SVT > Sport

Wednesday, 03 March, 12:08

SVT - 22 feb 21 kl. 17:03

Lagläkaren: ”Fotbollsklubbarna tar inte tillräckligt med ansvar”De damallsvenska lagen plågas av korsbandsskador. Elfsborgs lagläkare Matilda Lundblad tycker inte att klubbarna tar tillräckligt med ansvar. – Har man inte den kunskapen om de här förebyggande programmen, då ska man inte kunna driva en damförening, säger Lundblad till SVT Sport..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Matilda Lundblad, Lundblad, SVT Sport

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lagläkaren, Fotbollsklubbarna, tarinte , tillräckligtmed , ansvar
Cornucopia - 07 jul 15 kl. 09:39

Laglöst land: 20% av polisbilarna ska bort

"Skjut. Gräv. Tig.

YLE - 24 jul 15 kl. 15:26

Malin Ekholm: Bråkmakare, ta modell av Närpes

Under de senaste veckorna har jag och min kollega Peter Sjöholm suttit djupt försjunkna i mötesprotokoll från nästan varje kommun i Svenskfinland. Varje gång vi har stött på ett mötesärende med en rubrik som ”Utlåtande med anledning av NNs och NNs besvär över…” eller ”Bemötande med anledning av besvär…” har vi hojtat till och kopierat in länken i en textfil och fört in ärendet i en excelfil. Den som någonsin läst en nämnds protokoll vet att det är otroligt torra texter som verkligen inte lockar till läsning men här får vi nu ta del av den ena historien mer otrolig än den andra.

Kristianstadsbladet - 11 dec 13 kl. 07:00

"Nödvändigt - för att bekämpa hatet och hoten"

Flera av de som valde att medverka i Uppdrag Granskning program väntade sig hårda reaktioner och än mer hat efteråt. Det blev tvärtom. Frilansjournalist Emilia Söelund frågade fem av dem, och alla anser att programmet har gett en positiv förändring.

YLE - 14 apr 17 kl. 06:00

Med Luther i enrum

Luther i enrum är en sällsynt bra titel för en monolog som försöker beskriva Martin Luthers liv och verk fram till hans översättning av Nya Testamentet år 1522. Pjäsen som har skrivits och framförs av skådespelaren Johan Fagerudd tar upp enrummet som en både positiv och negativ faktor i människans liv. I enrummet kan man i bästa fall få lugn och ro.

SmålandsPosten - 24 okt 13 kl. 00:30

Skarpare verktyg för polisen

Höjda minimistraff för grova vapenbrott. Det är att vänta sedan justitieminister Beatrice Ask (M) i går berättade att en pågående utredning om grov organiserad brottslighet får ett tilläggsdirektiv. Det är ett välkommet besked, det behövs nämligen bättre verktyg för att komma åt den eskalerande gängkriminaliteten.

BT - 02 apr 14 kl. 10:50

Moderaterna blundar för problemen på vägarna

Christofer Fjellner (M) visar tydligt i sin replik hur Moderaterna i Europaparlamentet och i Sveriges regering fortsätter att blunda för problemen på de svenska vägarna. Slutreplik. Forskning visar att det finns tusentals utlandsregistrerade lastbilar som på permanent basis bedriver olaglig inrikestrafik i Sverige.

Sydsvenskan - 10 mar 16 kl. 11:06

Massive lägger ribban högt

”Det kan hända när som helst, och det kan hända dig”, sa Nicklas Cederström, creative director på Malmöstudion Massive, och såg nöjd ut när falska sedlar regnade över publiken på spelmässan E3 i Los Angeles. Då, för tre år sedan, hade han all anledning att vara nöjd eftersom han just visat upp ett av de största svenska spelprojekten någonsin, det dystopiska actionspelet ”The Division”. Sedan dess har projektet präglats av såväl hemlighetsmakeri som förseningar, och fansen har hunnit bli oroliga för om det färdiga spelet skulle bli något att ha.

SvD - 23 maj 16 kl. 20:29

Det ljusa och mörka existerar samtidigt

Det mest kontraproduktiva i den nuvarande samhällsdebatten är nog de röster som med hånleenden avfärdar problembeskrivningar som misstänksamma svartmålningar, eller motsatt viftar bort framgångsberättelser som aningslösa skönmålningar. Tillvaron rymmer alltid flera berättelser, parallella och ibland motsägelsefulla. Ett exempel: Att Sverige lyckas få fram nya idéer, innovationer och talanger är sant.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:43

Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:51

Ledare: Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.