Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 02 March, 22:06

Vestmanlands Läns Tidning - 22 feb 21 kl. 17:06

Ifrågasatta backparet splittras – så ställer VIK upp mot BjörklövenBackparet med Jimmie Jansson och Alexander Younan har haft det tufft den senaste tiden, och har....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VIK, Björklöven, Jimmie Jansson, Alexander Younan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ifrågasatta, backparet, splittras, , ställer, VIKupp mot , Björklöven
GT - 01 dec 13 kl. 09:28

Ifrågasatta på planen – ifrågasatta på läktaren

GÖTEBORG. Ifrågasatta på planen. Ifrågasatta på läktaren.

Jönköpingsnytt - 11 dec 12 kl. 15:57

Ifrågasatta snöregler ändras vid årsskiftet

Det är många som har varit upprörda över snöröjningen på bostadsgatorna i Jönköpings kommun. Men vid årsskiftet slopas den ifrågasatta 10-centimetersregeln. - Nu lever vi plötsligt i en verklighet, säger Tekniska kontorets verksamhetschef Mattias Johansson..

SVT - 22 nov 13 kl. 08:49

Ifrågasatta bilder ställs ut

På Göteborgs konstmuseum öppnar i slutet av november en utställning med Bertil Almqvists illustrationer. Bland annat visas de ifrågasatta bilderna..

GöteborgsPosten - 11 apr 14 kl. 18:07

Manliga förskolelärare ofta ifrågasatta

Fredrik Pettersson är ledsen och bekymrad. Han har själv inte drabbats men han vet att alla manliga förskollärare är ifrågasatta..

GöteborgsPosten - 17 jun 14 kl. 07:48

Balkander: Ifrågasatta finalister från förr impar

Det är inte förlusterna i sig, utan hur de gått till. Både Spanien och Portugal har förnedrats, medan ifrågasatta VM-finalister från förr, Holland och nu Tyskland, sprakat, gnistrat, exploderat. Vad vi säger om det?

SvD - 13 feb 17 kl. 22:01

Rådgivare: Trumps beslut kommer inte bli ifrågasatta

En av USA:s presidents främsta rådgivare, Stephen Miller, säger att Trumps ”krafter som president för att skydda vårt land är väldigt substantiella, och kommer inte att bli ifrågasatta”. Citatet ses som kontroversiellt och har till och med gjort republikaner oroliga. .

SR - 24 maj 17 kl. 11:02

Ifrågasatta svenska rekord kan bli kvar

Trots att ett antal av de svenska rekorden i friidrott är gamla och starkt ifrågasatta kan de bli kvar, även om världsrekorden stryks..

BT - 15 jul 18 kl. 20:18

Från ifrågasatta till heta: ”Finns inget stopp för det här laget”

Länge ifrågasatta – men hux flux ett av allsvenskans hetaste lag. Och nu tror Elfsborg på en höst i gulsvarta färger. – Som det känns nu finns det inget stopp för det här laget, säger Joakim Nilsson..

BT - 16 jul 18 kl. 06:09

Från ifrågasatta till heta: ”Finns inget stopp för det här laget”

Länge ifrågasatta – men hux flux ett av allsvenskans hetaste lag. Och nu tror Elfsborg på en höst i gulsvarta färger. – Som det känns nu finns det inget stopp för det här laget, säger Joakim Nilsson..

SmålandsPosten - 30 okt 18 kl. 22:59

Dan Magnusson: Ifrågasatta nyförvärv gav svar på tal

Kritiserade och ifrågasatta skrinnade Julius Junttila och Austin Ortega in på Vida Arenas is för att möta ett formstarkt Färjestad. Drygt två timmar senare lämnade de samma is med stärkt självförtroende, tre poäng på personliga kontona och (framförallt) tre poäng till Växjö Lakers..

YLE - 10 maj 19 kl. 20:38

Lejonanalysen: Det kallas visst svar på tal – ifrågasatta Finland visade att man är att räkna med

Segern över Kanada kan betyda mycket mer än bara tre poäng. Åtminstone ger den de ifrågasatta Lejonen arbetsro. Matchvinnaren Kaapo Kakkos insats för tankarna till Mikael Granlund år 2011, skriver Chriso Vuojärvi..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.