UNT > Nyheter

Tuesday, 02 March, 08:04

UNT - 22 feb 21 kl. 17:04

Så blir det med vaccinet för de hemlösa: ''Planerar"Vaccinationen mot covid-19 är i full gång enligt Folkhälsomyndighetens prioritetsordning. Men en grupp som kan försvinna under radarn är de hemlösa. "Vi har olika vägar för hur vi kommer att hitta dem", säger Margareta Öhrvall..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Folkhälsomyndighetens, Margareta Öhrvall

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir det med , vaccinetför de , hemlösa, Planerar
BT - 09 dec 14 kl. 07:24

Unga bjuder hemlösa på soppa

Över 300 personer i Borås är hemlösa. Det har fått ett gäng unga boråsare att reagera. Nu på söndag anordnar de Soppkök Borås på Stora torget.

Expressen - 28 nov 16 kl. 23:08

Jonatan fixar julmat – till stadens hemlösa

För andra året i rad planerar 24-årige Jonatan Ödman att ägna julafton åt att laga mat som han sedan går runt och delar ut till Stockholms hemlösa. I år hoppas han kunna tiodubbla mängden mat. – De hemlösa på gatorna glöms bort, säger Jonatan med bara veckor kvar till julafton..

Nyheter 24 - 24 sep 13 kl. 12:06

Dottern ställde in bröllopet ? då bjöd föräldrarna 200 hemlösa

ATLANTA. En godhjärtad gärning från Atlanta har blivit en nyhet över hela världen. När dottern ställde in bröllopet stod föräldrarna Carol och Willie Fowler där med en festlokal och en lyxmåltid för över 200 personer.

GöteborgsPosten - 18 mar 14 kl. 11:48

Tuffare krav gör nya grupper hemlösa

Sociala problem är en minskande orsak till att människor är hemlösa. Allt tuffare krav på bostadsmarknaden en allt vanligare. - Kommuner bygger och planerar dock för fler bostäder.

Dagen - 29 okt 14 kl. 15:01

Grenholm i aktion för hemlösa på p-plats

Aktivisten Micael Grenholm planerar en demonstration på torsdagen till stöd för ett antal hemlösa som vräks från en parkeringsplats i Uppsala..

BT - 19 nov 14 kl. 16:31

Onödigt med nytt systembolag - låt de hemlösa flytta in i stället

Läser i BT att man nu planerar att öppna ett tredje systembolag i Borås. Detta är helt onödigt. Kunde man inte istället, efter smärre anpassning, upplåta denna lokal till bostad åt Borås hemlösa?

YLE - 28 apr 16 kl. 10:08

Ungdomsgården i Kristinestad kan bli hemlös

Kristinestads fastighetskommittés förslag att sälja ungdomsgården och flytta hela stadens förvaltning till sjukhuset väckte stort motstånd genast rapporten offentliggjordes i början av april. Ungdomsgården används varje dag och många föreningar och fria grupper skulle bli hemlösa om det såldes. Användarna samlades till ett protestmöte genast rapporten offentliggjordes.

Skånskan - 21 apr 17 kl. 05:00

Bostäder för hemlösa på gång i Limhamn

MALMÖ Tidigare låg här ett aktivitetshus och en restaurang. Nu planerar fastighetsägaren att bygga 137 lägenheter för hemlösa och ett LSS-servicehus i kvarteret Spiran i Limhamn. ERWP.

Expressen - 16 nov 17 kl. 06:59

Alan Hudsons förfall – hemlös utan kläder

Alan Hudson var en firad hjälte i Chelsea på 70-talet.På 90-talet hamnade han i koma, senare i alkohol- och spelmissbruk och blev hemlös.Nu planerar han en 20-årsfest på årsdagen då han lurade döden – och kommer med stark kritik mot Premier League-klubbarna.

Länstidningen i Jämtland - 01 mar 19 kl. 20:30

Frida vill göra en insats för hemlösa och öppna soppkök – många Östersundare vill hjälpa till

Frida Slånstam vill göra en insats för Östersunds hemlösa och behövande. Därför planerar hon nu....

DN - 04 sep 14 kl. 12:28

Avhoppare: IS planerar att ta över fler länder

Terrorgruppen IS planerar att ta över arabvärlden, sedan gå vidare till andra länder. Det säger en avhoppare i en exklusiv intervju till CNN. Till sin hjälp har de tusentals västerländska återvändare redo att begå terrordåd i sina hemländer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.