Jönköpingsnytt > Nyheter

Sunday, 28 February, 11:10

Jönköpingsnytt - 22 feb 21 kl. 17:00

S vill bygga konstisbana på Slätten: ”En 50 år gammal dröm kan bli verklighet”Socialdemokraterna vill att förslaget om att investera i en konstisbana på Slätten ska....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Slätten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S vill bygga, konstisbana, SlättenEn 50 , år, gammal dröm kan bli verklighet
Dagensanalys.se - 06 jul 16 kl. 11:33

Hennes hem flyttas till kemtvätten – av Electrolux

Svenska elektronikjätten Electrolux har nått framgång med en så kallad ”prank video”, där en kvinnas hem flyttas till hennes kemtvätt. Utöver själva underhållningsvärdet i videon så är detta också ett bevis på hur en YouTube-trend kan vara ett framgångsrikt recept för marknadsföring. Videon har fått nästan 690 000 visningar sedan den postades en knapp månad sedan, och har nämnts i branschpressens stora namn som till exempel AdWeek.

YLE - 09 jun 15 kl. 11:09

Konsult om Norra hamnen: Vi behöver inte bygga över järnvägen

Konsult Peter Tanzer är nöjd över beslutet att politikerna i Raseborg säger ja till ett större köpcentrum. Tanzer säger att det ger fler möjligheter, men kan centrumet ändå bli mindre. Konsult Peter Tanzer från Sverige är en nöjd man i dag.

Kristianstadsbladet - 15 jul 14 kl. 08:00

Peab får inte bygga gc-väg

Foto: Tom Wall
Peab får inte bygga gång- och cykelvägen mellan Knislinge och Vanås. Det slår förvaltningsrätten fast i en dom. Nu får troligen Fasab ta över byggandet, som planeras vara klart före jul.

YLE - 24 feb 17 kl. 12:33

Nu ska det bli enklare att bygga i Raseborg

Raseborgs stad har arbetat fram ett förslag till ny byggnadsordning som ska göra det enklare och smidigare att bygga i Raseborg. Stadsstyrelsen behandlar förslaget på måndag (27.2) och sedan kan förslaget läggas fram till påseende.

Skånskan - 09 nov 16 kl. 14:00

”Vikingagravar gör att ingen kan bygga”

GÅRDSTÅNGA Bostadsrättsföreningen Vikingen i Gårdstånga är besviken för att den inte får köpa ett stycke mark som man arrenderar av kommunen.
Politikerna kan tänka sig att bygga bostäder där och på granntomten, men föreningen tror att det blir för dyrt på grund av att där finns vikingagravar. ERWP.

Skånskan - 06 apr 17 kl. 14:00

Beslut prövas i kammarrätten

STAFFANSTORP När förvaltningsrätten upphävde kommunstyrelsebeslutet att bygga ny skola på Trekanten överklagade kommunen till kammarrätten. ERWP.fif(6)Där ska ärendet nu avgöras inom kort men för att inte tappa fart i byggplaneringen tog kommunen ändå även ett beslut i kommunfullmäktige om att bygga nya Norra skolan på Trekanten.

Skånskan - 12 jun 19 kl. 05:30

Nu får hon bygga sina drömmars hus i Tjörnarp

tjörnarp Ett mindre hus som får byggas på en grustäppa? Eller slöseri med odlingsbar mark? Nu har ett avgörande beslut kommit i fallet om lantbrukaren och hästuppfödaren Iréne Isgren ska få bygga ett hus på sin mark utanför Tjörnarp.

Skånskan - 19 jun 18 kl. 14:00

Moderater förlorade i rätten om Maglehill

Höör Väster M-politikern Johan Svahnberg (M) överklagade kommunens markköp i Maglehill. Som styrelseordförande i kommunägda Höörs Fastighets AB (HFAB) är han ändå positiv till att låta bolaget bebygga marken.
– Jag är motståndare till prislappen på marken men välkomnar bebyggelsen som verkligen behövs, säger Svahnberg.

Skånskan - 07 jan 16 kl. 08:00

Maylis får bygga sitt uterum till slut

MARIEHOLM Efter alla om och men får Maylis Persson på Klaragatan i Marieholm nu grönt ljus för att bygga ett uterum – trots att en föråldrad detaljplan från 1949 egentligen förbjuder det.På den tiden byggdes inga uterum i Marieholm. Och knappt några garage heller.

Trelleborgs Allehanda - 10 okt 13 kl. 10:14

Smällande hus fall för rätten

Paret lät bygga sitt drömhus en bit från havet längs Trelleborgs kuststräcka. Men det prefabricerade huset visade sig inte bli vad de tänkt sig. Från husets betongkonstruktion hörs ljudliga smällar, ibland flera gånger i timmen, dygnet runt.

YLE - 02 jun 14 kl. 06:45

Saudiarabien vill bygga stor ambassad på Granö i Helsingfors

Saudiarabien vill bygga en ny stor ambassad på Granö i Helsingfors. I planerna ingår både en ambassadbyggnad med bostäder för personalen på Krogiusvägen på södra delen av ön samt en tjänstebostad för ambassadören på Älgviksgränden på öns norra del. Ambassadbyggnaden kräver att byggrätten för tomten ändras från 1 695 till 3 900 kvadratmeter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.