsen beslutade de att omhänderta personen..

Kristianstadsbladet - 20 aug 19 kl. 14:39

15-åring: tog droger och körde bil

En 15-årig pojke har kört bil efter att han tagit droger. Han stoppades av polis på Långebrogatan natten till måndagen. .

Kristianstadsbladet - 09 okt 19 kl. 07:00

20-åring drack och tog droger – sedan satte han sig i bilen och körde utan körkort

En man i 20-årsåldern har blivit påkommen efter att ha använt droger och då han kört bil alkoholpåverkad, utan körkort. Han åtalas nu för sammanlagt fyra brott. .

Dalarnas tidningar - 03 aug 13 kl. 10:56

Assistent tog droger

Fadern tog amfetaminliknande tabletter, trots att han tre timmar senare skulle hämta upp sin handikappade dotter, som han även är assistent åt. Nu har han anmälts enligt Lex Sarah..

NT - 04 mar 19 kl. 13:00

Tog droger – på behandlingshem

Medan den dömde mannen satt på behandlingshem tog han nätdroger..

LV - 01 jul 17 kl. 19:49

Mats Jonsson tog överlägsen seger – ledde från start till mål

Mats Jonsson vann årets upplaga av Midnattssolsrallyt efter en sällan skådad uppvisning. Han var i totalledning från första till sista specialsträckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.